Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 20, Number 137 (2023-7)
Investigating the antioxidant and physicochemical properties honeys from Mazandaran province in comparison to commercial samples
بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی عسلهای استان مازندران در مقایسه با نمونههای تجاری
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of physicochemical properties of yogurt fortified with inactive baker's yeast
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماست غنیشده با مخمر نانوایی غیر فعال
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Modeling of microbial biomass production by Lactobacillus fermentum 4-17 isolated from Tarkhineh in dairy sludge optimized by response surface methodology (RSM)
مدلسازی تولید زیستتوده میکروبی توسط لاکتوباسیلوس فرمنتوم 17-4 جدا شده از ترخینه در بستر لجن لبنی بهوسیله روش سطح پاسخ (RSM)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of ultrasound treatment on the physicochemical, rheological and structural properties of starches extracted from different legumes
: تأثیر تیمار فراصوت بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و ساختاری نشاستههای استخراج شده از حبوبات مختلف
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of different concentrations of Aloe vera gel on sensory, microbial and chemichal characteristics of Asian sea bass (Lates Calcarifer (Bloch, 1790)) stored in the refrigerator
مطالعه تاثیر غلظت های مختلف ژل آلوئه ورا بر شاخص های حسی، میکروبی و شیمیایی ماهی سی باس آسیایی )(1790Bloch,) ( Lates calcarife نگهداری شده در یخچال
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of pumpkin powder on physicochemical and sensory properties of sponge gluten-free rice cake
تأثیر پودر کدوحلوایی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Biodegradable packaging based on chitosan-potato starch biopolymer containing Apium graveolens seed extract for chicken fillets
تولید بیوپلیمر زیستتخریبپذیر بر پایه کیتوزان- نشاسته سیب زمینی حاوی عصاره دانه کرفس برای بستهبندی فیله مرغ
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of Poly Lactic Acid Film Containing Sumac Fruit Extract and Copper Oxide Nanoparticles on Shelf Life Enhancement of Minced Beef
تاثیر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره میوه سماق و نانوذرات مس بر افزایش ماندگاری گوشت چرخ شده گوساله
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Formulation of Iranian white cheese enriched with rainbow trout (oncorhynchus mykiss) protein extracted by acid and alkaline hydrolysis: investigation of physicochemical, microbial, textural and sensory characteristics.
فرمولاسیون پنیر سفید ایرانی غنی شده با پروتئین ماهی قزل آلای رنگین کمان استخراج شده با هیدرولیز اسیدی و قلیایی: بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی، بافتی و حسی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Classification of some superior local apricot genotypes of Iran based on physical and geometrical attributes
گروه بندی برخی ژنوتیپ های برتر زردآلوی بومی ایران بر اساس خواص فیزیکی و هندسی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effects of polyethylene film coated with menthol and carvacrol on the physicochemical, microbiological and sensory properties of low-moisture Mozzarella cheese
اثرات بسته بندی با فیلم پلیاتیلنی پوششدهی شده با منتول و کارواکرول بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبیولوژیکی و حسی پنیر موزارلای کمرطوبت
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Feasibility study of the stereological method to determine the percentage of meat used in raw (Hamburger) and heat-treated (Sausage) meat products
امکان سنجی استفاده از روش استریولوژی برای تعیین درصد گوشت بکار رفته در محصولات گوشتی خام (همبرگر) و حرارت دیده (سوسیس)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigating the effect of Transglutaminase enzyme and Ultrasonication on the properties of Barbari bread containing soybean meal
بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز و فراصوت دهی بر خصوصیات نان بربری حاوی آرد کنجاله سویا
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Carboxymethylation of frankincense gum and investigation of viscosity and colorimetric indices
کربوکسی متیلاسیون صمغ کندرو بررسی گرانروی و شاخصهای رنگسنجی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Effects of Roasting and Microwave Processes at Different pH Values on Enrofloxacin, Oxytetracycline, and Sulfadiazine Residues in Chicken Meat
اثرات فرآیندهای کباب کردن و مایکروویو در pH های مختلف بر میزان بقایای انروفلوکساسین، اکسی تتراسایکلین و سولفادیازین در گوشت مرغ
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles