Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 19, Number 129 (2022-12)


Physical and nutritional properties of Iraqi Dayri dates
خواص فیزیکی وغذایی خرمای دیری عراقی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Optimization of permeate-based orange beverage foam production by response surface methodology
بهینه سازی تولید کف نوشیدنی پرتقالی به روش سطح پاسخ
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Optimization of Foaming Parameters and evaluation Foam-Mat Drying of white button mushroom (Agaricus bisporus) using response surface mythology
بهینه سازی شرایط تولید کف و ارزیابی فرآیند خشک کردن کف پوشی قارچ دکمه ای سفید(Agaricusbisporus)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Production of Glucose Syrup through Enzymatic Hydrolysis of Flint and Floury Corn Flour Mixtures and Evaluating its Properties as Cost-Effective Syrup
تولید شربت گلوکزی از طریق هیدرولیز آنزیمی مخلوط های آرد ذرت سخت و نرم و ارزیابی ویژگی های آن به عنوان شربت مقرون به صرفه اقتصادی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Investigation on Warming Capacity of Zeolite 3A and Water Reaction in Self-heating Cylinder to Warm up Beverages
بررسی ظرفیت گرمایشی واکنش زئولیت A3 و آب در سیلندر خود گرم شونده جهت گرم کردن نوشیدنی‌ها
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Characterization and optimization of Gelatin-Persian gum-based edible film
شناسایی و بهینه سازی فیلم خوراکی بر پایه صمغ فارسی و ژلاتین
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles