You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
استفاده از فناوری رزونانس پلاسمون سطحی برای ارزیابی اولیه فعالیت آنتیتوکسین اگزوپلیساکارید دکستران علیه انتروتوکسین حساس به حرارت اشرشیا کلی مجتبی آذری آنپار، فریده طباطبایی یزدی، پاسکال دِقغاو، نادیا اولال، کامبیز جهانبین
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تاثیر عصاره آبی قارچ شیتاکه بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم و خواص فیزیکو شیمیایی در پنیر فتا طی مدت زمان نگهداری میکائیل ثباتی، حمیدرضا کاظمینی، راحم خوشبخت
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر لاکتوفرین آزاد و نانولیپوزومی بر بیوفیلم پلی میکروبی مشتق شده از بزاق در مدل Active Attachment biofilm پریسا حبیبی، فریده طباطبایی یزدی، سید علی مرتضوی، محمد مراد فرج الهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی راندمان انکپسولاسیون و پایداری کورکومین موجود در پیکرینگ امولسیون سلولز با استفاده از الگوریتمهای شبکه عصبی مصنوعی (ANN) و درخت طبقه بندی و رگرسیون (CART) هدا فهیم، علی معتمدزادگان، رضا فرهمندفر، نادر غفاری خلیق
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید رشته آشی فراسودمند حاوی نشاسته برنج مقاوم به هضم نوع 3 سونیا کیاء، سید حسین حسینی قابوس، ابوالفضل فدوی، ابوالقاسم سراج
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست بدون چربی غنی شده با فیبر بامبو زهرا نیک اقبال، درنوش جعفرپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی آلودگی میکروبی و ویژگیهای شیمیایی کشکهای مایع سنتی عرضهشده در شهر همدان سمیرا امین اخلاص، محمدرضا پژوهی الموتی، فخرالدین صالحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر افزودن پودر دانه زنیان بر خواص کیفی و تغذیه ای کرم شکلاتی سید حمیدرضا رحیمیان مفرد، سیدهادی پیغمبردوست، عارف اولاد غفاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر جایگزینی نیتریت سدیم با نانوکپسولهای حامل آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس (Haematococcus pluvialis) در فرمولاسیون سوسیس معمولی بر رشد و تکثیر میکروارگانیسم های بیماری زا و عامل فساد سکینه یگانه، سهیل ریحانی پول
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از روش های مختلف حرارتی و غیرحرارتی به منظور تانن زدایی صمغ فارسی فاطمه آذری کیا، پردیس قاسمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر وزن مولکولی کیتوزان و نوع نرمکننده در پوشش خوراکی بر شاخصهای کیفیت داخلی و ریختشناسی پوسته تخممرغ عارف شریفی، داریوش خادمی شورمستی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان تولید کیک مافین با پوشش شکلاتی پروبیوتیک بر پایه نشاسته گندم-نشاسته اصلاح شده سیب زمینی سیما اتشین بار، فرزانه عبدالملکی، بابک غیاثی طرزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فرمولاسیون پوشش حاوی اسفناج برای اسنک حجیم شده ذرت عذرا صفوی، شهرام بیرقی طوسی، مجید هاشمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر ریزپوشانی بر زنده مانی پروبیوتیک ها طی فرآیندهای چاپ سه بعدی و پخت خمیر کوکی بر پایه ضایعات قنادی مهسا صیادی، زینب ابراهیم زاده موسوی، سید هادی رضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر شرایط نگهداری بر پایداری نانولیپوزومهای حاوی فیکوسیانین پوشش داده شده با کیتوزان عبدالخلیل آذری، سیدحسین حسینی قابوس، سید مهدی جعفری، وحید عرفانی مقدم
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue