You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی تاثیر دما، نوع بسته بندی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی گوجه فرنگی رضا طباطبایی کلور
*، آرش ابراهیمیان، سید جعفر هاشمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر عصاره گیاهان تیره نعناع (آویشن، نعناع و کاکوتی) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس و ژئوتریکوم کاندیدوم در نمونه های دوغ صنعتی استان خراسان رضوی با استفاده از روش سطح پاسخ فریده طباطبایی یزدی
*، بهروز علیزاده بهبهانی، سید علی مرتضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگیهای ضد اکسندگی و ضد میکروبی عصارههای برگی گیاه تمشک سیاه (Rubus occidentalis) و اثر آنها بر پایداری روغن سویا ابوالفضل فدوی
*، هادی کوهساری، سید حسین حسینی قابوس
چکیده -
متن کامل (PDF)
درصد دانههای شکسته حاصل از روش های مختلف خشک کردن برخی ارقام متداول شلتوک در استان گیلان عزت اله عسکری اصلی ارده
*، زهرا بساطی، نسیم صالحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی 10 نمونه عسل گیاهی مختلف ریحانه خلفی، سید امیرحسین گلی
*، محمد بهجتیان اصفهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر فرایند بو دادن بر میزان ترکیبات فنولیک و خواص آنتی اکسیدانی کنجاله دو رقم پسته اهلی و وحشی مریم فضلی عقدائی، سید امیرحسین گلی
*، جواد کرامت، اکبر انصاریان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی مقدار فیبر انگور و کیتوزان در ماست میوهای پروبیوتیک با استفاده از سطح پاسخ پریسا دیبازر، اصغر خسروشاهی اصل
*، شهین زمردی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر شرایط نگهداری بر روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فارینوگرافی آرد گندم عفت شهمیری
*، سید مهدی سیدین اردبیلی، سید ابراهیم حسینی، رویا آقا قلی زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید نوشیدنی فرا سودمند آب کرفس با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک هرمینه امینی نیا
*، سید هادی رضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید فیلم بیونانو کامپوزیتی از ایزوله پروتئینی گاودانه و نانو ذرات اکسید روی و بررسی خصوصیات عملکردی و موثر بر نگهداری مواد غذایی آن مریم قدسی
*، محمد شاهدی، مهدی کدیور
چکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی و شناسایی مخمرهای لیپولیتیک از کنجاله کنجد استان یزد و بررسی پتانسیل تولید لیپاز در آنها وجیهه زارع باقی آباد، فریده طباطبایی یزدی
*، سید علی مرتضوی، مهدی وریدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر هیدروکلوئیدهای زانتان و CMC بر خواص رئولوژیکی خمیر نان فاقد گلوتن نسیم صادقنیا
*، محمد حسین عزیزی، مهدی سیدین اردبیلی، مهرداد محمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تشخیص آلودگی میکروبی پاکتهای شیر UHT با استفاده از سیستم فراصوت وحید محمدی، رحیم ابراهیمی
*، مهدی قاسمی ورنامخواستی، مریم عباس والی، علی لحیمگرزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر اسیدهای چرب بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و ممانعت کنندگی به بخار آب فیلم خوراکی ثعلب محمد اکرامی، زهرا امام جمعه
*، آرزو کرمی مقدم
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات پوششهای خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره آویشن (Thymus vulgaris) بر واکنشهای فیزیکوشیمیایی مغز فندق تازه راضیه رضوی
*، یحیی مقصودلو، محمد قربانی، مهران اعلمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر خمیرترش بر کیفیت نان بربری محمد جواد اکبریان میمند
*، مرتضی خمیری، علیرضا صادقی ماهونک، مهران اعلمی، سمانه فرجی کفشگری، مهدی وطن خواه، احسان محمودی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر پودر ژل آلوورا بر ویژگیهای نان بربری طی مدت نگهداری بهزاد ناصحی
*، محمدعلی رضوی، میترا قدسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی جهت پیشگویی اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر جمعیت اشریشیا کلای محمود یلمه
*، محمدباقر حبیبی نجفی، فخرالدین صالحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر افزودن آرد سنگینک (latirus sativus) بر ویژگی های حسی، فیزیکو شیمیایی و بیاتی نان بربری رضا صفا، زهرا شیخ الاسلامی، اسماعیل عطایی صالحی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر افزودن آرد کامل سویا وتغییرات دمای خشک کن بر ویژگیهای حسی و بافتی اسپاگتی طراوت قنبرزاده
*، اسماعیل عطای صالحی، علی محمدی ثانی، امین سیدیعقوبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue