You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی اثر اتخاذ استانداردهای آفلاتوکسین شرکای تجاری بر میزان صادرات پسته ایران
عباس میرزایی، مصطفی رحمتی جنیدآباد، محمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر نکتار میوه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست شیر بز
راحله نژاد رزمجوی اخگر، شهین زمردی، امیررضا شویک لو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید ژله کم کالری عناب با استفاده از سوکرالوز و‌ مالتیتول
بهاره باباقصابها، فرزانه عبدالملکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پودر پوست انار بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی
زهرا ملک پور، سارا انصاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پیش تیمار مایکرویو و برشته کردن مغز پسته بر راندمان استخراج و ویژگیهای کیفی روغن استخراجی
فرناز یحیوی، محمد علیزاده خالدآباد، صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر پوشش خـوراکی حاوی اسـپیرولینا پلاتنسیس، کیتـوزان و ژلاتیـن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و تغذیه‌ای کیوی خشک شده
سیده زینب اسدی، زهرا بیگ محمدی، عادل میرمجیدی هشتجین
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی عسل‌های تولیدی در استان کردستان
آریو امامی فر، سحر حسین پناهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه تأثیر پرتو مادون‌قرمز بر ویژگی‌های کیفی ناگت مرغ پوشش‌دهی شده با خمیرابه حاوی صمغ بالنگو
دل آسا رحیمی، مهدی کاشانی نژاد، مهدیه حسنی، علیرضا اسدی امیرآبادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی عسل های عرضه شده در منطقه آذربایجان شرقی
مقصود بشارتی، کاظم علیرضالو، ذبیح اله نعمتی، میلاد یعقوبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی و مقایسه تأثیر نوع قالب‌، نوع آرد و دمای خشک کردن بر روی خصوصیات تکنولوژیکی و کیفی پاستا
متین یحیوی، لیلا کمالی روستا، محمد حسین عزیزی، مهدی امینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر زمان خواب گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر
ارزو حامدیان، فریده طباطبایی یزدی، سید علی مرتضوی، آرش کوچکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیرجایگزینی هل با دارچین، جایگزینی کره گیاهی با کره حیوانی و دمای پخت بر خواص فیزیکوشیمیایی سوهان پولکی
آتوسا آخوندی، محمد گلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تهیه و بررسی اثر عصاره پنیرباد بر خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی نشاسته ساگو
شراره لشکریزاده بمی، حمید سرحدی، عبدالواحد صفرزایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی سینتیک خشک‌شدن، انرژی مصرفی و خصوصیات کیفی محصول گل‌گاوزبان (Echium amoenum) در یک خشک‌کن خورشیدی مجهز شده با لامپ مادون قرمز
نجمه طهرانی زاده کرمانی، محمدمهدی مهارلویی، حمید مرتضی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مروری بر جنبه های مختلف شست ‌وشو در صنعت شیر
فرنوش لواف پور، فرزانه شجاعی آزاد، هنگامه صادقی، سمیه سیاهوشی، حمید عزت پناه
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue