You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML مقایسه ترکیبات فنولی و فعالیت ضد اکسایشی دو رقم انگور رشه و قزل اوزوم
لعیا رضازاد باری، علیرضا قنبری، رضا درویش زاده، موسی ترابی گیگلو، حامد دولتی بانه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثردوفنیل اتانول حاصل از گل محمدی بر کیفیت خرمای مضافتی بسته بندی شده در بسته های چند لایه قابل انعطاف
سمیه خسروی، سپیده خراسانی، امیر سعادت فر، هادی زهدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پودر رازیانه و صمغ بذر شنبلیله بر ویژگی های تکنولوژیکی و آنتی‌اکسیدانی پیراشکی سرخ شده
غلامحسین حقایق، نفیسه زاوه زاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس زنیان بر تعدادی از سویه‌های میکروبی استاندارد شاخص عفونت و مسمومیت غذایی: مطالعه در شرایط برون‌تنی
بهروز علیزاده بهبهانی، فخری شهیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پیش تیمار فراصوت و آنزیم بری بر روی کیفیت فیزیکی و ترمودینامیکی هویج سرخ شده تحت شرایط عمیق و مدل سازی چروکیدگی به کمک شبکه عصبی مصنوعی
نادیا سیمین تن، نارملا آصفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی برخی ویژگی‌های فیزیکی و عملکردی پودر عصاره نعناع ‌فلفلی ریزپوشانی شده با خشک‌کن پاششی: اثر شرایط مختلف نگهداری بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پودر حاصل
راضیه نیکجو، سیدهادی پیغمبردوست، عارف اولادغفاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی تأثیر اسانس‌های طبیعی حاصل از میخک، زیره و رازیانه در غیر فعال‌سازی آنزیم پراکسیداز سیب درختی (گلدن دلیشز) با روش سطح پاسخ
امیر دارایی گرمه خانی، نرجس آقاجانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی نانو ذرات لیپیدی جامد حاصل از موم زنبور عسل و موم استخراج شده از بره موم تهیه شده با روش ته نشینی ضد حلال
عاطفه شیروانی، سید امیر حسین گلی، ژاله ورشوساز
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج و تحلیل خطاهای فرآیند تولید با استفاده از PFMEA (مطالعه موردی: کارخانه قند کردستان)
محمد باغبانی، سلیمان ایرانزاده، مجید باقرزاده خواجه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر سولفات منگنز و ویتامین B12 بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی شیر تخمیر شده با لاکتوباسیلوس بولگاریکوس زیرگونه دلبرو‌کی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5
معصومه رنجبر حسن باروق، مرضیه بلندی، عبدالرضا محمدی نافچی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف کنسانتره پروتئینی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر پروفیل مواد معدنی نان صنعتی تست
سحر غفاری، سید ولی حسینی، مهرداد فرهنگی، مجتبی بریری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ساختاری و حسی دسر‌شیری کم‌چرب اصلاح‌‌شده با صمغ‌های بومی به و بالنگو
سیده سعیده کربلایی امینی، مهرناز امینی فر، سیده شیما یوسفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی فرمولاسیون کیک فراسودمند حاوی شیره خرما و اینولین
رضا کاراژیان، احمد احتیاطی، زهرا نظری، معصومه مهربان سنگ آتش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس پوست پرتقال دزفولی با و بدون آنتی‌بیوتیک‌های درمانی بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا در شرایط آزمایشگاهی
محمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی، حسین جوینده، مصطفی رحمتی جنیدآباد، محسن ابراهیمی همتی کیخواه، میترا قدسی شیخ جان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فیلم زیست‌تخریب‌پذیر کامپوزیت نشاسته اصلاح شده/آلبومین حاوی نانوذرات اکسید منیزیم: بررسی فاکتورهای رنگی، شفافیت، خواص مکانیکی و گرماسنجی
نگار حسینی، سجاد پیرسا، جعفر فرضی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر غلظت‌های مختلف صمغ دانه بالنگو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان سنگک غنی‌شده با پودر کدوحلوایی
اوشا پورمحمدی مجاوری، سید حسین حسینی قابوس، سارا جعفریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های ضد میکروبی و ایزوترم جذب تعادلی رطوبت بایونانوکامپوزیت نشاسته کاساوا/نانو دی اکسید تیتانیوم/اسانس نعنا فلفلی
سیمین نوریان، عبدالرضا محمدی نافچی، مرضیه بلندی، مریم جوکار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی خواص پروبیوتیکی 19 سویه لاکتوباسیلوس گاسری، پلانتاروم، اسیدوفیلوس و فرمنتوم جدا شده از منابع انسانی و غذایی در شرایط آزمایشگاهی
نسرین هادی‌نیا، پریناز مباشرپور، ثمانه حاتمی، محمدرضا عدالتیان دوم، مسعود یاورمنش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم زیست‌فعال کربوکسی‌متیل‌سلولز حاوی اسانس‌های زنیان و مورد و تاثیر آن بر ماندگاری گوشت بوقلمون
اکرم سادات فیاضی، مهناز هاشمی روان، نرجس جنتی ها، مریم مصلحی شاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر لامیناسیون و تشکیل کمپلکس با بتاسیکلودکسترین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و رهایش فیلم سلولز باکتریایی حاوی اسانس رزماری
هادی الماسی، بهبود پورفتحی، منیره پورعلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر اسید کافئیک و اسید تانیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، مورفولوژیکی و استحکام هیدروژل تهیه شده از ژلاتین ماهی سردآبی
الناز پارسایی، عبدالرضا محمدی نافچی، لیلا نوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر تیمار تلفیقی اسانس میخک (Syzygiumaromaticum) با کربوکسی متیل سلولز بر ماندگاری پسته تر
فتانه موسی پور، فاطمه ناظوری، محمدرضا پیرمرادی، سیدحسین میردهقان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پوشش‌دهی با صمغ‌های گزانتان و دانه بالنگو بر زمان خشک شدن برش‌های زردآلو در سامانه فروسرخ
مریم ساترابی، فخرالدین صالحی، مجید رسولی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ارزش غذایی ماریناد ماهی شعری گوش قرمز (Lethrinus Lentjan) با استفاده از اسید استیک
علی آبرومند، فریده باعثی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی فرایند خشک کردن شلتوک برنج با خشک کن مادون قرمز
حمید راینی مقبلی، محمدهاشم رحمتی، حسینعلی تاش شمس آبادی، محمدرضا علیزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اندازه‌گیری شاخص‌‎های اکسیداتیو روغن‌های مصرفی در فلافل‌فروشی‌های سطح شهر اراک
عباس علیمرادیان، رضا تاجیک، عاطفه نوابی، رحمت الله مرادزاده، احمد عبدالهی، محدثه آصفری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدلسازی انتقال جرم و حرارت در فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیب‌زمینی
اذر نقوی گرگری، نارملا آصفی، لیلا روفه گری نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل سازی کینتیک تغییر رنگ گوشت شترمرغ حین سرخ شدن عمیق به کمک پردازش تصویر
محمد رضا امیریوسفی، محمدعلی حصاری نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پیش تیمار فراصوت و آنزیم بری روی ضریب نفوذ و میزان جذب روغن کدوی سرخ شده تحت شرایط عمیق
آیدا آزادگر، نارملا آصفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مروری بر پروتئین هیدرولیز شده‌ی حاصل از ضایعات آبزیان: روش‌های تولید، کاربردها و خواص زیستی آن
کبری ضیایی، سید ولی حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue