You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML ارزیابی ویژگی های ماکروساختاری، عملکردی و رنگ میان وعده حجیم فیبری غنی شده با گل کلم تازه
سمیه زرقانی، آرش کوچکی، Elnaz میلانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر عصاره سیاه دانه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی پنیر لاکتیکی
احمد پدرام نیا، امیر حسین الهامی راد، اعظم رضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر نانوذرات سیلیکا و فرایند فرابنفش بر میزان سم زدایی زیرالنون در روغن های آفتابگردان
ندا غفاری، احسان صادقی، نسرین چوبکار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر لاکتوباسیلوس کازئی، ل. هلوتیکوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس بر رخ نمای اسیدهای چرب خامه ترش
رضا کریمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید کاغذ تست لاینز با الیاف اصلاح‌شده occو اتصال‌دهنده عرضی سدیم‎ کازئینات
نورالدین نظرنژاد، مهران پرستار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های پروبیوتیکی، ضدمیکروبی و ایمنی سویه Levilactobacillus brevis KKP 3945 جدا‌‌سازی شده از ماست محلی
بهروز علیزاده بهبهانی، محمد حجتی، بهاره گودرزی شمس آبادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره پروبیوتیکی حاصل از لاکتوباسیلوس کازئی با آنتی بیوتیک‌های رایج علیه چهار سویه پاتوژن باکتریایی بصورت برون تنی
افروز سعادت زاده، رضا هنرمند، سحر قلی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی افزودن پروتئین هیدرولیز شده احشائی ماهی قزل آلای رنگین کمان بر خواص کیفی همبرگر پخته شده
ثمین شفیعی، ژاله خوشخو، محمد گلی، ابراهیم حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فراوانی ایزوله‌های استافیلوکوکوس اورئوس مولد انتروتوکسین در همبرگر و کباب لقمه در مشهد و پروفایل ژن SE
شبنم سلطان احمدی، محبوبه نخعی مقدم، مریم طهرانی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی شرایط استخراج موسیلاژ از گل ختمی( (Althaea officinalisبه کمک امواج مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ
محمدامین مهرنیا، بهروز علیزاده بهبهانی، بهاره گودرزی شمس آبادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدانی از کنجاله بذر کتان: تاثیر نوع و غلظت پروتئاز، زمان هیدرولیز و پیش‌تیمار مایکروویو
فائزه فرزانفر، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، سید حسین حسینی قابوس، شیما کاوه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی پتانسیل استفاده از آرد کینوا در تهیه دسر لبنی فراسودمند
نادیا آریاپور، محمد حجتی، حسین جوینده، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی، فیزیکی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیت (نانوکیتوزان/آلوئه ورا) به همراه پروتئین هیدرولیز شده دانه گوجه فرنگی
مهسا فلاحتی، پیمان آریایی، ژاله خوشخو، غلامحسن اسدی، ابراهیم حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مروری بر بکارگیری پلی‌فنول‌ها در بسته‌بندی فعال تخم‌مرغ با هدف افزایش ماندگاری
داریوش خادمی شورمستی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue