You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بهبود پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان با استفاده از روغن پوست بنه در مقادیر بسیار کم جواد توکلی، نگار رزمخواه، معصومه رنجبر
چکیده -
متن کامل (PDF)
مروری بر کاربرد تکنولوژیهای پیشرفته غیرحرارتی در صنایع غذایی مروا حسینی، بیژن خورشیدپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های شیمیایی و ضدمیکروبی اسانس بابونه بهاری بر باکتریهای سالمونلا تیفیموریوم، انتروباکتر ائروژنز، استافیلوکوکوس اورئوس، شیگلا دیسانتری، باسیلوس سرئوس و استرپتوکوکوس پیوژنز محمدامین مهرنیا، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی پتانسیل آنتی اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی اسانس بابونه رومی: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد، محمدامین مهرنیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی شرایط واکنش تولید نشاسته گندم فسفریله به منظور استفاده در فرمولاسیون کنسروها محمدکاظم حیدریان، مجید هاشمی، الناز میلانی، غلامعلی گلی موحد، شهرام بیرقی طوسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی شرایط واکنش تولید نشاسته گندم فسفریله توسط تریمتافسفات سدیم (STMP) به منظور استفاده در فرمولاسیون انواع سس محمدکاظم حیدریان، سید مجید هاشمی، شهرام بیرقی طوسی، غلامعلی گلی موحد، الناز میلانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر غنی سازی پودر شکلات داغ با میوه عناب بر ویژگیهای کیفی آن هانیه چوکری دستجرد، عباس جلیل زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
Effect of traditional sourdough on quality characteristics of loaf bread containing sprouted wheat and garlic extract سارا صفری، علیرضا صادقی، علی مویدی، حسین پور عبدالله، علیرضا صادقی ماهونک
چکیده -
متن کامل (PDF)
ریزپوشانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 در بستر آلژینات سدیم و کازئینات سدیم و قابلیت زندهمانی آن در شرایط شبیهسازی شده گوارشی فاطمه حسینی طباطبایی، امیر حسین الهامی راد، رضا کاراژیان، حجت کاراژیان، محمد آرمین
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی اثر حلال ها و روش های استخراج بر بازده ی استخراج، تعیین مقدار مواد معدنی و فعالیت آنتی باکتری عصاره ی گل گیاه اویار سلام(Cyperus Rotundus L.) آسانا احمدی، رضا نقی ها، ابوالفضل احمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی عملکرد فیلم حاوی نشانگر رنگی ساقه ریحان بر پایه فیبر سبوس برنج به منظور پایش فساد ماهی شیر (Siganus commersonnii) Sedigheh Yazdanpanah، اکبر رستمی فرد
چکیده -
متن کامل (PDF)
سم زدایی فلزات سنگین توسط باکتریهای پروبیوتیک: بررسی تاثیر دما، زمان و نوع باکتری بر میزان حذف فلزات سرب و کادمیوم با استفاده از روش سطح پاسخ سید محمد باقر هاشمی، شیما کاوه، علی پور کریمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تحلیل رفتار خرید مصرف کنندگان میگو و بررسی ترجیحات آن ها در بازار بعثت تهران با استفاده از نرم افزار لیزرل سکینه یگانه، سهیل ریحانی پول، محمد خلیلی، آرش رخشانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
پردازش تصویر فیلم موسیلاژ دانه چیا حاوی نانوامولسیون اسانس دارچین بهنام امیری، مهران صیادی، الهه عابدی، محمد امین جعفری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان-ژلاتین حاوی عصاره پوست پرتقال بر خواص کیفی و ماندگاری خرمای کبکاب محمد گنجه، ناهید احمدی ثابت، غلامرضا عبدی، سید سعید سخاوتی زاده، حمید بخش آبادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای پکتین استخراج شده از کنجاله کلزا در روش هیدرولیز آنزیمی با استفاده از استخراج به کمک مایکروویو نیما مباهی، سید هادی رضوی، زهرا امام جمعه
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و ارگانولپتیکی ژله سیب سینبیوتیک بر پایه کاراگینان اکرم پیمان نیا، علیرضا شهاب لواسانی، نازنین زند
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر فرآوری، زمان و منطقه برداشت بر فعالیت آنتی اکسیدانی و ترکیبات شیمیایی چای نگین سمیعزادگان، ماندانا طایفه، لیلی فدایی اشکیکی، آذین نصرالله زاده، سحر دعایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
امکان استفاده از داربستهای هوشمند متشکل از موسیلاژ دانه به و کاپاکاراگینان به عنوان داربست سلولی در شرایط نرمال فیزیولوژیکی و تغییر pH ندا فرهادی، نفیسه سلطانی زاده، محسن ربانی، الهه مسائلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر روش سرخ کردن و فرمولاسیون خمیرابه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ناگت مرغ زلیخا فحیمی واجارگاهی، محسن اسمعیلی، آرش قیطران پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue