Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 16, Number 96 (2020-1)


Evaluation of Functional Properties of bioactive Protein Hydrolysate derived from Tomato Seed
بررسی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده زیست فعال حاصل از دانه‌گوجه فرنگی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Rheological Properties of Mixed Gel Based on Lepidium perfoliatum seed gum and Lathyrus sativa protein isolate
بررسی ویژگی های رئولوژیکی ژل مخلوط بر پایه صمغ دانه قدومه شهری و ایزوله پروتئین خلر
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effect of storage time on dielectric constant of kernels, qualitative properties of flour and rheological characterization of two wheat cultivars (Tajan and Marvdasht)
تاثیر انبارمانی بر ثابت دی‌الکتریک دانه، خصوصیات کیفی آرد و رئولوژیکی خمیر دو رقم گندم (تجن و مرودشت)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Improvement of physicochemical, sensory and shelf life stability of beef fillet using stinging nettle extract in combination with epsilon polylysine
بهبود کیفیت فیزیکی-شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری فیله های گوشت گاو با استفاده از عصاره گزنه در ترکیب با اپسیلون پلی لیزین
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of different vitamins on proximate compounds of Carangoides fulvoguttatus fillet during 3 months of storage in a refrigerator at 6 ° C
تاثیر ویتامین‌های مختلف بر ترکیبات تقریبی فیله ماهی گیش (Carangoides fulvoguttatus) در طول سه ماه نگهداری در یخچال با دمای 6 درجه سانتی گراد
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of micellar nano-curcuminoids on rheological, physicochemical and sensory characteristics pasta
تاثیر استفاده از نانو کورکومینوئید میسل شده بر ویژگی های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی پاستا
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Modelling medlar (Mespilus germanica) quality changes during cold storage using kinetics models and artificial neural network
مدل‌سازی تغییرات کیفی ازگیل (Mespilus germanica) طی نگهداری در سردخانه با استفاده از مدل‌های سینتیکی و شبکه‌های عصبی مصنوعی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of physicomechanical and release properties composite polymers containing catechin natural antioxidant
بررسی خواص فیزیکومکانیکی و رهایش پلیمرهای کامپوزیتی حاوی آنتی‌اکسیدان طبیعی کاتچین
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Investigation on the effect of preserving epicarp during drying on physico-chemical, organoleptic and quanitative properties of pistachio kernel (Owhadi cultivar)
بررسی تاثیر حفظ پوست خارجی در زمان خشک کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی ، حسی و کیفی مغز پسته( رقم اوحدی)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Application of Artificial Neural Network in Predicting the Electrical Conductivity of Recombined Milk
کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیش‌بینی هدایت الکتریکی شیر بازساخته
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Study of the foam thickness effect on the effective moisture diffusion coefficient and drying kinetics of red beetroot by foam-mat method and evaluation the qualitative and functional characteristics of product
مطالعه تاثیر ضخامت فوم بر ضریب انتشار موثر رطوبت و سینتیک خشک شدن چغندر قرمز به روش فوم مت و ارزیابی ویژگی های کیفی و عملکردی محصول
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Cytotoxic effect proteins hydrolysates from wheat germ on human lung carcinoma A549 cell lines in XTT assay
بررسی اثر سمیت هیدرولیزات پروتئینی جوانه گندم بر سلول‌های سرطانی ریه (A549) به روش XTT
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of the Different Levels of Ginger and Yoghurt Whey on Physicochemical and Sensory Properties of Fermented Carrot
بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل و آب ماست بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی هویج تخمیری
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of ultrasound treatment on the viability of probiotics and physico chemical properties of synbiotic carrot juice
اثر تیمار فراصوت بر زنده مانی پروبیوتیک ها و ویژگی های فیزیکی شیمیایی آب هویج سین بیوتیک
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

A practical approach to new food product development; from idea generation to commercialization-Case Study: Development of ice-cream fortified with omega-3 fish oil
رویکردی کاربردی بر فرآیند ساخت فرآورده‌های خوراکی جدید؛ از ایده‌پردازی تا معرفی به بازار- مطالعه‌ی موردی: ساخت بستنی غنی شده با روغن امگا-3 ماهی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles