You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML جداسازی و شناسایی عوامل میکروبی ایجاد کننده لکه زرد در کالباس مرغ به روش های مبتنی بر کشت و مولکولی
عاطفه سرادقی توپکانلو، فخری شهیدی، علی جوادمنش، سید علی مرتضوی، محمد جواد وریدی، سحر روشنک
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی آفلاتوکسین M1 در شیر به کمک آپتاسنسور الکتروشیمیایی مبتنی بر الکترود صفحه-چاپی و روش ولتامتری چرخه‌ای
سیده فاطمه احمدی، محمد حجت الاسلامی، حسین کیانی، هومان مولوی، سیده خدیجه احمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اسانس کندر (Boswellia sacra) : قدرت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدقارچی آن بر تعدادی از سویه‌های عامل فساد میوه توت‌فرنگی
مصطفی رحمتی جنیدآباد، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پلاسمای سرد بر خصوصیات ساختاری و رئولوژیکی صمغ گوار
فاطمه فاضلی، رضا فرهمندفر، فرشاد صحبت زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر بسته بندی با فیلم خوراکی نشاسته ساگو حاوی عصاره گیاه پنیرباد بر خواص کیفی فیله مرغ
زهرا علیزاده، حمید سرحدی، فاطمه شهدادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی جایگزینی شکر و چربی با عصاره‌ی مالت و اینولین در تولید سیروپ رژیمی به کار رفته در بستنی پروبیوتیک
الناز جانقربان، محمد گلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فعالیت شیمیایی و اثر ضدقارچی اسانس‌ پنج انگشت (Vitex agnus-castus) بر پنی‌سیلیوم دیجیتاتوم و پنی‌سیلیوم ایتالیکوم عامل کپک‌زدگی میوه‌ پرتقال
مصطفی رحمتی جنیدآباد، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگیهای رئولوژیکی، بافتی، حسی و رنگی ژله سیب غنی شده با جلبک اسپیرولینا
سمیه آزاد فلاح، تیوا کفیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML غیر فعال سازی غیر حرارتی آنزیم پراکسیداز کدو سبز: مدل‌سازی سطح پاسخ تأثیر اسانس‌های زیره، رازیانه و میخک
نرجس آقاجانی، امیر دارایی گرمه خانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر آنزیم تریپسین و باکتری‌های پروبیوتیک و بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ
لیلا ناطقی، بهنام صادقیان لودریجه، فاطمه زارعی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پوشش خوراکی تهیه شده از صمغ دانه مرو بر سینتیک تغییرات رنگ و سطح برش‌های بادمجان طی فرآیند سرخ کردن
محمدامین اسدنهال، فخرالدین صالحی، مجید رسولی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر حلال و روش استخراج بر محتوی فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ مورینگا الیفرا (Moringa oleifera)
عباس عسگری کفرانی، محمد فضیلتی، حبیب اله ناظم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر اسانس نعناع فلفلی و عصاره پنیرک به عنوان نگهدارنده طبیعی بر خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی سس مایونز
مهسا صفی اقدم، آیناز علیزاده، میترا صوفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه اثر عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) بر محتوای آکریل‌آمید و خصوصیات کیفی سیب‌زمینی سرخ‌شده
آمنه سروش فرد، لیلا روفه گری نژاد، میترا صوفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر نانو ذرات اکسیدروی و بتاگلوکان بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر ژلاتین در طی نگهداری فیله مرغ
شهین شرافت خواه آذری، آیناز علیزاده، لیلا روفه گری نژاد، نارملا آصفی، حامد همیشه کار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدلسازی ماندگاری پسته تازه رقم بادامی پوشش‌دهی شده با کیتوزان در شرایط بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده
فرناز رضائیان عطار، ناصر صداقت، سمیرا یگانه زاد، آتنا پاسبان، محمدعلی حصاری نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی LAFTI-L26 و خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند طعم دار قالبی حاوی شیره انگور
مینا رضائیان، صابر امیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان بهبود خصوصیات کمی و کیفی نان تست با استفاده از خمیرترش تهیه شده از نوشیدنی کامبوجا و شیر سویا و آغازگرهای لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتوباسیلوس پلانتاروم
صحرا زارع، فریبا نقی پور، بابک غیاثی طرزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر استفاده از پودر عصاره چوبک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر یخ
سارا خسروشاهی، محمدعلی حصاری نژاد، زهره دیدار، محسن وظیفه دوست
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی سطح پاسخ تغییرات افت وزن، ویتامین ث و ویژگی‌های رنگی دانه‌های انار (رقم شهسوار یزدی) طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ
نرجس آقاجانی، امیر دارایی گرمه خانی، امید هدایتی دزفولی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر افزودن هیدروکلویید ها بر خواص رئولوژیکی و شیمیایی ارقام برنج با آمیلوز بالا
آذر متحدی، ماندانا طایفه، فاطمه حبیبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شبیه سازی چروکیدگی و انتقال رطوبت و حرارت در خشک کردن چغندر لبویی
دانیال مقصودلو کمالی، قدیر اسماعیلی، سید احمد شهیدی، دنیا مقصودلو کمالی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ماست کم چرب فراسودمند غنی شده با آرد دانه بزرک
فرناز فتوحی، مهناز منافی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی کینتیک جوانه زنی و رشد شعاعی کپک آسپرژیلوس فومیگاتوس جدا شده از کیک روغنی تحت شرایط مختلف فعالیت آبی و دما
حسن نخچیان، فریده طباطبایی یزدی، سیدعلی مرتضوی، محبت محبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست فعال از میوه زرشک بی‌دانه با پیش‌تیمار میدان الکتریکی پالسی
فاطمه طیبی راد، حمید بخش آبادی، شیلان رشیدزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی محتوای پروتئینی و ارتباط فعالیت آنزیمی با اثر ضد میکروبی نمونه‌های‌ عسل ایرانی
محدثه نقادیان مقدم، الهه محمودی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تآثیر افزودن عصاره چای سبز و استویا به نوشیدنی کامبوجا بر خواص فیزیکو شیمیایی و آنتی اکسیدانی آن
حانیه فریدونی، فاطمه حسین مردی، شادی مهدیخانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی ماست غنی‌شده حاوی پودر کدوحلوایی
سیمین دخت جوهری، سید حسین حسینی قابوس، طاهر شاهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه تأثیر کود نیتروژن و فرایند نیم جوش کردن بر محتوای فلزات سنگین دانه برنج
آذین نصرالله زاده، آزاده قربانی حسن سرایی، ابراهیم امیری، فاطمه حبیبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی، آنتی‌باکتریالی و ضد قارچی پوشش‌های خوراکی حاوی عصاره درمنه شرقی (Artemisia scoparia waldst&Kit ) در همبرگر و افزایش ضریب سلامتی فراورده تولید شده
محمد مهدی کریمخانی، هادی باقری ثالث
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue