You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی اندیس پراکسید روغن سویای شرکت روغن نباتی ارجان نوین بهبهان به منظور ارزیابی شرایط بهینه نگهداری آن
علی آبرومند، مسعود مکفا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرپوشش خوراکی پروتئین آب پنیر بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان نگهداری شده در شرایط سرد
محمد خضری احمدآباد، مسعود رضائی، سید مهدی اجاق
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات تأخیر در یخ گذاری بر فاکتورهای کیفی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)
پریا رئوفی، سید مهدی اجاق، بهاره شعبانپور، محسن یحیایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی کمی و کیفی آنتوسیانین ها در عصاره پوست انار
رحمت اله زارع زاده مهریزی، زهرا امام جمعه، محمد شاهدی باغ خندان، الهه لونی، حمیدرضا اخوان، جواد بیابانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی روش تولید و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی پنیر لور
مریم بیک محمدی، مرضیه بلندی، حمید بهادر قدوسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اندازه گیری فولات در آرد غنی شده به روش استخراج سه آنزیمی و سنجش میکروبی
صدف محرابی، سید عباس شجاع الساداتی، سید محمد موسوی، مریم هاشمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه خواص ضد اکسایشی عصاره های پوست و برگ نارنگی وتعیین خواص مکانیکی کاغذ های کرافت پوشش یافته با عصاره ها
سیده آمنه موسوی، محمدرضا کسایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر افزودن پودر سنجد بر ویژگی های کیفی نان همبرگر
سمیه وطن دوست، محمد حسین عزیزی، محمد حجت الاسلامی، هومان مولوی، زهرا رئیسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر فاز رشد، نوع اسید و محیط بر مقاومت اسیدی مرگانلا مرگانی (Morganella morganii) در pHهای مختلف
مهدی زارعی، مهدی پورمهدی بروجنی، شیما نیازی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی و بهینه سازی فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته- رس
حسن برزگر، محمد حسین عزیزی، محسن برزگر، زهره حمیدی اصفهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان استفاده از آرد کامل سویا در فرمولاسیون خامه
اعظم ایّوبی، مصطفی مظاهری تهرانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرپوشش ترکیبی متیل سلولز- واکس برروی خواص فیزیکو-شیمیایی و حسی پرتقال تامسون ناول
فاطمه زهرا رحمتیان، محمدرضا کسائی، علی معتمدزادگان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی برهم‎کنش ضداکسایشی ترکیب عصاره‎های چای سبز و بلوط
الهام رنجبر ندامانی، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، مهدی کاشانی‎نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارائه مدلی یکپارچه برای ارزیابی شناساگرهای زمان-دما به‏ منظور حفاظت از موادغذایی دریایی در مقابل بوتولیسم
وجیهه نیک‏زاده، ناصر صداقت، مهدی سعادتمند طرزجان، فریده طباطبایی یزدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فرمولاسیون و تهیه بستنی با جایگزینی شکر با سوکرالوز و تأثیر آن برخصوصیات ارگانولپتیکی بستنی
بهروز نظری، سیمین حق نظری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر روغن زیتون بر خواص فیزیکی، مکانیکی و ممانعت کنندگی فیلم خوراکی کازئینات
زهرا امام جمعه، آرزو کرمی مقدم، سیدعلی یاسینی اردکانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر استفاده ازآنزیم لیپاز بر ویژگیهای کیفی نان باگت
لیلا عدیلی، مانیا صالحی فر، بابک غیاثی طرزی بابک غیاثی طرزی، حسین باخدا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر افزودن آرد سویا و ذرت پیش تیمار شده با فراصوت بر خواص کیفی ناگت مرغ
سپیده یوسف زاده ثانی، اسماعیل عطایی صالحی، زهرا شیخ الاسلامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر روشهای مختلف پخت بر روی ویژگیهای بیوفیزیکی و ارزیابی حسی فیله مرغ
لیلا مهرافشان، سید علی جعفرپور، حامی کابوسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML راهبرد های تجاری سازی یافته های تحقیقات دانشگاهی در صنایع غذایی کشاورزی
حسن یعقوبی، محمد چیذری، سید محمود حسینی، ابوالقاسم شریف زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر لاکتوز، تغلیظ شده پروتئینی آب پنیر و شیر خشک بی چربی بر برخی ویژگی های رئولوژیکی و حسی ماست قالبی تهیه شده از شیر ماست سازی باسطوح مختلف سلولهای سوماتیک
مریم عین علی افجه، حمید عزت پناه، محمد امین محمدی فر، مهدی امین افشار
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue