ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 51 - ( 1395 )
بررسی تاثیر دما، نوع بسته بندی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی گوجه فرنگی
ص. 13-1
رضا طباطبایی کلور
،
آرش ابراهیمیان
،
سید جعفر هاشمی
چکیده
(9501 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5200 دریافت)
بررسی اثر عصاره گیاهان تیره نعناع (آویشن، نعناع و کاکوتی) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس و ژئوتریکوم کاندیدوم در نمونه های دوغ صنعتی استان خراسان رضوی با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 28-15
فریده طباطبایی یزدی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
سید علی مرتضوی
چکیده
(9567 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4711 دریافت)
ویژگیهای ضد اکسندگی و ضد میکروبی عصارههای برگی گیاه تمشک سیاه (Rubus occidentalis) و اثر آنها بر پایداری روغن سویا
ص. 41-29
ابوالفضل فدوی
،
هادی کوهساری
،
سید حسین حسینی قابوس
چکیده
(8505 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4225 دریافت)
درصد دانههای شکسته حاصل از روش های مختلف خشک کردن برخی ارقام متداول شلتوک در استان گیلان
ص. 50-43
عزت اله عسکری اصلی ارده
،
زهرا بساطی
،
نسیم صالحی
چکیده
(8582 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2944 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی 10 نمونه عسل گیاهی مختلف
ص. 63-51
ریحانه خلفی
،
سید امیرحسین گلی
،
محمد بهجتیان اصفهانی
چکیده
(10026 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3821 دریافت)
تأثیر فرایند بو دادن بر میزان ترکیبات فنولیک و خواص آنتی اکسیدانی کنجاله دو رقم پسته اهلی و وحشی
ص. 74-65
مریم فضلی عقدائی
،
سید امیرحسین گلی
،
جواد کرامت
،
اکبر انصاریان
چکیده
(8775 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2980 دریافت)
بهینه سازی مقدار فیبر انگور و کیتوزان در ماست میوهای پروبیوتیک با استفاده از سطح پاسخ
ص. 88-75
پریسا دیبازر
،
اصغر خسروشاهی اصل
،
شهین زمردی
چکیده
(8462 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3165 دریافت)
اثر شرایط نگهداری بر روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فارینوگرافی آرد گندم
ص. 102-89
عفت شهمیری
،
سید مهدی سیدین اردبیلی
،
سید ابراهیم حسینی
،
رویا آقا قلی زاده
چکیده
(7946 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3362 دریافت)
تولید نوشیدنی فرا سودمند آب کرفس با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک
ص. 111-103
هرمینه امینی نیا
،
سید هادی رضوی
چکیده
(6359 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3580 دریافت)
تولید فیلم بیونانو کامپوزیتی از ایزوله پروتئینی گاودانه و نانو ذرات اکسید روی و بررسی خصوصیات عملکردی و موثر بر نگهداری مواد غذایی آن
ص. 123-113
مریم قدسی
،
محمد شاهدی
،
مهدی کدیور
چکیده
(5502 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3282 دریافت)
جداسازی و شناسایی مخمرهای لیپولیتیک از کنجاله کنجد استان یزد و بررسی پتانسیل تولید لیپاز در آنها
ص. 136-125
وجیهه زارع باقی آباد
،
فریده طباطبایی یزدی
،
سید علی مرتضوی
،
مهدی وریدی
چکیده
(5395 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3196 دریافت)
تأثیر هیدروکلوئیدهای زانتان و CMC بر خواص رئولوژیکی خمیر نان فاقد گلوتن
ص. 148-137
نسیم صادقنیا
،
محمد حسین عزیزی
،
مهدی سیدین اردبیلی
،
مهرداد محمدی
چکیده
(6429 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3617 دریافت)
تشخیص آلودگی میکروبی پاکتهای شیر UHT با استفاده از سیستم فراصوت
ص. 157-149
وحید محمدی
،
رحیم ابراهیمی
،
مهدی قاسمی ورنامخواستی
،
مریم عباس والی
،
علی لحیمگرزاده
چکیده
(5074 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3566 دریافت)
اثر اسیدهای چرب بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و ممانعت کنندگی به بخار آب فیلم خوراکی ثعلب
ص. 167-159
محمد اکرامی
،
زهرا امام جمعه
،
آرزو کرمی مقدم
چکیده
(5118 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4146 دریافت)
بررسی اثرات پوششهای خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره آویشن (Thymus vulgaris) بر واکنشهای فیزیکوشیمیایی مغز فندق تازه
ص. 180-169
راضیه رضوی
،
یحیی مقصودلو
،
محمد قربانی
،
مهران اعلمی
چکیده
(6157 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3188 دریافت)
بررسی تاثیر خمیرترش بر کیفیت نان بربری
ص. 194-181
محمد جواد اکبریان میمند
،
مرتضی خمیری
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
مهران اعلمی
،
سمانه فرجی کفشگری
،
مهدی وطن خواه
،
احسان محمودی
چکیده
(6134 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3497 دریافت)
بررسی تأثیر پودر ژل آلوورا بر ویژگیهای نان بربری طی مدت نگهداری
ص. 203-195
بهزاد ناصحی
،
محمدعلی رضوی
،
میترا قدسی
چکیده
(5281 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3159 دریافت)
مدلسازی الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی جهت پیشگویی اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر جمعیت اشریشیا کلای
ص. 212-205
محمود یلمه
،
محمدباقر حبیبی نجفی
،
فخرالدین صالحی
چکیده
(4923 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3115 دریافت)
بررسی تاثیر افزودن آرد سنگینک (latirus sativus) بر ویژگی های حسی، فیزیکو شیمیایی و بیاتی نان بربری
ص. 224-213
رضا صفا
،
زهرا شیخ الاسلامی
،
اسماعیل عطایی صالحی
چکیده
(5192 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2819 دریافت)
بررسی اثر افزودن آرد کامل سویا وتغییرات دمای خشک کن بر ویژگیهای حسی و بافتی اسپاگتی
ص. 233-225
طراوت قنبرزاده
،
اسماعیل عطای صالحی
،
علی محمدی ثانی
،
امین سیدیعقوبی
چکیده
(5012 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4156 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS