دوره 13، شماره 52 - ( 1395 )                   جلد 13 شماره 52 صفحات 160-147 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Mir Salimi S H, Farhadian H, Kheiri S, Khosravani F. Investigation of consumer attitudes toward organic agriculture Study: Alborz Province. FSCT 2016; 13 (52) :147-160
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-620-fa.html
میرسلیمی سید حمزه، فرهادیان همایون، خیری شقایق، خسروانی فرهاد. بررسی نگرش مصرف‌کنندگان نسبت به کشاورزی ارگانیک (موردمطالعه: استان البرز). مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1395; 13 (52) :147-160

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-620-fa.html


1- دانش‌آموخته کارشناسی ارشد مدیریت کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر، زنجان، ایران
2- استادیار گروه ترویج و آموزش کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران
3- استادیار گروه مدیریت کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر ، زنجان ، ایران
4- دانشجوی کارشناسی ارشد گروه ترویج و آموزش کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس. تهران، ایران
چکیده:   (5477 مشاهده)
چکیده هدف این تحقیق بررسی نگرش مصرف‌کنندگان نسبت به کشاورزی ارگانیک می­باشد. این تحقیق کاربردی و از نوع توصیفی –همبستگی بود که با انجام  یک پیمایش انجام شده است. جامعه آماری مورد نظر مصرف‌کنندگان محصولات کشاورزی استان البرز بود. حجم نمونه‌ها با استفاده فرمول کوکران تعیین شدند (n=250). روش نمونه‌گیری هم تصادفی طبقه‌ای با انتساب متناسب بود. ابزار اصلی جمع‌آوری اطلاعات پرسشنامه محقق‌ساخته بود. روایی پرسشنامه‌ها توسط پانلی از اساتید دانشگاه و کارشناسان جهاد کشاورزی استان البرز مورد بررسی و تأیید قرار گرفت. پایایی پرسشنامه‌ها از طریق انجام پیش‌آزمون و محاسبه آلفای کرونباخ برآورد گردید (76/0) که بیانگر مناسب بودن ابزار تحقیق بود. تحلیل داده‌ها با استفاده از بسته نرم افزار  SPSS انجام شده است. یافته‌های تحقیق نشان داد که بین عوامل مورد نیاز در به‌کارگیری کشاورزی ارگانیک، در دو گروه تحصیلی (فوق دیپلم و کمتر و لیسانس و بالاتر) تفاوت معنی‌داری در سطح 5 درصد وجود داشت. همچنین بین دو متغییر موانع مصرف و عوامل مؤثر بر به‌کارگیری کشاورزی ارگانیک با نگرش مصرف‌کنندگان همبستگی مثبت و معنی‌داری وجود داشت.
متن کامل [PDF 213 kb]   (3013 دریافت)    

دریافت: 1394/2/1 | پذیرش: 1394/2/1 | انتشار: 1395/3/1

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.