You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی خواص میکروبی و شیمیایی فیله مرغ تیمار شده با اسانس Satureja rechingeri، سدیم دودسیل سولفات و اسید سیتریک در زمان نگهداری در یخچال
سیاوش مکتبی *، زینب صفدری، مهدی پورمهدی بروجنی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فساد میکروبی در مواد غذایی و عوامل آن، زنجیره سرد و اقدامات طولانی مدت فساد میکروبی
İmran Uysal، Falah Saleh Mohammed، Mesut Selamoğlu، Mustafa Sevindik *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML حبوبات: مغذی یا ضد تغذیه؟ مروری بر اجزای زیست فعال و قابلیت هضم
Puja santhi Vijaya *، Rattandeep Singh
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML نانوکپسوله‌سازی آستاگزانتین از هماتوکوکوس پلویالیس با استفاده از پوشش مالتودکسترین-کازئینات سدیم و ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضد باکتریایی نانوکپسول‌های حامل
Soheyl Reyhani Poul, Sakineh Yeganeh *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک اسفنجی جدید جهت بررسی اثر جایگزینی آرد بلوط و شیره بلوط با آرد گندم و شکر
آمنه پارسه، محمود رضازادباری، فروغ محترمی *، صابر امیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر برخی پوشش های خوراکی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی قارچ سرخ شده کم چرب (Agaricus bisporus)
زهرا راستیان، عباسعلی ساری *، امیر دارائی گرمه خانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر استفاده از نانوامولسیون اسانس سیر ریزپوشانی شده با صمغ عربی بر فعالیت آنتی اکسیدانی، ماندگاری و خواص حسی روغن زیتون طعم دار شده
غزل فرازی، غلامحسن اسدی *، مریم قراچورلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات تیمار فراصوت بر ویژگی‌های ظاهری برش‌های سیب در طول آبگیری اسمزی
فخرالدین صالحی *، رعنا چراغی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر افزودن بتاگلوکان و آرد تریتیکاله بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی
سارا قادری، محسن اسمعیلی، فروغ محترمی *، مهسا نورالدینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات پس از برداشت اسیدسالیسیلیک و کیتوسان در بهبود ماندگاری گیلاس رقم « بادا»
جواد فرخی تولیر *، فرهاد اصغری، اسدالله اصغری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر صمغ های زانتان و دانه بادرنجبویه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تشکیل آکریل آمید و پذیرش نان باگت
زهرا جعفری، علیرضا شیرازی نژاد *، سید محمد باقر هاشمی، مرتضی فتحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهترین ترکیب پارامترهای سفید کننده بر روی ویژگی های کمی و کیفی روغن های آفتابگردان و ذرت با استفاده از روش سطح پاسخ
لیلا صداقت بروجنی *، بهناز نقشبندی، نسیم نیکزاد، مسعود حبیبی نجفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی ریزپوشانی عصاره چای سبز در نانوذرات کیتوزان بر روی ماندگاری سوریمی
فاطمه پیران، ژاله خوشخو *، سید ابراهیم حسینی، محمد حسین عزیزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر تلقیح نژاد عربی و رومانوف بر ویژگی‌های کیفی گوشت بره طی ماندگاری
بهزاد ناصحی *، آدیه انور، سحر ناصحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات شدت و مدت فراصوت بر ویسکوزیته ظاهری، ضریب قوام و شاخص رفتار جریان محلول صمغ گوار
فخرالدین صالحی *، معین اینانلودوقوز
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue