دوره 8، شماره 29 - ( 1390 )                   جلد 8 شماره 29 صفحات 8-1 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Study the effect of temperature and slicing on respiration rate of peeled carrot. FSCT 2011; 8 (29) :1-8
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-6046-fa.html
بررسی اثر دما و ورقه سازی بر سرعت تنفس هویج پوست کنده. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1390; 8 (29) :1-8

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-6046-fa.html


چکیده:   (4432 مشاهده)
چکیده بسته بندی اتمسفر اصلاح شده یکی از روش های پیشنهادی برای افزایش عمر قفسه ای و کیفیت میوه ها و سبزیجات می باشد. به منظور طراحی یک بسته بندی مناسب، اطلاع از میزان دقیق سرعت تنفس ضروری می باشد. در این تحقیق اهمیت انتخاب نوع دقیق معادلات ریاضی در تعیین سرعت تنفس مورد بررسی قرار گرفته و در ادامه سرعت تنفس هویج پوست کنده و آماده مصرف در سیستم تنفس سنج بسته در دو دمای آزمایشگاه (°C1 ±21 ( و دمای یخچال (°C1 ±7 ( اندازه گیری شد. به علاوه، اثر ورقه سازی بر سرعت تنفس در دماهای ذکر شده مطالعه گردید و نتیجه گرفته شد که افزایش دما و ورقه سازی سرعت تنفس را افزایش می دهند. نتایج این پژوهش زمینه ساز طراحی مناسب بسته بندی اتمسفر اصلاح شده می باشد.
متن کامل [PDF 194 kb]   (4845 دریافت)    

دریافت: 1389/2/10 | پذیرش: 1389/10/10 | انتشار: 1390/4/10

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.