You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی لیزوزیم اصلاح شده با تراگاکانتین رویا کشنی، محمود امین لاری، مهرداد نیاکوثری، عسگر فرحناکی، غلامرضا مصباحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات درصد(5/0 یا 1%)، ترکیب (NaCl یا NaCl/KCl) و زمان افزودن نمک بر ویژگی های بیو شیمیایی، میکرو بیولوژیک و حسی دوغ پروبیوتیک سیده معصومه عرب، سید امیرمحمد مرتضویان، ابراهیم آزاد نیا، رزیتا کمیلی، تارا علیمیری، مریم نجفی، ابولفضل عادلی میرزایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر ضد باکتریایی عصاره های چای ترش بر برخی از باکتری های بیماری زای مقاوم به آنتی بیوتیک در شرایط برون تنی فریده طباطبایی یزدی، بهروز علیزاده بهبهانی، علیرضا وسیعی، سید علی مرتضوی، سمیرا مرادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدل سازی رفتار جریان و شاخص های رئولوژیکی، و بهینه سازی فرمولاسیون بستنی با استفاده از روش سطح پاسخ فریده طباطبایی یزدی، علی الغونه، دیاکو خدایی، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
کارایی روش سطح پاسخ در بهینه سازی شرایط استخراج عصاره اتانولی میوه سپستان و بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره علیه تعدادی از میکروارگانیسم های پاتوژن مطهره پیرنیا، محمدرضا عدالتیان، فریده طباطبایی یزدی، فخری شهیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین مختصات رنگ نمونه های شکرخام نیشکری وارداتی بوسیله اسپکتروفتورادیومتر و بررسی همبستگی آن ها با برخی خصوصیات کیفی محمد عرفان بهرامی، کیوان انصاری، مسعود هنرور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تقلب در روغن کنجد با روش آنالیز گرماسنجی افتراقی مریم فهیم دانش، محمد عرفان بهرامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر اسانس گیاه آویشن کوهی یا کهلیک اوتی (Thymus kotschyanus) روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ فواد محمودزاده، پیمان قجر بیگی، رزاق محمودی، اصغر محمدپوراصل
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فعالیت ضد میکروبی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از پنیر سنتی کردی در مقایسه با سویه های تجاری سید محمد باقر هاشمی، فخری شهیدی، سید علی مرتضوی، الناز میلانی، زرین اسحاقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن در آب تثبیت شده با ایزوله پروتئین خلر فاطمه قربانیان، آرش کوچکی، الناز میلانی، سید محمد علی رضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر رطوبت پلت بر برخی ویژگی های فیزیکی و حسی-چشایی اسنک گندم مهسا مجذوبی، بهنوش ایمانی، عسگر فرحناکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین ویژگی های آبغوره تازه و ارزیابی تغییرات برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی آبغوره پاستوریزه در طی نگهداری شیما شاکری، غلامرضا مصباحی، مهرداد نیاکوثری
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصارههای آبی و اتانولی آلوئه ورا روی باکتری های شاخص بیماریزا (استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی، لیستریا مونوسیتوژنز) مصطفی شاملو، مسعود یاورمنش
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی شرایط تولید رامنولیپید به منظور مصرف در صنعت غذا با استفاده از سویههای مختلف باسیلوس و تاثیر عوامل مختلف بر تولید آن حمید راشدی، علی ایزدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امنیت غذایی خانوارهای شهری استان البرز فاطمه کیان، همایون فرهادیان، شهلا چوبچیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر شرایط مختلف منطقه کشت بر خصوصیتهای فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر رقم روغنی سپیده حقیقت خرازی، رضا اسماعیل زاده کناری، زینب رفتنی امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر برخی هیدروکلوئیدها و امولسیفایرها بر خواص رئولوژیکی و حسی کیک رژیمی پیمان آریایی، مسعود قنبری، محمد عبدا... پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue