ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 17، شماره 104 - ( 1399 )
ارزیابی اثر متقابل دارویی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی
ص. 11-1
10.52547/fsct.17.104.1
الناز صفاری سامانی
،
حسین جوینده
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(1827 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(750 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون شیر نارگیل حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 25-13
10.52547/fsct.17.104.13
فاطمه زرآبادی پور
،
زهرا پیراوی ونک
،
مهرناز امینی فر
چکیده
(1485 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(546 دریافت)
بررسی اثر عصاره چای سبز بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک یزدی
ص. 39-27
10.52547/fsct.17.104.27
الهه بهرامیان
،
زهرا لطیفی
،
مهدی عبادی
،
زهرا غفوری
،
مهرنوش ابراهیمی ولدانی
چکیده
(1453 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(487 دریافت)
بهینهسازی تولید فیلم زیستتخریبپذیر بر پایه کربوکسی متیل سلولز و صمغ فارسی به روش سطح پاسخ
ص. 50-41
10.52547/fsct.17.104.41
محمد مالکی
،
محمد محسن زاده
چکیده
(1422 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(534 دریافت)
عصاره اتانولی دانه زنیان: بهینه سازی استخراج، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی
ص. 64-51
10.52547/fsct.17.104.51
آرزو مشیری روشن
،
عباسعلی ساری
،
نرجس آقاجانی
،
امیر دارایی گرمه خانی
چکیده
(1432 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(787 دریافت)
ارزیابی ایمنی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از محصولات لبنی سنتی ایران
ص. 78-65
10.52547/fsct.17.104.65
فاطمه باقری
،
سعید میردامادی
،
مهتا میرزایی
،
ملیحه صفوی
چکیده
(1296 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(837 دریافت)
بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان و اسانس زیره سبز بر ماندگاری گوشت گاو در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده
ص. 91-79
10.52547/fsct.17.104.79
آرزو فتاحیان
،
علی فضل آرا
،
سیاوش مکتبی
،
مهدی پورمهدی بروجنی
،
ندا باورصاد
چکیده
(1588 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(938 دریافت)
ارزیابی برخی خواص فیزیکی فیلم نانو بیوکامپوزیت بر پایه ایزوله پروتئین آب پنیر و پلی دکستروز حاوی نانوفیبرسلولز و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و اثر آن بر ماندگاری گوشت گاو
ص. 104-93
10.52547/fsct.17.104.93
ناصر کریمی
،
آیناز علیزاده
،
هادی الماسی
،
شهرام حنیفیان
چکیده
(1385 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(501 دریافت)
مطالعه پروفایل اسیدهای چرب و برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی قیماق گیلانوند و دلیران و مقایسه آنها با خامه سنگین
ص. 114-105
10.52547/fsct.17.104.105
هوشنگ کاملان
،
مصطفی مظاهری طهرانی
،
محمدرضا عدالتیان دوم
،
سید محمد علی رضوی
،
محمد حسین حداد خداپرست
چکیده
(1330 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(915 دریافت)
بررسی تأثیر شرایط تهیه دمنوش از گیاه مرزنجوش بر میزان فعالیت آنتیاکسیدانی و فلزات سنگین آن
ص. 123-115
10.52547/fsct.17.104.115
نازیلا زینالی نامدار
،
مهدی قره خانی
چکیده
(1461 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(558 دریافت)
مطالعه ترکیبات شیمیایی اسانس رازیانه و بررسی قدرت ضداکسایشی و سمیت سلولی آن
ص. 133-124
10.52547/fsct.17.104.124
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
،
فرشته فلاح
چکیده
(1506 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(740 دریافت)
تولید سس مایونز کمچرب با استفاده از نانو امولسیون عصاره میوه سپستان
ص. 147-135
10.52547/fsct.17.104.135
ساناز دادپور
،
صدیقه یزدان پناه
چکیده
(1689 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1224 دریافت)
بررسی و مقایسه خصوصیات امولسیونی، رئولوژیکی و طیف سنجی FT-IR پکتین استخراجی از پوست و کلاهک کدو حلوایی
ص. 162-149
10.52547/fsct.17.104.149
منوچهر درویشی
،
صدیقه یزدان پناه
چکیده
(1192 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(445 دریافت)
انجماد دانههای انار پوشش دادهشده با کیتوزان و بررسی کیفیت آن در طی نگهداری به صورت انجماد
ص. 175-163
10.52547/fsct.17.104.163
بابک محمودی
،
اکبر جوکار
،
فرزین عبدالهی
چکیده
(1197 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(460 دریافت)
بررسی و مقایسه خصوصیات رئولوژیکی، آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عسل طبیعی با انواع عسل های تقلبی
ص. 192-177
10.52547/fsct.17.104.177
اشرف فلاحی
،
اورنگ عیوض زاده
،
محمدرضا اسحاقی
چکیده
(1535 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(670 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 187