ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 52 - ( 1395 )
ارزیابی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس گیاهان خوشاریزه Echinophora cinerea Boiss و چای کوهی Stachys lavandulifolia Vahl در شرایط آزمایشگاهی
ص. 12-1
مریم زارعلی
،
محمد حجتی
،
سعید تهموزی دیده بان
،
حسین جوینده
چکیده
(10447 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4121 دریافت)
بررسی تأثیر پرتو دهی صمغ کتیرا بر توانایی این صمغ در پایدارسازی امولسیون روغن در آب
ص. 24-13
ندا ملاخلیلی میبدی
،
محمد امین محمدی فر
،
خدیجه عبدالملکی
چکیده
(8996 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2972 دریافت)
اندازهگیری مقدار روغن، پروفیل اسیدهای چرب و فیتواسترولهای چند اکوتیپ مختلف دانه روغنی ماریتیغال در شمال غرب کشور
ص. 34-25
بهرام فتحی آچاچلوئی
،
کاظم علیرضالو
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده
(9468 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3182 دریافت)
تاثیر زمان برداشت میوه روی میزان ترکیبات آنتیاکسیدانی روغن برخی از ارقام زیتون (Olea europaea L.) در منطقه رودبار
ص. 45-35
صدیقه رستمی اوزمچلوئی
،
محمود قاسمنژاد
،
محمد رمضانی ملک رودی
چکیده
(8754 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3122 دریافت)
بررسی و مقایسه میزان بازدهی و استخراج ترکیبات رنگی و طبیعی چغندر قرمز با استفاده از روشهای عصارهگیری خیساندن و فراصوت
ص. 54-47
آزاده ظهوری
،
فریده طباطبایی یزدی
،
سید علی مرتضوی
،
فخری شهیدی
چکیده
(9569 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5970 دریافت)
تأثیر روشهای مختلف آماده سازی اولیه (کامل، شکم خالی و فیله شده) بر کیفیت و مدت ماندگاری ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای˚C18-
ص. 65-55
بهاره شعبانپور
،
صونا کلته
،
افسانه ندیمی
،
فاطمه گلعلی پور
،
مریم آذری به
،
مرضیه کی شمس
،
محیا نامدار
چکیده
(8345 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2856 دریافت)
تاثیر روش های کشتار بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای 4 درجه سانتیگراد
ص. 77-67
مهدی کمالی
،
اسحق زکی پور رحیم آبادی
،
عباسعلی مطلبی
چکیده
(5923 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3160 دریافت)
ارزیابی کلاژن دیواره بدن خیار دریایی گونه horrens Stichopus خلیج چابهار و ژلاتین حاصل از آن
ص. 89-79
گیلان عطاران فریمان
،
علی طاهری
،
نورا برزکار
چکیده
(6553 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3347 دریافت)
تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای ژلان،کتیرا و پکتین با متوکسیل بالا در پایدارسازی دوغ
ص. 99-91
نعیمه کارآموز
،
علی محمدی ثانی
،
حسن رشیدی
چکیده
(5920 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3381 دریافت)
کاربرد صمغ اسفرزه و آنزیم آلفا آمیلاز قارچی روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دونات
ص. 110-101
لادن دهقان تنها
،
مهدی کریمی
چکیده
(4882 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2869 دریافت)
استفاده از آب خربزه بهعنوان یک رومال جدید جهت بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی نان باگت
ص. 118-111
نفیسه زاوه زاد
،
غلامحسین حقایق
،
علی محمدی ثانی
،
حسین نیک پویان
چکیده
(5126 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2794 دریافت)
بررسی تأثیر فرآیند غشایی اولترافیلتراسیون بر خصوصیات کیفی آب نارنج
ص. 129-119
محمدمهدی سیدآبادی
،
مهدی کاشان نژاد
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
یحیی مقصودلو
چکیده
(5274 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2840 دریافت)
بهینه سازی استخراج عصاره ازگیل با استفاده از روش مخلوط و اثر آن بر تعدادی از باکتری های عامل عفونت در شرایط آزمایشگاهی
ص. 145-131
فریده طباطبایی یزدی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
علی الغونه
،
حسین زنگانه
چکیده
(5248 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2748 دریافت)
بررسی نگرش مصرفکنندگان نسبت به کشاورزی ارگانیک (موردمطالعه: استان البرز)
ص. 160-147
سید حمزه میرسلیمی
،
همایون فرهادیان
،
شقایق خیری
،
فرهاد خسروانی
چکیده
(5478 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3014 دریافت)
پیشبینی برخی خصوصیات حرارتی، فیزیکی و مکانیکی میوه بنه پس از خشککردن با خشککن پیوسته نیمهصنعتی به کمک شبکههای عصبی مصنوعی
ص. 172-161
ساسان خیاطی
،
رضا امیری چایجان
چکیده
(4899 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2860 دریافت)
بررسی مقایسهای استخراج عصاره فلفل قرمز به روشهای امواج فراصوت و حرارتی و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر
ص. 184-173
زهرا دهله ای
،
مریم فهیم دانش
،
محمدعلی سحری
چکیده
(4526 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4067 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS