Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 16, Number 94 (2019-12)
Microwave dryer energy analysis with ohmic and blanching pretreatments in drying carrots
تحلیل انرژی خشک کن مایکروویو با پیش تیمار اهمیک و بلانچینگ در خشک کردن هویج
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effects of locast bean and Avicennia marina seed gums on oil uptake and physicochemical of fried potato strips
اثرات استفاده از صمغ حرا و لوکاست بر جذب روغن و ویژگی های فیزیکوشیمیایی خلال سیب زمینی سرخ شده
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
A review on conventional and emerging process technologies for quality improvement of gluten-free products
مروری بر فناوریهای متداول و نوین جهت ارتقاء کیفیت فرآوردههای بدون گلوتن
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Determination of physicochemical and antioxidant properties of fruit extracts of two lemon varieties (Cook Eureka and Khoushehi) during ripening and shelf life.
تعیین ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و آنتیاکسیدانی عصارهی میوهی دو رقم لیموترش کوکاورکا و خوشهای (C. limon cvs. Cook Eureka & Khoushehi) طی رسیدن و عمرقفسهای
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of the Effects of Aloe Vera Extract on Chemical and Microbial Properties of Low Fat Stirred Probiotic Yoghurt
خواص شیمیایی و باکتریایی ماست هم زده پروبیوتیک کم چرب حاوی عصاره آلوئه ورا
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Optimization of non-dairy fermented dessert formulations based on almond milk
بهینهسازی فرمولاسیون دسر تخمیری غیرلبنی بر پایه شیر بادام
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر
برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Determination of Viscoelastic model of sour orange during storage using image processing
تعیین مدل ویسکو الاستیک میوه نارنج در خلال انبارمانی به کمک پردازش تصویر
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigating on the effect of using sourdough made from hard and soft wheat flour on physicochemical and sensory characteristics of baguette bread
بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آرد گندم سخت و نرم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Some Rheological properties of packaged grape tomatoes in the storage
ارزیابی برخی خواص رئولوژی گوجه زیتونی در داخل فیلم بسته بندی در طول انبارداری
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study of Effects of Addition Acetic acid, Citric acid and Phosphoric acid to Water Blancher on Reduction of Heavy Metals in canned green peas
بررسی اثر افزودن اسیداستیک، اسید سیتریک و اسید فسفریک به آب آنزیم بری در کاهش فلزات سنگین کنسرو نخودسبز
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Optimization of the Effect of Different Concentrations of Xanthan, Guar and Carboxymethylmellulose Gum on Physicochemical, Rheological and Organoleptic Properties of Gluten-Free Biscuit Based on Rice Flour
بهینهسازی اثر غلظتهای مختلف صمغ گزانتان، گوار و کربوکسیمتیلسلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی بیسکویت بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of replacement of oil by Fenugreek seed gum on quality properties of low-fat chiffon cake
بررسی اثر جایگزینی روغن با صمغ دانه شنبلیله بر ویژگیهای کیفی کیک شیفون کم چرب (بر پایه آرد گندم-ارزن)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Identification of Chemical Compounds, radical scavenging activity and Antimicrobial Properties of Seed Extract of Securigera securidaca L
شناسایی ترکیبات شیمیایی، بررسی توانایی رادیکال گیرندگی و خواص ضد میکروبی عصاره بذر گیاه عدس الملک
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Experimental study of fig drying using supercritical fluid of carbon dioxide
بررسی آزمایشگاهی خشک کردن انجیر به کمک سیال دی اکسید کربن فوق بحرانی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles