Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 17, Number 102 (2020-7)


Various aspects of cleaning in dairy industry: A review
مروری بر جنبه های مختلف شست ‌وشو در صنعت شیر
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Study the drying kinetics, Energy consumption and quality parameters of Echium amoenum in an IR equipped solar dryer
بررسی سینتیک خشک‌شدن، انرژی مصرفی و خصوصیات کیفی محصول گل‌گاوزبان (Echium amoenum) در یک خشک‌کن خورشیدی مجهز شده با لامپ مادون قرمز
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Preparation and investigation of Withania Somnifera extracts on physicochemical, antimicrobial, and mechanical properties of edible films based on sago starch
تهیه و بررسی اثر عصاره پنیرباد بر خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی نشاسته ساگو
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Study on the Effect of Replacing Cinnamon with Cardamom and Animal Butter with Plant Butter on Physicochemical Properties of Sohan-Polki
بررسی تاثیرجایگزینی هل با دارچین، جایگزینی کره گیاهی با کره حیوانی و دمای پخت بر خواص فیزیکوشیمیایی سوهان پولکی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effect of wheat storage time on physicochemical and rheological properties of dough
تاثیر زمان خواب گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of the Effect and Comparison of Die type, Flour type and Drying Temperature on Technological Characteristics and Quality of Pasta
بررسی و مقایسه تأثیر نوع قالب‌، نوع آرد و دمای خشک کردن بر روی خصوصیات تکنولوژیکی و کیفی پاستا
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of physicochemical and quality properties of honeys from East Azarbaijan region
بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی عسل های عرضه شده در منطقه آذربایجان شرقی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Study effect of infrared radiation on qualitative attributes of chicken nugget coated by batter containing Balangu gum
مطالعه تأثیر پرتو مادون‌قرمز بر ویژگی‌های کیفی ناگت مرغ پوشش‌دهی شده با خمیرابه حاوی صمغ بالنگو
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Physicochemical and sensorial properties of honeys produced at Kurdistan Province
ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی عسل‌های تولیدی در استان کردستان
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The Effect of Edible Coating Containing Spirulina platensis, Chitosan and Gelatin on Physicochemical, Sensory and Nutritional Properties of Dried Kiwifruit
بررسی تأثیر پوشش خـوراکی حاوی اسـپیرولینا پلاتنسیس، کیتـوزان و ژلاتیـن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و تغذیه‌ای کیوی خشک شده
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of roasting and microwave pre-treatments of pistachios on the yield and the quality of the extracted oil
اثر پیش تیمار مایکرویو و برشته کردن مغز پسته بر راندمان استخراج و ویژگیهای کیفی روغن استخراجی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of incorporation of pomegranate peel powder on the phyiscochemical and sensory characteristics of sponge cakes
بررسی اثر پودر پوست انار بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Production of low-calorie jujube jelly with sucralose and maltitol
تولید ژله کم کالری عناب با استفاده از سوکرالوز و‌ مالتیتول
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of fruit nectar on physicochemical and sensory characteristic of goat's milk
تأثیر نکتار میوه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست شیر بز
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluating aflatoxin standards of business partners impact on Iran Pistachio export
بررسی اثر اتخاذ استانداردهای آفلاتوکسین شرکای تجاری بر میزان صادرات پسته ایران
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles