You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی تاثیر دما، نوع بسته بندی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی گوجه فرنگی رضا طباطبایی کلور، آرش ابراهیمیان، سید جعفر هاشمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر عصاره گیاهان تیره نعناع (آویشن، نعناع و کاکوتی) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس و ژئوتریکوم کاندیدوم در نمونه های دوغ صنعتی استان خراسان رضوی با استفاده از روش سطح پاسخ فریده طباطبایی یزدی، بهروز علیزاده بهبهانی، سید علی مرتضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگیهای ضد اکسندگی و ضد میکروبی عصارههای برگی گیاه تمشک سیاه (Rubus occidentalis) و اثر آنها بر پایداری روغن سویا ابوالفضل فدوی، هادی کوهساری، سید حسین حسینی قابوس
چکیده -
متن کامل (PDF)
درصد دانههای شکسته حاصل از روش های مختلف خشک کردن برخی ارقام متداول شلتوک در استان گیلان عزت اله عسکری اصلی ارده، زهرا بساطی، نسیم صالحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی 10 نمونه عسل گیاهی مختلف ریحانه خلفی، سید امیرحسین گلی، محمد بهجتیان اصفهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر فرایند بو دادن بر میزان ترکیبات فنولیک و خواص آنتی اکسیدانی کنجاله دو رقم پسته اهلی و وحشی مریم فضلی عقدائی، سید امیرحسین گلی، جواد کرامت، اکبر انصاریان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی مقدار فیبر انگور و کیتوزان در ماست میوهای پروبیوتیک با استفاده از سطح پاسخ پریسا دیبازر، اصغر خسروشاهی اصل، شهین زمردی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر شرایط نگهداری بر روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فارینوگرافی آرد گندم عفت شهمیری، سید مهدی سیدین اردبیلی، سید ابراهیم حسینی، رویا آقا قلی زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید نوشیدنی فرا سودمند آب کرفس با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک هرمینه امینی نیا، سید هادی رضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید فیلم بیونانو کامپوزیتی از ایزوله پروتئینی گاودانه و نانو ذرات اکسید روی و بررسی خصوصیات عملکردی و موثر بر نگهداری مواد غذایی آن مریم قدسی، محمد شاهدی، مهدی کدیور
چکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی و شناسایی مخمرهای لیپولیتیک از کنجاله کنجد استان یزد و بررسی پتانسیل تولید لیپاز در آنها وجیهه زارع باقی آباد، فریده طباطبایی یزدی، سید علی مرتضوی، مهدی وریدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر هیدروکلوئیدهای زانتان و CMC بر خواص رئولوژیکی خمیر نان فاقد گلوتن نسیم صادقنیا، محمد حسین عزیزی، مهدی سیدین اردبیلی، مهرداد محمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تشخیص آلودگی میکروبی پاکتهای شیر UHT با استفاده از سیستم فراصوت وحید محمدی، رحیم ابراهیمی، مهدی قاسمی ورنامخواستی، مریم عباس والی، علی لحیمگرزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر اسیدهای چرب بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و ممانعت کنندگی به بخار آب فیلم خوراکی ثعلب محمد اکرامی، زهرا امام جمعه، آرزو کرمی مقدم
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات پوششهای خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره آویشن (Thymus vulgaris) بر واکنشهای فیزیکوشیمیایی مغز فندق تازه راضیه رضوی، یحیی مقصودلو، محمد قربانی، مهران اعلمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر خمیرترش بر کیفیت نان بربری محمد جواد اکبریان میمند، مرتضی خمیری، علیرضا صادقی ماهونک، مهران اعلمی، سمانه فرجی کفشگری، مهدی وطن خواه، احسان محمودی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر پودر ژل آلوورا بر ویژگیهای نان بربری طی مدت نگهداری بهزاد ناصحی، محمدعلی رضوی، میترا قدسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی جهت پیشگویی اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر جمعیت اشریشیا کلای محمود یلمه، محمدباقر حبیبی نجفی، فخرالدین صالحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر افزودن آرد سنگینک (latirus sativus) بر ویژگی های حسی، فیزیکو شیمیایی و بیاتی نان بربری رضا صفا، زهرا شیخ الاسلامی، اسماعیل عطایی صالحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر افزودن آرد کامل سویا وتغییرات دمای خشک کن بر ویژگیهای حسی و بافتی اسپاگتی طراوت قنبرزاده، اسماعیل عطای صالحی، علی محمدی ثانی، امین سیدیعقوبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue