چکیده: (4999 مشاهده)
خصوصیات فیزیکو- شیمیایی پانزده گونه انار (جمع آوری شده از مرکز تحقیقات انار یزد) و آب آنها بررسی شد. مشخص گردید که فروکتوز (8.03-4.00 گرم/100 گرم) و گلوکز (8.65-4.14 گرم/100گرم) دو منوساکارید عمده بوده در حالیکه عملا در تمام واریته ها هیچ دی ساکاریدی، به ویژه ساکارز و مالتوز، مشاهده نشد. در بین عناصر اندازه گیری شده، با استفاده از طیف سنج نشر اتمی ICP، مقادیرK، Na،Ca و Mg به طور معنا داری بیشتر از بقیه عناصر معدنی Mn)، Cu، Fe،Zn،Pbو (Cd آب میوه ها بود. به علاوه، متوسط غلظت ویتامین ث، TA، SSA و Ph به ترتیب 0.47-0.08 میلی گرم در 100 گرم، 2.05-0.42 درصد، 41.4-5.3 گرم در لیتر، 18.3-12.1 درجه بریکس و 4.08-3.05 بود
نوع مقاله:
علمی پژوهشی |
موضوع مقاله:
دانشکده علوم انسانی دریافت: 1383/5/23 | پذیرش: 1383/6/23 | انتشار: 1383/7/23