You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی لیزوزیم اصلاح شده با تراگاکانتین
رویا کشنی، محمود امین لاری، مهرداد نیاکوثری، عسگر فرحناکی، غلامرضا مصباحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات درصد(5/0 یا 1%)، ترکیب (NaCl یا NaCl/KCl) و زمان افزودن نمک بر ویژگی های بیو شیمیایی، میکرو بیولوژیک و حسی دوغ پروبیوتیک
سیده معصومه عرب، سید امیرمحمد مرتضویان، ابراهیم آزاد نیا، رزیتا کمیلی، تارا علیمیری، مریم نجفی، ابولفضل عادلی میرزایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ضد باکتریایی عصاره های چای ترش بر برخی از باکتری های بیماری زای مقاوم به آنتی بیوتیک در شرایط برون تنی
فریده طباطبایی یزدی، بهروز علیزاده بهبهانی، علیرضا وسیعی، سید علی مرتضوی، سمیرا مرادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل سازی رفتار جریان و شاخص های رئولوژیکی، و بهینه سازی فرمولاسیون بستنی با استفاده از روش سطح پاسخ
فریده طباطبایی یزدی، علی الغونه، دیاکو خدایی، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کارایی روش سطح پاسخ در بهینه سازی شرایط استخراج عصاره اتانولی میوه سپستان و بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره علیه تعدادی از میکروارگانیسم های پاتوژن
مطهره پیرنیا، محمدرضا عدالتیان، فریده طباطبایی یزدی، فخری شهیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین مختصات رنگ نمونه های شکرخام نیشکری وارداتی بوسیله اسپکتروفتورادیومتر و بررسی همبستگی آن ها با برخی خصوصیات کیفی
محمد عرفان بهرامی، کیوان انصاری، مسعود هنرور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تقلب در روغن کنجد با روش آنالیز گرماسنجی افتراقی
مریم فهیم دانش، محمد عرفان بهرامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر اسانس گیاه آویشن کوهی یا کهلیک اوتی (Thymus kotschyanus) روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ
فواد محمودزاده، پیمان قجر بیگی، رزاق محمودی، اصغر محمدپوراصل
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فعالیت ضد میکروبی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از پنیر سنتی کردی در مقایسه با سویه های تجاری
سید محمد باقر هاشمی، فخری شهیدی، سید علی مرتضوی، الناز میلانی، زرین اسحاقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن در آب تثبیت شده با ایزوله پروتئین خلر
فاطمه قربانیان، آرش کوچکی، الناز میلانی، سید محمد علی رضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر رطوبت پلت بر برخی ویژگی های فیزیکی و حسی-چشایی اسنک گندم
مهسا مجذوبی، بهنوش ایمانی، عسگر فرحناکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین ویژگی های آبغوره تازه و ارزیابی تغییرات برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی آبغوره پاستوریزه در طی نگهداری
شیما شاکری، غلامرضا مصباحی، مهرداد نیاکوثری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصاره‌های آبی و اتانولی آلوئه ورا روی باکتری های شاخص بیماریزا (استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی، لیستریا مونوسیتوژنز)
مصطفی شاملو، مسعود یاورمنش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی شرایط تولید رامنولیپید به منظور مصرف در صنعت غذا با استفاده از سویههای مختلف باسیلوس و تاثیر عوامل مختلف بر تولید آن
حمید راشدی، علی ایزدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امنیت غذایی خانوارهای شهری استان البرز
فاطمه کیان، همایون فرهادیان، شهلا چوبچیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر شرایط مختلف منطقه کشت بر خصوصیتهای فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر رقم روغنی
سپیده حقیقت خرازی، رضا اسماعیل زاده کناری، زینب رفتنی امیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر برخی هیدروکلوئیدها و امولسیفایرها بر خواص رئولوژیکی و حسی کیک رژیمی
پیمان آریایی، مسعود قنبری، محمد عبدا... پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue