You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تاثیر تیمارهای مختلف دمایی در فرآیند اکستروژن بر خصوصیات کیفی سبوس دو رقم برنج طارم و خزر
سید مهدی حسینی بحری، رضا اسماعیل زاده کناری *، زینب رفتنی امیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر کاربرد عصاره تفاله حاصل از آب‌گیری انگور قرمز (Vitis vinifera L. cv. Rish baba) بر پایداری اکسایشی، خواص تغذیه‌ای و حسی بیسکویت
ماندانا طایفه *، آیناز علیزاده، میترا صوفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید و فرمولاسیون شکلات تلخ سین بیوتیک بر پایه میکروکپسول های لاکتوباسیلوس کازئی و پودر شاه بلوط و ارزیابی بقای پروبیوتیک در طی دوره نگهداری
الناز تقی زاده، فرزانه عبدالملکی *، انوشه شریفان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML غربالگری جدایه های باکتری های اسید لاکتیک از فرآورده‌های لبنی سنتی خراسان به منظور ارزیابی تولید فولات خارج سلولی
فاطمه حسینی، محمدباقر حبیبی نجفی *، محمدرضا عدالتیان دوم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی آب سیب حاوی فیبر رژیمی محلول تخم کتان
فرناز قاسم زاده، اکرم شریفی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر نشاسته اکتنیل سوکسینیک انیدرید بر خواص کف زایی کنسانتره پروتئین آب پنیر
محسن صهبایی، سید محمد علی رضوی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی فرمولاسیون بیسکویت‌ کراکر تهیه شده از آرد کینوا و آرد ذرت
فاطمه شلمزاری، زهرا ارجائی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تهیه امولسیون دوگانه پیکرینگ پایدار شده توسط نانوذرات کیتوزان و ارزیابی متغیرهای فرمولاسیون بر پایداری فیزیکی امولسیون‌های حاصل
فاطمه حیدری، سید مهدی جعفری *، امان محمد ضیائی فر، نیکلاس آنتون
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ترکیبات شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره گیاه پونه (Mentha pulegium) بومی مشگین شهر و نمین
سیده معصومه هاشمی نیا *، منیژه جمشیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی بدون گلوتن حاوی اینولین
پریا کلانی، سارا جعفریان *، محمد حسین عزیزی، غلامحسن اسدی، لیلا روزبه نصیرایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص فیزیکی فیلم فعال گلوتن حاوی اسانس مرزنجوش(Origanum majorana L.)آزاد و درون پوشانی شده و ارزیابی کارایی آن در کنترل فساد میکروبی پنیر فراپالایش و گوشت قرمز
هانیه محمدی جارچلو، سید حسین حسینی قابوس *، هادی الماسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد ‌میکروبی تیمول و رسوراترول ریزپوشانی شده با نانوذرات کامپوزیتی زئین- کازئینات
فاطمه ساداتی خادر، الهام مهدیان *، اسماعیل عطای صالحی، رضا کاراژیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد روش استخراج آب مادون بحرانی در عصاره گیری از صمغ کندر و بررسی قابلیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره‌ها
سحر گلچین، بهاره حاجی رستملو *، زهره دیدار، محسن وظیفه دوست، مرتضی محمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر پوشش فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز (CMC) حاوی اسانس پوست گردو و پوست لیمو بر ماندگاری قارچ خوراکی
سمانه رجبی، سپیده بهرامی *، محمد عبدالهیان نوقابی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فرایند تولید نانوذرات لیپیدی جامد؛ تأثیر پارامترهای فرآیند بر ویژگی های پیش امولسیون و امولسیون نهایی
مریم محمدی زاده، آرام بستان *، رسول کدخدایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره چای کوهی (Stachys lavandulifolia V.) و بهینه سازی شرایط تولید عصاره ریزپوشانی شده آن
رضا اسماعیل زاده کناری *، زینب رفتنی امیری، علی معتمدزادگان، جعفر محمدزاده میلانی، جمشید فرمانی، رضا فرهمندفر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته آمارانت اصلاح‌شده با مخلوط آدیپیک‌اسید و استیک‌انیدرید
سحر محمدی، مزدک علیمی *، سید احمد شهیدی، شیرین شکوهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی مقایسه ای ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی هیدرولیزهای پروتئینی سارکوپلاسمیک و میوفیبریلار گربه ماهی (Pangasius sutchi) توسط هیدرولیز آنزیمی
لیلا نجفیان *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه ‌سازی شرایط استخراج ترکیبات زیست فعال از گلبرگ های گل ‌راعی به روش سطح پاسخ
زهرا نجاری، محمد فتاحی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی اثر همزمان تغییر پارامترهای رنگبری بر پایداری اکسایشی، کارایی رنگبری و حفظ ترکیبات ارزشمند روغن ذرت به روش سطح پاسخ (RSM)
لیلا صداقت بروجنی *، بهناز نقشبندی، مسعود حبیبی نجفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ساختاری و حسی گوشت آنالوگ تولیدشده در رطوبت بالا بر پایه ایزوله پروتئین نخود در ترکیب با کنسانتره پروتئین تخم کتان
فاطمه ریاضی، مصطفی مظاهری طهرانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی پروتئین استخراج‌شده از سیب‌زمینی
نادیا شکرانه، مزدک علیمی *، سیداحمد شهیدی، مریم میزانی، محمد بامنی مقدم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر آنتی اکسیدانی سلنیت سدیم میکروکپسوله شده در روغن سویا در طول مدت یکسال نگهداری
شیوا ذوالفقاری، محمد گلی *، شریفه شاهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدلسازی و بهینه سازی نانوامولسیون اسانس موسیر ایرانی حامل اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از طرح D-Optimal
نسرین فرجی *، محمد علیزاده، سهیلا فرجی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه خصوصیات کیفی عسل تولیدی در استان‌های سیستان و بلوچستان و قزوین با تأکید بر کاربرد آنها در تشخیص تقلب عسل
غلامحسین حقایق، سید محمد احمدی *، محمد امین میری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی پایداری اکسایشی روغن سویای مخلوط با روغن بنه (Pistacia atlantica)
نسیم دهقان، حسن برزگر *، محمدامین مهرنیا، حسین جوینده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر آنتی باکتریالی اسانس گیاه کاکوتی کوهی منطقه خراسان شمالی روی باکتری گرم منفی سالمونلا تیفی موریوم در محیط in vitro
عباس بایگان، شیلا صفائیان *، رضا شاهین فر، ژاله خوشخو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر گرده گل جمع آوری شده توسط زنبور عسل بر ترکیبات زیست فعال، خواص آنتی اکسیدانی و ماندگاری کیک بدون گلوتن
فاطمه جلیلی، سیدهادی پیغمبردوست *، صمد بدبدک، عارف اولاد غفاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی و شناسایی ترکیبات شیمیایی حاصل از عناب (گوشت و هسته) و ارزیابی امکان استفاده از آن در فرمولاسیون روغن آفتابگردان (در طی نگه داری)
نجمه مهرنیا، محسن وظیفه دوست *، زهره دیدار، بهاره حاجی رستملو، احمد پدرام نیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص فیزیکی و شیمیایی ماست فراسودمند حاوی روغن زیتون و پودر دانه کرفس
سمانه رمضانی علی آبادی، معصومه مهربان سنگ آتش *، محمدرضا امیریوسفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue