ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 17، شماره 103 - ( 1399 )
اثر ضد باکتریایی اسانس نارنج و بستهبندی اتمسفر تغییر یافته در کنترل استافیلوکوکوس اورئوس در توفوی ماهی تحت تاثیر دما، نمک و pH
ص. 13-1
10.52547/fsct.17.103.1
لاله رومیانی
،
مهرنوش تدینی
چکیده
(1898 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1118 دریافت)
تاثیر غلظت های مختلف اینولین و آب پنیر بر ویژگی های کیفی و رئولوژیکی دوغ آلوئه ورای حاوی باکتریهای پروبیوتیک ریزپوشانی شده
ص. 31-15
10.52547/fsct.17.103.15
مسعود دزیانی
،
فاطمه شهدادی
،
رقیه عزتی
چکیده
(2606 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1414 دریافت)
ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک حاوی عناب
ص. 46-33
10.52547/fsct.17.103.33
آریو امامی فر
،
زهرا زنگنه
،
منصوره لطیفیان
،
زینب ارباب
چکیده
(2186 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1748 دریافت)
بررسی وجود لوکومالاشیت گرین در گوشت ماهیان پرورشی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در استان مازندران
ص. 54-47
10.52547/fsct.17.103.47
پولین شهره
،
مریم عزیزخانی
،
سارا مهدی زاده مود
چکیده
(2381 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2256 دریافت)
بهینهسازی فرایند شفاف سازی آب گوجهفرنگی به وسیله پکتیناز تجاری تثبیت شده با روش سطح پاسخ
ص. 66-55
10.52547/fsct.17.103.55
عاطفه عبداله زاده
،
زهرا بیگ محمدی
،
مهدیه قمری
چکیده
(2384 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1745 دریافت)
امکان سنجی تولید کف جامد فیبری بر پایه فراوردههای جنبی صنعت غذا (تفاله قهوه-سبوس گندم)
ص. 81-67
10.52547/fsct.17.103.67
الناز میلانی
،
ندا هاشمی
،
غلامعلی گلی موحد
،
مجید هاشمی
چکیده
(2003 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1521 دریافت)
بررسی امکان سنجی کاربرد اولئوژل موم کارنوبا-اسید آدیپیک به عنوان جایگزین شورتنینگ در کیک
ص. 93-83
10.52547/fsct.17.103.83
آرزو علی اصل خیابانی
،
مهناز طبیبی آذر
،
لیلا روفه گری نژاد
،
حامد همیشه کار
،
آیناز علیزاده
چکیده
(2493 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1339 دریافت)
اثر دمای طولانی مدت بر روی فعالیت ضداکسایشی، ترکیبات فنولی و رنگ عسل گونه یونجه ایرانی: تجزیه و تحلیل سینتیکی
ص. 107-95
10.52547/fsct.17.103.95
محمد ملاویسی
،
عادل بیک بابایی
،
احسان اکبری
،
مصطفی شهیدی
چکیده
(1752 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1412 دریافت)
توسعه یک زیست حسگر ایمپدیمتریک مبتنی بر نانو مواد برای شناسایی تتراسایکلین در عسل
ص. 118-109
10.52547/fsct.17.103.109
آیت محمدرزداری
،
مهدی قاسمی ورنامخواستی
،
سجاد رستمی
،
زهرا ایزدی
،
علی اصغر انصافی
چکیده
(2203 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1659 دریافت)
بررسی تاثیر مقدار بنتونیت و pH عصاره بر میزان رنگ و شفافیت عصاره گیاه استویا ربودیانا (Stevia rebaudiana Bertoni)
ص. 128-119
10.52547/fsct.17.103.119
روح الله احمدی
،
یوسف حمیداوغلی
،
بهمن شریفزاده
چکیده
(2140 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1422 دریافت)
مروری بر رویکردهای نوین در غنی سازی پاستا با استفاده از میوه ها وسبزی ها
ص. 149-129
10.52547/fsct.17.103.129
امیرپویا قندهاری یزدی
،
لیلا کمالی روستا
،
محمد حسین عزیزی تیریز زاد
،
مهدی امینی
،
محمد توکلی
،
متین یحیوی
چکیده
(2616 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1502 دریافت)
بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی 11 رقم و ژنوتیپ میوه فندق در منطقه اشکورات رودسر
ص. 165-151
10.52547/fsct.17.103.151
شبنم یعقوبی فر
،
ولی ربیعی
،
فرهنگ رضوی
،
داود جوادی
،
اکبر حسنی
چکیده
(2428 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1408 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی، تغذیهای و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدو تنبل طی دوره انبارمانی
ص. 180-167
10.52547/fsct.17.103.167
فریبا خادمی
،
زینب مهدی پور بیرگانی
،
جواد کرامت
چکیده
(2024 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1288 دریافت)
بررسی مورفولوژی و ویژگی های ضدمیکروبی میکروفیبرهای الکتروریسی شدهی سلولز استات حاوی اسانس لعل کوهستان
ص. 190-181
10.52547/fsct.17.103.181
حبیب اله عباسی
،
هدا فهیم
،
محدثه محبوبی
چکیده
(1863 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1391 دریافت)
بررسی مقایسهای آلودگی به کلیفرم و اشرشیاکلی در مواد غذایی با استفاده از محیطهای کروموژن مختلف و ارزیابی آنها با روش مرجع
ص. 200-191
10.52547/fsct.17.103.191
لیلا سهرابی
،
علی فضل آرا
،
مهدی پورمهدی بروجنی
چکیده
(1964 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1594 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS