ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 21، شماره 148 - ( 1403 )
بهینهیابی تولید نانوژل کیتوزان- اسیدکافئیک حاوی اسانس آویشن شیرازی و نایسین و بررسی اثر نانوژل بهینه بر کیفیت پنیر سفید ایرانی
ص. 15-1
10.22034/FSCT.21.148.1
سید محمد حسینی
،
حمید توکلیپور
،
محسن مختاریان
،
محمد آرمین
چکیده
(813 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(555 دریافت)
تأثیر سیستمهای مختلف تربیت تاک بر عمر انبارمانی میوه انگور رقم سفید بیدانه
ص. 30-16
10.22034/FSCT.21.148.16
معصومه شکری
،
مصطفی رحمتی جنیدآباد
،
مختار حیدری
،
Mousa Rasouli
،
احمد زارع
چکیده
(568 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(424 دریافت)
تاثیر روشهای دی اکسید کربن فوق بحرانی و مایکروویو بر استخراج ترکیبات زیستفعال از دانه خارمریم
ص. 44-30
10.22034/FSCT.21.148.30
محدثه یوسفی
،
ماندانا بی مکر
،
سید محمد قریشی
،
علی گنجلو
چکیده
(558 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(387 دریافت)
نانولیپوزوم ترکیبات آنتوسیانینی انجیر سیاه و کاربرد آن در نوشیدنی کامبوجا
ص. 61-45
10.22034/FSCT.21.148.45
عاطفه جامی
،
بهرام فتحی آچاچلویی
،
رضوان شاددل
چکیده
(545 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(674 دریافت)
بررسی اثر فیلم ژلاتینی حاوی پروبیوتیکهای بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و لاکتوباسیلوس رامنسوس بر بقاء باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
ص. 78-62
10.22034/FSCT.21.148.62
آناهیتا سیفی پاشا
،
حمیدرضا کاظمینی
چکیده
(637 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(407 دریافت)
تأثیر همزمان ترکیبات فنولیک پوست انار درهمتنیده شده در ساختار هیدروژل آلوئهورا جهت گسترش ماندگاری جگر سیاه گوسفندی
ص. 88-79
10.22034/FSCT.21.148.79
محسن مختاریان
،
زهرا کاویانی پور
چکیده
(509 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(808 دریافت)
بهینهسازی پیش فرآیند ترکیبی (اسمز-فراصوت) و خشک کردن تکمیلی با هوای داغ میوه پوملو
ص. 102-89
10.22034/FSCT.21.148.89
مریم ثابت قدم
،
فاطمه پورحاجی
،
مهدی جلالی
،
الهام آزادفر
چکیده
(516 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(578 دریافت)
بهینهسازی شرایط استخراج اسانس مرزه سهندی (Satureja sahendica Bornm.)
ص. 111-103
10.22034/FSCT.21.148.103
جلال خورشیدی
،
سید هیمن امان اللهی
،
پخشان بایزیدی آذر
چکیده
(547 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(651 دریافت)
بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتی اکسیدانی از سبوس برنج طارم توسط آنزیم آلکالاز
ص. 126-112
10.22034/FSCT.21.148.112
فاطمه رضانژاد امیردهی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
محمد قربانی
،
محسن رشیدی
،
سیده نرگس مظلومی
چکیده
(563 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(610 دریافت)
تهیه فیلم آنتیاکسیدانی و آنتیباکتریایی برپایه موسیلاژ گل پنیرک اصلاح شده با ریشه شیرین بیان و نانو ذرات سولفات مس
ص. 140-127
10.22034/FSCT.21.148.127
اکرم خاکپور
،
محمود رضازاد باری
،
سجاد پیرسا
،
فاطمه خاکپور
چکیده
(504 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(685 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای بافتی، حسی و ماندگاری نان تهیه شده با خمیرترش ماش حاوی عصاره گلبرگ زعفران
ص. 153-141
10.22034/FSCT.21.148.141
علیرضا ضیایی ریزی
،
علیرضا صادقی
،
حسن فیضی
،
سید مهدی جعفری
،
حسین پور عبدالله
چکیده
(680 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(667 دریافت)
استفاده از روشهای هوای داغ، فروسرخ و مایکروویو برای خشککردن جوانههای چرخشده نخود
ص. 163-154
10.22034/FSCT.21.148.154
کیمیا گوهرپور
،
فخرالدین صالحی
،
امیر دارایی گرمهخانی
چکیده
(544 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(636 دریافت)
استخراج ترکیبات زیستفعال گلنار فارسی (punica pranatum) با استفاده از روشهای اهمیک، فراصوت و پرکولاسیون
ص. 175-164
10.22034/FSCT.21.148.164
نازنین امیراحمدی
،
اکرم شریفی
،
محمد کوبا
چکیده
(577 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(860 دریافت)
استخراج اسانس رزماری و استفاده از آن در تهیه بیوکامپوزیت بر پایه فیلم موسیلاژ بذر شنبلیله و پودر پوست بادمجان حاوی نانوذرات مس
ص. 189-176
10.22034/FSCT.21.148.176
فاطمه خاکپور
،
سجاد پیرسا
چکیده
(778 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(394 دریافت)
بررسی تاثیر پیش تیمار مایکرویو بر ویژگیهای آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده بذر کتان
ص. 205-190
10.22034/FSCT.21.148.190
نادر سندگل
،
سید حسین حسینی قابوس
،
علیرضا صادقی ماهونک
چکیده
(514 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(629 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS