ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
پایگاه قبلی
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 16، شماره 86 - ( 1398 )
اثر ضد میکروبی عصاره کاردین (Biarum bovei) بر اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس: مطالعه در محیط in vitro و همبرگر
ص. 1-13
رضا فرهمندفر
،
عارفه کردجزی
چکیده
(4215 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(761 دریافت)
ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیتوشیمیایی و ظرفیت آنتیاکسیدانی برخی ریز میوههای دارویی جمعآوری شده از منطقه خاندرسی ارومیه
ص. 15-29
قادر قاسمی
،
ابوالفضل علیرضالو
،
شیرین رحمن زاده ایشکه
چکیده
(5384 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(608 دریافت)
تولید ماست همزده فراسودمند حاوی پودر ترهکوهی(Allium iranicum) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاریآن
ص. 31-46
sajad pirsa
،
رسول امینی
،
محمد علیزاده
چکیده
(5061 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(472 دریافت)
بررسی و بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولی از دانه آفتابگردان آجیلی و مقایسه فعالیت آنتیاکسیدانی آن با آنتی-اکسیدان سنتزی در پایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان
ص. 47-61
لاله مهریار
،
مریم اسکندرخانی
چکیده
(4773 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(542 دریافت)
بهکارگیری روش سطح پاسخ در بهینهسازی فرمولاسیون نان مسطح برنج، حاوی خمیر کنجد و هیدروکسیپروپیلمتیلسلولز
ص. 63-72
مریم اسمعیلی بازارده
،
فریبا زینالی
،
محسن اسمعیلی
چکیده
(4829 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(458 دریافت)
مقایسه روش کم انرژی و پرانرژی در ساخت نانوامولسیون روغن هسته انار حاوی مخلوط سورفکتانت های غیر یونی
ص. 73-82
سعید صادقی
،
میرخلیل پیروزی فرد
،
زهرا امام جمعه
چکیده
(5139 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(436 دریافت)
افزایش انبارمانی آرد ارزن با استفاده از تیمارهای حرارتی-رطوبتی و مایکروویو
ص. 83-93
سیما مهاجرخراسانی
،
مهران اعلمی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
هدی شهیری طبرستانی
چکیده
(4674 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(456 دریافت)
مدلسازی استخراج روغن از دان سیاه به کمک پیش تیمار ترکیبی ریزموج – میدان الکتریکی پالسی با شبکههای عصبی مصنوعی
ص. 95-107
نازنین مریم محسنی
،
حبیب الله میرزایی
،
معصومه مقیمی
چکیده
(3423 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(524 دریافت)
بهینهسازی فرآوری ماست کمچرب پریبیوتیک حاوی اینولین تحت تاثیر دما و نیروی برشی مختلف
ص. 109-118
میترا صوفی
،
آیناز علیزاده
،
سیده الهام موسوی کلجاهی
چکیده
(2072 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(680 دریافت)
تعیین مقادیر ترکیبات فنولی و فعالیت رادیکالگیرندگی عصاره استخراجشده ازبرگهای گیاه چویل (Ferulago angulata) با تکنیک مایکروویو و روش غرقابی
ص. 119-131
عبدالرضا آقاجانی
،
سید علی مرتضوی
،
فریده طباطبایی یزدی
،
مسعود شفافی زنوزیان
،
محمدرضا سعیدی اصل
چکیده
(1242 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(615 دریافت)
مقایسه تاثیر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر کنترل پوسیدگی، خواص کیفی و برخی فلاونوئیدهای میوه پرتقال تامسون ناول در انبار سرد
ص. 133-147
مازیار فقیه نصیری
،
رضا امیدبیگی
،
سیدمحمد فخر طباطبایی
،
کاظم ارزانی
،
رسول زارع
چکیده
(935 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(546 دریافت)
بررسی تغییرات ویژگی های فیزیکو-مکانیکی نقل گردویی طی زمان نگهداری: مطالعه نقش افزودنی ها
ص. 149-161
فاطمه آذری کیا
چکیده
(700 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(422 دریافت)
بررسی رهایش اسانس بادرنجبویه انکپسوله شده در ماست بوسیله روش ریز استخراج مایع-مایع پخشی و کروماتوگرافی گازی
ص. 163-172
ایرج کریمی ثانی
،
محمد علیزاده
،
سجاد پیرسا
،
احسان مقدس کیا
چکیده
(1157 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(771 دریافت)
اندازهگیری کمی رنگهای مصنوعی مجاز خوراکی در موادغذایی: افزایش سلامت و ایمنی غذا
ص. 173-188
کامبیز حسن زاده
،
اعظم کرانی
چکیده
(1267 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1213 دریافت)
بررسی اثر پیش تیمار مایکروویو بر کیفیت خلالهای خشک سیبزمینی با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 189-198
ناهید جعفری
،
سیدحمیدرضا ضیاءالحق
،
عبدالرضا محمدی نافچی
چکیده
(851 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(888 دریافت)
بهینهیابی اثر سطوح مختلف استارتر، مخمر و زمان نگهداری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 199-211
سهیلا احمدیان مسک
،
فریده طباطبایی یزدی
،
سید علی مرتضوی
،
آرش کوچکی
چکیده
(1046 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(562 دریافت)
بررسی اثر غنی سازی آرد گندم با آرد لوبیا چیتی بر ویژگیهای فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک
ص. 213-222
محمد علی حصاری نژاد
،
زهرا سیر
،
فرناز رضائیان عطار
چکیده
(1034 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(462 دریافت)
مقایسه اثر تریپسین ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با آنزیم های تجاری بر خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده سویا
ص. 223-234
زهره حاسبی
،
علی معتمدزادگان
،
رسول مدنی
،
عباس زمانی
چکیده
(747 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(344 دریافت)
تهیه فیلم رنگی آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی پکتین حاوی اسانس زنیان و رنگدانه بتاکاروتن و بررسی ویژگیهای آن
ص. 235-249
افشار اصدق
،
sajad pirsa
،
اصغر خسروشاهی
چکیده
(1089 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(704 دریافت)
بررسی تجمع زیستی فلزات سنگین در بافت خوراکی عضله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio linnaeus, 1758) رودخانه سیاه درویشان استان گیلان
ص. 251-261
محمد اتفاق دوست
چکیده
(899 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(337 دریافت)
بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و مورفولوژی فیلم نانوکامپیوزیت آلژینات سدیم حاوی نانوذرات چربی جامد
ص. 263-271
فرود باقری
،
محسن رادی
،
صدیقه امیری
چکیده
(1066 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(520 دریافت)
بررسی تغییرات کمی و کیفی ترکیب اسیدهای چرب کنسرو فسنجان در طی فرایند و زمان ماندگاری
ص. 273-283
مریم قائد
،
مریم قراچورلو
،
بابک غیاثی طرزی
چکیده
(866 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(410 دریافت)
اثرات سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر و برخی پایدارکنندهها بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی ماست منجمد
ص. 285-296
مریم عباسعلیپور
،
رضا اسماعیلزاده کناری
،
پیمان آریایی
چکیده
(865 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(546 دریافت)
ارزیابی تأثیر پوشش ژل آلوئهورای حاوی سالیسیلیکاسید و عصاره آویشن بر ماندگاری پسته تازه در طی نگهداری
ص. 297-312
زرین صالحی فتح آبادی
،
یحیی مقصودلو
،
حمیدرضا اخوان
،
علی مویدی
،
سپیده خراسانی
چکیده
(920 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(501 دریافت)
بررسی اثر عصاره برگ زیتون بر خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه زئین ذرت
ص. 313-324
بهاره موسوی
،
حبیب اله میرزایی
،
محبوبه کشیری
،
امان محمد ضیائی فر
چکیده
(1105 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(397 دریافت)
اصالتسنجی آبلیموهای مصرفی استان گلستان با استفاده از کروماتوگرافی مایع جفت شده با آشکارساز جرمی
ص. 325-334
مهدی مهام
،
روح اله کرمی اسبو
،
محمد حسین شجاعی علی آبادی
چکیده
(761 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(471 دریافت)
اثر تیمارهای استخراج با کمک اولتراسوند و سیال فوق بحرانی بر خصوصیات آنتیاکسیدانی و آنتیمیکروبی عصاره دارچین
ص. 335-347
سپیده سهراب پور
،
رضا اسمعیل زاده کناری
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(793 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(469 دریافت)
اثر روشهای استخراج با کمک اولتراسوند و سیال فوق بحرانی بر خصوصیات آنتیاکسیدانی و آنتیمیکروبی عصاره دارچین
ص. 349-359
سپیده سهراب پور
،
رضا اسمعیل زاده کناری
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(928 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(392 دریافت)
ارزیابی میزان کارایی لوتئولین بر پایداری روغن های زیتون و کانولا در درجه حرارت های مختلف بر اساس مکانیسم مهارکنندگی
ص. 361-372
سید محمد احمدی
،
رضا فرهوش
،
علی شریف
،
میترا رضایی
چکیده
(643 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(546 دریافت)
اثر پودر تفاله هویج بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان فاقد گلوتن
ص. 373-385
انیس طالبی
،
فروغ محترمی
،
sajad pirsa
چکیده
(914 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(431 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS