Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 8, Number 29 (2011-5)
Study of appropriate method on cottonseed protein concentrate production for human consumption
بررسی و ارائه روشی مناسب جهت تولید کنسانتره پروتئینی پنبه دانه برای مصرف انسان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Use of Lactobacillus plantarum starter culture during green olive fermentation processing with aerated condition
استفاده از لاکتوباسیل پلانتاروم به عنوان کشت آغازگر در پروسه تخمیر زیتون سبزبا شرایط هوادهی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of Lactobacillus casei and Lactobacillus acidophilus on growth and enterotoxin production of Staphylococcus aureus
اثر لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر رشد و تولید انتروتوکسین استافیلوکوکوس اورئوس
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Determination of organochlorine pesticide residues in dairy products in Tabriz, Iran
تعیین باقیمانده آفت کشهای ارگانوکلره در فرآورده های لبنی شهر تبریز
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of operational variables on aqueous enzymatic oil extraction from soybean
استخراج آبی آنزیمی روغن از دانه روغنی سویا
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study of enrofloxacin residue in eggs using high performance liquid chromatography
بررسی میزان باقیمانده انروفلوکسازین در تخم مرغ به روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of drying methods Asgari seedless grapes on alteration of color of raisin
بررسی تاثیر روشهای خشک کردن انگور بی دانه عسگری بر روی تغییرات رنگ کشمش حاصل از آن
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of antioxidant activity of shallot extract (Allium ascalonicum), turmeric extract and their composition on changes of lipids in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) vacuum packaged
اثر آنتی اکسیدانی عصاره موسیر(Allium ascalonicum) ، عصاره زرد چوبه (Curcuma Longa) و ترکیب آنها بر تغییرات چربی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته بندی شده در خلاء
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of zataria multiflora Boiss. essential oil on log p% of Vibrio parahaemolyticus in BHI broth
اثر اسانس آویشن شیرازی بر روی احتمال رشد ویبریو پاراهمولیتیکوس در محیط آبگوشت قلب و مغز
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The use of Real-Time PCR technique for detection of transgenic potato against PVY virus compared with non-transgenic ones
کاربرد روش Real Time-PCR جهت شناسائی سیب زمینی دستورزی شده ی ژنتیکی مقاوم به ویروس PVY در مقایسه با سیب زمینی های غیر تراریخته
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of saturated and unsaturated oils in bioplastic (PHB) Production via Azotobacter chorrochocum Bacteria
مطالعه اثر چربیهای اشباع و غیراشباع در تولید پلاستیک های دوستدار طبیعت توسط باکتری سویه بومی Azotobacter chroococcum
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigation of the fatty acid compositions and some chemical characteristics in sunflower hybrids under water deficit stress
بررسی پروفیل اسیدهای چرب و برخی خصوصیات شیمیایی دورگ های آفتابگردان تحت تاثیر تنش کمبود آب
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study the effect of temperature and slicing on respiration rate of peeled carrot
بررسی اثر دما و ورقه سازی بر سرعت تنفس هویج پوست کنده
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles