You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی تاثیر دما، نوع بسته بندی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی گوجه فرنگی
رضا طباطبایی کلور *، آرش ابراهیمیان، سید جعفر هاشمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر عصاره گیاهان تیره نعناع (آویشن، نعناع و کاکوتی) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس و ژئوتریکوم کاندیدوم در نمونه های دوغ صنعتی استان خراسان رضوی با استفاده از روش سطح پاسخ
فریده طباطبایی یزدی *، بهروز علیزاده بهبهانی، سید علی مرتضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگیهای ضد اکسندگی و ضد میکروبی عصارههای برگی گیاه تمشک سیاه (Rubus occidentalis) و اثر آنها بر پایداری روغن سویا
ابوالفضل فدوی *، هادی کوهساری، سید حسین حسینی قابوس
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML درصد دانه‌های شکسته حاصل از روش های مختلف خشک کردن برخی ارقام متداول شلتوک در استان گیلان
عزت اله عسکری اصلی ارده *، زهرا بساطی، نسیم صالحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی 10 نمونه عسل گیاهی مختلف
ریحانه خلفی، سید امیرحسین گلی *، محمد بهجتیان اصفهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر فرایند بو دادن بر میزان ترکیبات فنولیک و خواص آنتی اکسیدانی کنجاله دو رقم پسته اهلی و وحشی
مریم فضلی عقدائی، سید امیرحسین گلی *، جواد کرامت، اکبر انصاریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی مقدار فیبر انگور و کیتوزان در ماست میوهای پروبیوتیک با استفاده از سطح پاسخ
پریسا دیبازر، اصغر خسروشاهی اصل *، شهین زمردی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر شرایط نگهداری بر روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فارینوگرافی آرد گندم
عفت شهمیری *، سید مهدی سیدین اردبیلی، سید ابراهیم حسینی، رویا آقا قلی زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید نوشیدنی فرا سودمند آب کرفس با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک
هرمینه امینی نیا *، سید هادی رضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید فیلم بیونانو کامپوزیتی از ایزوله پروتئینی گاودانه و نانو ذرات اکسید روی و بررسی خصوصیات عملکردی و موثر بر نگهداری مواد غذایی آن
مریم قدسی *، محمد شاهدی، مهدی کدیور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی و شناسایی مخمرهای لیپولیتیک از کنجاله کنجد استان یزد و بررسی پتانسیل تولید لیپاز در آن‌ها
وجیهه زارع باقی آباد، فریده طباطبایی یزدی *، سید علی مرتضوی، مهدی وریدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر هیدروکلوئیدهای زانتان و CMC بر خواص رئولوژیکی خمیر نان فاقد گلوتن
نسیم صادق‌نیا *، محمد حسین عزیزی، مهدی سیدین اردبیلی، مهرداد محمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تشخیص آلودگی میکروبی پاکت‌های شیر UHT با استفاده از سیستم فراصوت
وحید محمدی، رحیم ابراهیمی *، مهدی قاسمی ورنامخواستی، مریم عباس والی، علی لحیمگرزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر اسیدهای چرب بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و ممانعت کنندگی به بخار آب فیلم خوراکی ثعلب
محمد اکرامی، زهرا امام جمعه *، آرزو کرمی مقدم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات پوشش‌های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره آویشن (Thymus vulgaris) بر واکنش‌های فیزیکوشیمیایی مغز فندق تازه
راضیه رضوی *، یحیی مقصودلو، محمد قربانی، مهران اعلمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر خمیرترش بر کیفیت نان بربری
محمد جواد اکبریان میمند *، مرتضی خمیری، علیرضا صادقی ماهونک، مهران اعلمی، سمانه فرجی کفشگری، مهدی وطن خواه، احسان محمودی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر پودر ژل آلوورا بر ویژگیهای نان بربری طی مدت نگهداری
بهزاد ناصحی *، محمدعلی رضوی، میترا قدسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی جهت پیش‌گویی اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر جمعیت اشریشیا کلای
محمود یلمه *، محمدباقر حبیبی نجفی، فخرالدین صالحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر افزودن آرد سنگینک (latirus sativus) بر ویژگی های حسی، فیزیکو شیمیایی و بیاتی نان بربری
رضا صفا، زهرا شیخ الاسلامی، اسماعیل عطایی صالحی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر افزودن آرد کامل سویا وتغییرات دمای خشک کن بر ویژگی‌های حسی و بافتی اسپاگتی
طراوت قنبرزاده *، اسماعیل عطای صالحی، علی محمدی ثانی، امین سیدیعقوبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue