ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 17، شماره 102 - ( 1399 )
بررسی اثر اتخاذ استانداردهای آفلاتوکسین شرکای تجاری بر میزان صادرات پسته ایران
ص. 10-1
10.52547/fsct.17.102.1
عباس میرزایی
،
مصطفی رحمتی جنیدآباد
،
محمد نوشاد
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(2487 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1209 دریافت)
تأثیر نکتار میوه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست شیر بز
ص. 21-11
10.52547/fsct.17.102.11
راحله نژاد رزمجوی اخگر
،
شهین زمردی
،
امیررضا شویک لو
چکیده
(2959 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1049 دریافت)
تولید ژله کم کالری عناب با استفاده از سوکرالوز و مالتیتول
ص. 30-23
10.52547/fsct.17.102.23
بهاره باباقصابها
،
فرزانه عبدالملکی
چکیده
(2659 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1220 دریافت)
بررسی اثر پودر پوست انار بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی
ص. 42-31
10.52547/fsct.17.102.31
زهرا ملک پور
،
سارا انصاری
چکیده
(3190 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1077 دریافت)
اثر پیش تیمار مایکرویو و برشته کردن مغز پسته بر راندمان استخراج و ویژگیهای کیفی روغن استخراجی
ص. 51-43
10.52547/fsct.17.102.43
فرناز یحیوی
،
محمد علیزاده خالدآباد
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده
(2280 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1000 دریافت)
بررسی تأثیر پوشش خـوراکی حاوی اسـپیرولینا پلاتنسیس، کیتـوزان و ژلاتیـن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و تغذیهای کیوی خشک شده
ص. 67-53
10.52547/fsct.17.102.53
سیده زینب اسدی
،
زهرا بیگ محمدی
،
عادل میرمجیدی هشتجین
چکیده
(2463 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1229 دریافت)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی عسلهای تولیدی در استان کردستان
ص. 81-69
10.52547/fsct.17.102.69
آریو امامی فر
،
سحر حسین پناهی
چکیده
(2278 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1065 دریافت)
مطالعه تأثیر پرتو مادونقرمز بر ویژگیهای کیفی ناگت مرغ پوششدهی شده با خمیرابه حاوی صمغ بالنگو
ص. 92-83
10.52547/fsct.17.102.83
دل آسا رحیمی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
مهدیه حسنی
،
علیرضا اسدی امیرآبادی
چکیده
(2085 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1304 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کیفی عسل های عرضه شده در منطقه آذربایجان شرقی
ص. 102-93
10.52547/fsct.17.102.93
مقصود بشارتی
،
کاظم علیرضالو
،
ذبیح اله نعمتی
،
میلاد یعقوبی
چکیده
(2293 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1255 دریافت)
بررسی و مقایسه تأثیر نوع قالب، نوع آرد و دمای خشک کردن بر روی خصوصیات تکنولوژیکی و کیفی پاستا
ص. 115-103
10.52547/fsct.17.102.103
متین یحیوی
،
لیلا کمالی روستا
،
محمد حسین عزیزی
،
مهدی امینی
چکیده
(2243 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1095 دریافت)
تاثیر زمان خواب گندم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر
ص. 126-117
10.52547/fsct.17.102.117
ارزو حامدیان
،
فریده طباطبایی یزدی
،
سید علی مرتضوی
،
آرش کوچکی
چکیده
(2549 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1566 دریافت)
بررسی تاثیرجایگزینی هل با دارچین، جایگزینی کره گیاهی با کره حیوانی و دمای پخت بر خواص فیزیکوشیمیایی سوهان پولکی
ص. 143-127
10.52547/fsct.17.102.127
آتوسا آخوندی
،
محمد گلی
چکیده
(2278 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1198 دریافت)
تهیه و بررسی اثر عصاره پنیرباد بر خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی نشاسته ساگو
ص. 160-145
10.52547/fsct.17.102.145
شراره لشکریزاده بمی
،
حمید سرحدی
،
عبدالواحد صفرزایی
چکیده
(2597 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1389 دریافت)
بررسی سینتیک خشکشدن، انرژی مصرفی و خصوصیات کیفی محصول گلگاوزبان (Echium amoenum) در یک خشککن خورشیدی مجهز شده با لامپ مادون قرمز
ص. 174-161
10.52547/fsct.17.102.161
نجمه طهرانی زاده کرمانی
،
محمدمهدی مهارلویی
،
حمید مرتضی پور
چکیده
(2325 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1308 دریافت)
مروری بر جنبه های مختلف شست وشو در صنعت شیر
ص. 193-175
10.52547/fsct.17.102.175
فرنوش لواف پور
،
فرزانه شجاعی آزاد
،
هنگامه صادقی
،
سمیه سیاهوشی
،
حمید عزت پناه
چکیده
(2177 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1310 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS