Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 16, Number 95 (2019-12)


Physicochemical and Sensory Properties of Cake Enriched with Fish Protein Powder (FPP) and Transglutaminase Enzyme
ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک غنی‌شده با پودر پروتئین ماهی و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of Zedoo gum on physicochemical, rheological, sensory and shelf life of toast bread
بررسی اثر صمغ زدو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیک، حسی و زمان ماندگاری نان تست
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

سنتز آئروژل نانو سلولز از ضایعات کشاورزی
سنتز آئروژل نانو سلولز از ضایعات کشاورزی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Extraction of red beet extract with β-cyclodextrin-enhanced ultrasound assisted extraction
بررسی افزایش کارآیی استخراج عصاره‌ی چغندر قرمز به کمک امواج فراصوت و بتاسیکلودکسترین
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Investigation of different drying methods on color and shrinkage parameters in drying of red beetroot
مدل سازی و مقایسه تغییرات رنگ و چروکیدگی خشک کردن ورقه های نازک چغندرقرمز در خشک کن های مختلف
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Optimization of extraction conditions of gelatin from Caspian White fish (Rutilus frisii Kutum) scale
بهینه سازی شرایط استخراج ژلاتین از فلس ماهی سفید
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of spray drying on physicochemical characteristics and quality of peppermint powder
تأثیر فرایند خشک کردن پاششی بر خواص فیزیکی شیمیایی پودر نعناع‌ فلفلی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Modeling respiration characteristics of pear (Dargazi) accompanied by platyrachis S. coating to design modified atmosphere package
مدل سازی نرخ تنفس گلابی رقم درگزی به همراه پوشش اسانس مینایی در طراحی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Investigation the effect of backing process on folates stability with high-performance liquid chromatography (HPLC) method and microbiological assay
بررسی اثر فرآیند تهیه نان بر محتوای فولات با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و روش میکروبی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effect of caraway and thyme essential oils on quality characteristics and shelf life of fresh and frozen fish
تاثیر اسانس زیره سیاه و آویشن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری ماهی منجمد و تازه
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of Pistacia atlantica Powder and Extract on the Growth of Aspergillus flavus and Aspergillus niger in lactic Cheese
بررسی تاثیر سطوح مختلف پودر و عصاره بنه بر رشد کپک های آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس نایجر در پنیر لاکتیکی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Enzymatic purification of Balangu seed (Lallemantia royleana) gum and evaluation of its physicochemical and emulsifying properties
تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و امولسیون کنندگی آن
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of drying method and solvent type on antioxidant properties and chemical composition of sacred fig (Ficus religiosa)
بررسی اثر روش خشک کردن و نوع حلال بر خصوصیات آنتی اکسیدانی و ترکیب شیمیایی عصاره‌ی میوه انجیر معابد (Ficus religiosa)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Millet: Forgotten grain-appreciable food for the future
ارزن: غله فراموش شده-غذایی ارزشمند برای آینده
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effect of ohmic heating process on some mechanical properties of green beans
تاثیر فرایند گرمایش اهمیک بر برخی خواص مکانیکی لوبیا سبز
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles