Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 19, Number 129 (2022-12)
Physical and nutritional properties of Iraqi Dayri dates
خواص فیزیکی وغذایی خرمای دیری عراقی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Optimization of permeate-based orange beverage foam production by response surface methodology
بهینه سازی تولید کف نوشیدنی پرتقالی به روش سطح پاسخ
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Optimization of Foaming Parameters and evaluation Foam-Mat Drying of white button mushroom (Agaricus bisporus) using response surface mythology
بهینه سازی شرایط تولید کف و ارزیابی فرآیند خشک کردن کف پوشی قارچ دکمه ای سفید(Agaricusbisporus)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Production of Glucose Syrup through Enzymatic Hydrolysis of Flint and Floury Corn Flour Mixtures and Evaluating its Properties as Cost-Effective Syrup
تولید شربت گلوکزی از طریق هیدرولیز آنزیمی مخلوط های آرد ذرت سخت و نرم و ارزیابی ویژگی های آن به عنوان شربت مقرون به صرفه اقتصادی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigation on Warming Capacity of Zeolite 3A and Water Reaction in Self-heating Cylinder to Warm up Beverages
بررسی ظرفیت گرمایشی واکنش زئولیت A3 و آب در سیلندر خود گرم شونده جهت گرم کردن نوشیدنیها
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Characterization and optimization of Gelatin-Persian gum-based edible film
شناسایی و بهینه سازی فیلم خوراکی بر پایه صمغ فارسی و ژلاتین
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles