You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تاثیر تیمارهای مختلف دمایی در فرآیند اکستروژن بر خصوصیات کیفی سبوس دو رقم برنج طارم و خزر سید مهدی حسینی بحری، رضا اسماعیل زاده کناری
*، زینب رفتنی امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر کاربرد عصاره تفاله حاصل از آبگیری انگور قرمز (Vitis vinifera L. cv. Rish baba) بر پایداری اکسایشی، خواص تغذیهای و حسی بیسکویت ماندانا طایفه
*، آیناز علیزاده، میترا صوفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید و فرمولاسیون شکلات تلخ سین بیوتیک بر پایه میکروکپسول های لاکتوباسیلوس کازئی و پودر شاه بلوط و ارزیابی بقای پروبیوتیک در طی دوره نگهداری الناز تقی زاده، فرزانه عبدالملکی
*، انوشه شریفان
چکیده -
متن کامل (PDF)
غربالگری جدایه های باکتری های اسید لاکتیک از فرآوردههای لبنی سنتی خراسان به منظور ارزیابی تولید فولات خارج سلولی فاطمه حسینی، محمدباقر حبیبی نجفی
*، محمدرضا عدالتیان دوم
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی آب سیب حاوی فیبر رژیمی محلول تخم کتان فرناز قاسم زاده، اکرم شریفی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر نشاسته اکتنیل سوکسینیک انیدرید بر خواص کف زایی کنسانتره پروتئین آب پنیر محسن صهبایی، سید محمد علی رضوی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فرمولاسیون بیسکویت کراکر تهیه شده از آرد کینوا و آرد ذرت فاطمه شلمزاری، زهرا ارجائی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تهیه امولسیون دوگانه پیکرینگ پایدار شده توسط نانوذرات کیتوزان و ارزیابی متغیرهای فرمولاسیون بر پایداری فیزیکی امولسیونهای حاصل فاطمه حیدری، سید مهدی جعفری
*، امان محمد ضیائی فر، نیکلاس آنتون
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ترکیبات شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره گیاه پونه (Mentha pulegium) بومی مشگین شهر و نمین سیده معصومه هاشمی نیا
*، منیژه جمشیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی بدون گلوتن حاوی اینولین پریا کلانی، سارا جعفریان
*، محمد حسین عزیزی، غلامحسن اسدی، لیلا روزبه نصیرایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکی فیلم فعال گلوتن حاوی اسانس مرزنجوش(Origanum majorana L.)آزاد و درون پوشانی شده و ارزیابی کارایی آن در کنترل فساد میکروبی پنیر فراپالایش و گوشت قرمز هانیه محمدی جارچلو، سید حسین حسینی قابوس
*، هادی الماسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی تیمول و رسوراترول ریزپوشانی شده با نانوذرات کامپوزیتی زئین- کازئینات فاطمه ساداتی خادر، الهام مهدیان
*، اسماعیل عطای صالحی، رضا کاراژیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد روش استخراج آب مادون بحرانی در عصاره گیری از صمغ کندر و بررسی قابلیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصارهها سحر گلچین، بهاره حاجی رستملو
*، زهره دیدار، محسن وظیفه دوست، مرتضی محمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر پوشش فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز (CMC) حاوی اسانس پوست گردو و پوست لیمو بر ماندگاری قارچ خوراکی سمانه رجبی، سپیده بهرامی
*، محمد عبدالهیان نوقابی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فرایند تولید نانوذرات لیپیدی جامد؛ تأثیر پارامترهای فرآیند بر ویژگی های پیش امولسیون و امولسیون نهایی مریم محمدی زاده، آرام بستان
*، رسول کدخدایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره چای کوهی (Stachys lavandulifolia V.) و بهینه سازی شرایط تولید عصاره ریزپوشانی شده آن رضا اسماعیل زاده کناری
*، زینب رفتنی امیری، علی معتمدزادگان، جعفر محمدزاده میلانی، جمشید فرمانی، رضا فرهمندفر
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته آمارانت اصلاحشده با مخلوط آدیپیکاسید و استیکانیدرید سحر محمدی، مزدک علیمی
*، سید احمد شهیدی، شیرین شکوهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مقایسه ای ویژگیهای فیزیکوشیمیایی هیدرولیزهای پروتئینی سارکوپلاسمیک و میوفیبریلار گربه ماهی (Pangasius sutchi) توسط هیدرولیز آنزیمی لیلا نجفیان
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات زیست فعال از گلبرگ های گل راعی به روش سطح پاسخ زهرا نجاری، محمد فتاحی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی اثر همزمان تغییر پارامترهای رنگبری بر پایداری اکسایشی، کارایی رنگبری و حفظ ترکیبات ارزشمند روغن ذرت به روش سطح پاسخ (RSM) لیلا صداقت بروجنی
*، بهناز نقشبندی، مسعود حبیبی نجفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ساختاری و حسی گوشت آنالوگ تولیدشده در رطوبت بالا بر پایه ایزوله پروتئین نخود در ترکیب با کنسانتره پروتئین تخم کتان فاطمه ریاضی، مصطفی مظاهری طهرانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی پروتئین استخراجشده از سیبزمینی نادیا شکرانه، مزدک علیمی
*، سیداحمد شهیدی، مریم میزانی، محمد بامنی مقدم
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر آنتی اکسیدانی سلنیت سدیم میکروکپسوله شده در روغن سویا در طول مدت یکسال نگهداری شیوا ذوالفقاری، محمد گلی
*، شریفه شاهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی و بهینه سازی نانوامولسیون اسانس موسیر ایرانی حامل اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از طرح D-Optimal نسرین فرجی
*، محمد علیزاده، سهیلا فرجی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه خصوصیات کیفی عسل تولیدی در استانهای سیستان و بلوچستان و قزوین با تأکید بر کاربرد آنها در تشخیص تقلب عسل غلامحسین حقایق، سید محمد احمدی
*، محمد امین میری
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی پایداری اکسایشی روغن سویای مخلوط با روغن بنه (Pistacia atlantica) نسیم دهقان، حسن برزگر
*، محمدامین مهرنیا، حسین جوینده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر آنتی باکتریالی اسانس گیاه کاکوتی کوهی منطقه خراسان شمالی روی باکتری گرم منفی سالمونلا تیفی موریوم در محیط in vitro عباس بایگان، شیلا صفائیان
*، رضا شاهین فر، ژاله خوشخو
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر گرده گل جمع آوری شده توسط زنبور عسل بر ترکیبات زیست فعال، خواص آنتی اکسیدانی و ماندگاری کیک بدون گلوتن فاطمه جلیلی، سیدهادی پیغمبردوست
*، صمد بدبدک، عارف اولاد غفاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی و شناسایی ترکیبات شیمیایی حاصل از عناب (گوشت و هسته) و ارزیابی امکان استفاده از آن در فرمولاسیون روغن آفتابگردان (در طی نگه داری) نجمه مهرنیا، محسن وظیفه دوست
*، زهره دیدار، بهاره حاجی رستملو، احمد پدرام نیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکی و شیمیایی ماست فراسودمند حاوی روغن زیتون و پودر دانه کرفس سمانه رمضانی علی آبادی، معصومه مهربان سنگ آتش
*، محمدرضا امیریوسفی
چکیده -
متن کامل (PDF)