ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 53 - ( 1395 )
بررسی تنوع جمعیتی باکتری های اسید لاکتیک آش کارده با استفاده از روش تکثیر ژن S rRNA 16 و تعیین فعالیت ضد میکروبی ترکیبات شبه باکتریوسینی
ص. 14-1
فریده طباطبایی یزدی
،
علیرضا وسیعی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
سید علی مرتضوی
،
فروزان طباطبایی یزدی
چکیده
(6540 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2216 دریافت)
استفاده از آرد دانهی خربزه بهعنوان مقلد چربی در تولید کیک کمچرب و بررسی خصوصیات کمی و کیفی محصول نهایی
ص. 23-15
غلامحسین حقایق
،
نفیسه زاوه زاد
چکیده
(5656 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1855 دریافت)
بررسی غلظت جیوه درخاک و برنجهای پرکشت استان مازندران و برنج های پر مصرف وارداتی (هندی) و ارزیابی احتمال خطر
ص. 32-25
سهیلا رضایی تبار
،
عباس اسماعیلی ساری
،
نادر بهرامی فر
چکیده
(5662 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2752 دریافت)
استفاده از شبکه عصبی-ژنتیک الگوریتم و نروفازی برای مدل سازی دینامیک جمعیت میکروبی (اشرشیا کلی 29998 ATCC) سوسیس فرانکفورتر حاوی عصاره قره قات
ص. 45-33
فریده طباطبایی یزدی
،
علی الغونه
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
علیرضا وسیعی
چکیده
(5848 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1920 دریافت)
بررسی رفتار رئولوژیک و بافتی محلول های شیره، کنسانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول های شکر
ص. 56-47
ماریه مردانی
،
عسگر فرحناکی
،
غلامرضا مصباحی
،
محمد تقی گلمکانی
،
مهسا مجذوبی
چکیده
(5789 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2135 دریافت)
بررسی اثر ضد کپکی جدایه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر کپک پنیسیلیوم اکسپانسوم به عنوان شاخص فساد میکروبی آبمیوه
ص. 69-57
ندا نیری
،
محمدرضا عدالتیان
،
محمد باقر حبیبی نجفی
،
معصومه بحرینی
چکیده
(5533 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1659 دریافت)
بررسی تأثیر پلیالها (گلیسیرین، پروپیلنگلایکول، سوربیتول)، شربت اینورت و شربت گلوکز بر حجممخصوص خمیر و زمان ماندگاری کیک روغنی
ص. 78-71
بابک غیاثی طرزی
،
پرستو دامن افشان2 پرستو دامن افشان2
،
سارا ندیمی بوشهری
،
حسین باخدا
چکیده
(6436 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2151 دریافت)
بهینه سازی پوششهای خوراکی کیتوسان و یا ژلاتین برای افزایش کیفیت میگو در دمای یخچال
ص. 91-79
فاطمه فرج زاده
،
علی معتمدزادگان
،
سید احمد شهیدی
،
شبنم حمزه
چکیده
(4097 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1855 دریافت)
بهبود فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین های سویای رسوب یافته با اسید از طریق کانژوگه شدن با مالتودکسترین با استفاده از واکنش مایلارد
ص. 102-93
ساره بوستانی
،
محمود امینلاری
،
مرضیه موسوی نسب
چکیده
(3381 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1808 دریافت)
به کار گیری روشهای پیشپردازش داده های حاصل از طیف سنجی مرئی/ مادون قرمز نزدیک در تبیین مدلی برای پیشگویی ماده جامد محلول و اسیدیته لیموترش
ص. 112-103
امیر جاجرمی
،
مسعود تقی زاده
،
آمنه سازگارنیا
،
خلیل بهزاد
چکیده
(3764 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2016 دریافت)
بررسی استخراج ترکیبات فنلی برگ های رزماری به روش امواج فراصوت و تاثیر آن بر خواص ارگانولپتیکی، فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر
ص. 125-113
طاهره فریدونی نوری
،
مریم فهیم دانش
،
محمد علی سحری
چکیده
(5978 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2799 دریافت)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نشاسته گندم تیمارشده با امواج فراصوت
ص. 136-127
مریم جمال آبادی
،
سولماز صارم نژاد
چکیده
(3875 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1714 دریافت)
تاثیر ترکیبات فرمولاسیون بر خصوصیات حسی بستنی کم چرب با استفاده از روش سطح پاسخ و به کارگیری روش آنالیز اجزای اصلی برای مدل سازی پذیرش کلی
ص. 148-137
علی الغونه
،
محبت محبی
،
سعید میرعرب
،
دیاکو خدایی
چکیده
(3784 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1873 دریافت)
اثر ساکارز و سوربیتول بر ویژگی های فیلم پروتئینی حاصل از ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)
ص. 149-159
امین اوجی فرد
چکیده
(3673 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1721 دریافت)
مدل سازی خشک کردن لایه نازک خرمالو به دو روش هوای داغ و مادون قرمز
ص. 171-161
سیده فاطمه موسوی بایگی
،
عاطفه فرهمند
،
مسعود تقی زاده
،
امین ضیافروغی
چکیده
(4004 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4130 دریافت)
تحلیل مؤلفههای رفتار مصرفکنندگان پیرامون ضایعات مواد غذایی در شهر تهران
ص. 183-173
فرهاد خسروانی
،
غلامرضا پزشکیراد
،
همایون فرهادیان
چکیده
(3461 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1902 دریافت)
ارزیابی ، طبقه بندی و تعیین ضرایب همبستگی بین ویژگیهای گندم های ایرانی
ص. 185-193
رویا آقاقلی زاده
،
محمد حسین عزیزی
،
مهدی سیدین
،
گیتی شرفی
چکیده
(1938 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(840 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS