You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تأثیر زمان یخگذاری روی کیفیت میگوی پرورشی وانامی نسرین پراشیده، ابراهیم علیزاده دوغیکلایی، مهدی محمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
رفتار فیزیولوژیکی میوه خرمالو، رقم کرج، در پاسخ به تیمار پس از برداشت آب گرم و دمای انبارداری اورنگ خادمی، ذبیح اله زمانی، یونس مستوفی، سیامک کلانتری، موسی رسولی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی پارامترهای خشک شدن لایه نازک حبههای انار در خشککن ترکیبی خلأ – خورشیدی بهنام علائی، رضا امیری چایجان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر بازدارندگی اسانس زیره سبز و نیسین بر میزان رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله ماهی قزل آلا با استفاده از تکنولوژی ترکیبی لاله رومیانی، نوردهر رکنی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) و هیدروکلوئیدهای آگار و گوار روی فعالیت آب، بافت، پارامترهای رنگی و پذیرش کلی پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی اسماعیل خزایی پول، فخری شهیدی، سید علی مرتضوی، محبت محبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر بستهبندی فعال با پوشش پلی وینیل کلرید بر بازارپسندی قارچ دکمهای نیره کریمی، لاله مشرف
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر چربی و ماده خشک بر برخی از ویژگیهای پودر دوغ تولید شده به روش آزمایشگاهی کمیل رشیدی، مرتضی مشایخ، امیر محمد مرتضویان، زهره امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پوشش خوراکی ژلاتین بر کیفیت فیش فینگر کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال صونا کلته، ابراهیم علیزاده دوغیکلایی، مصطفی یوسف الهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی و مقایسه ویژگی های ضد باکتریایی عصاره های آبی دانه دو واریته کرچک روی پاتوژن های شاخص غذایی ثمانه حاتمی، مسعود یاورمنش، علی محمدی ثانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
کارآیی زئولیت و اسید سیتریک در کنترل رشد کپک و تولید آفلاتوکسین در ضایعات نان های خشک در سطح شهر مشهد و مدل سازی آن به روش شبکه های عصبی مصنوعی زهره معصومیان، مسعود یاورمنش، مصطفی شهیدی نوقابی، محمود صادقی، محمد سهرابی بالسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتریهای لاکتوباسیلوس با پتانسیل پروبیوتیکی از شیر گاوی و ماست سنتی شهرستان خوی طاهره نریمانی، علیرضا تارینژاد، محمد امین حجازی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تهیه و تعیین برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم زیستتخریبپذیر پروتئینی از دانه گاو دانه (Vicia ervilia) اکرم عربستانی، مهدی کدیور، محمد شاهدی، سید امیر حسین گلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پوشش خوراکی لیپیدی (گلیسریل منواستئارات یا موم کارنوبا) بر زمان ماندگاری کشمش اعظم ایوبی، ناصر صداقت، مهدی کاشانینژاد، محبت محبی، نجمه یوسفتبار
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیبر پوسته و مغز هستهی خرما فاطمه شکرالهی، مسعود تقی زاده، آرش کوچکی، محمدحسین حداد خداپرست
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر مخلوط صمغ قدومه شیرازی–پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بر پایداری امولسیون روغن ذرت در آب آسیه علی پور، آرش کوچکی، رسول کدخدایی، مهدی وریدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر بنتونیت و ژلاتین بر شاخص های تصفیه شربت خام چغندر قند به منظور تولید قند مایع عیسی جاهد، محمد حسین حداد خداپرست، محمد الهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر نسبتهای مختلف فاز آبی، پروتئینها و امولسیفایرها بر ویژگیهای رئولوژیکی کره کمچرب نفیسه واحدی، مصطفی مظاهری طهرانی، سید محمدعلی رضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
افزایش زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بهبود خواص کیفی در ماست سین بیوتیک با استفاده از فیبر سیب و گندم شهین زمردی، نجمه آبرون، اصغر خسروشاهی اصل
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی ریاضی فرآیند خشکشدن لایه نازک میوه گلابی و بررسی اثر دما و سرعت هوای خشک کن بر تغییر رطوبت نسبی هوای خروجی محمد مهدی حیدری، سید مهدی نصیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید و ارزیابی خواص رئولوژیکی و حسی نان تافتون حاوی دانه روغنی بزرک محمد هادی روزگار، محمد شاهدی، ناصر همدمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue