دوره 20، شماره 140 - ( 1402 )                   جلد 20 شماره 140 صفحات 27-16 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Uysal I, Mohammed F S, Selamoglu M, Sevindik M. MICROBIAL SPOILAGE IN FOOD AND ITS AGENTS, COLD CHAIN AND MEASURES TO PROLONG MICROBIAL SPOILAGE. FSCT 2023; 20 (140) :16-27
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-68454-fa.html
Uysal İmran، Mohammed Falah Saleh، Selamoğlu Mesut، Sevindik Mustafa. فساد میکروبی در مواد غذایی و عوامل آن، زنجیره سرد و اقدامات طولانی مدت فساد میکروبی. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1402; 20 (140) :16-27

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-68454-fa.html


1- گروه فرآوری مواد غذایی، مدرسه حرفه ای باهچه، دانشگاه عثمانیه کورکوت آتا، عثمانیه، 80000، ترکیه
2- گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه زاخو، دهوک، 42001، عراق
3- گروه مدیریت و سازمان، مدرسه حرفه ای باهچه، دانشگاه عثمانیه کورکوت آتا، عثمانیه، 80000، ترکیه
4- گروه مدیریت و سازمان، مدرسه حرفه ای باهچه، دانشگاه عثمانیه کورکوت آتا، عثمانیه، 80000، ترکیه ، sevindik27@gmail.com
چکیده:   (1277 مشاهده)
امروزه روش های مختلفی برای استفاده صحیح از غذاها و جلوگیری از فاسد شدن آنها استفاده می شود. تضمین شرایط سالم برای مردم در مصرف مواد غذایی و مصرف غذاهای سالم برای رفاه انسان بسیار مهم است. در این تحقیق، فساد مواد غذایی، عواملی که باعث فساد مواد غذایی می‌شوند، اثرات آن در سطح جهانی، سیستم‌های حمل و نقل مواد غذایی (زنجیره سرد) و اقداماتی که از فساد مواد غذایی جلوگیری یا به تعویق می‌اندازد، مورد بحث قرار گرفته است. 
واژه‌های کلیدی: Food spoilage، cold chain، food، microorganism
متن کامل [PDF 464 kb]   (1238 دریافت)    
نوع مقاله: مروری سیستماتیک | موضوع مقاله: میکروبیولوژی مواد غذایی
دریافت: 1402/1/22 | پذیرش: 1402/6/27 | انتشار: 1402/7/10

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.