You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
ارزیابی ویژگی های ماکروساختاری، عملکردی و رنگ میان وعده حجیم فیبری غنی شده با گل کلم تازه سمیه زرقانی، آرش کوچکی، Elnaz میلانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر عصاره سیاه دانه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی پنیر لاکتیکی احمد پدرام نیا، امیر حسین الهامی راد، اعظم رضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر نانوذرات سیلیکا و فرایند فرابنفش بر میزان سم زدایی زیرالنون در روغن های آفتابگردان ندا غفاری، احسان صادقی، نسرین چوبکار
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر لاکتوباسیلوس کازئی، ل. هلوتیکوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس بر رخ نمای اسیدهای چرب خامه ترش رضا کریمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید کاغذ تست لاینز با الیاف اصلاحشده occو اتصالدهنده عرضی سدیم کازئینات نورالدین نظرنژاد، مهران پرستار
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای پروبیوتیکی، ضدمیکروبی و ایمنی سویه Levilactobacillus brevis KKP 3945 جداسازی شده از ماست محلی بهروز علیزاده بهبهانی، محمد حجتی، بهاره گودرزی شمس آبادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره پروبیوتیکی حاصل از لاکتوباسیلوس کازئی با آنتی بیوتیکهای رایج علیه چهار سویه پاتوژن باکتریایی بصورت برون تنی افروز سعادت زاده، رضا هنرمند، سحر قلی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی افزودن پروتئین هیدرولیز شده احشائی ماهی قزل آلای رنگین کمان بر خواص کیفی همبرگر پخته شده ثمین شفیعی، ژاله خوشخو، محمد گلی، ابراهیم حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فراوانی ایزولههای استافیلوکوکوس اورئوس مولد انتروتوکسین در همبرگر و کباب لقمه در مشهد و پروفایل ژن SE شبنم سلطان احمدی، محبوبه نخعی مقدم، مریم طهرانی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی شرایط استخراج موسیلاژ از گل ختمی( (Althaea officinalisبه کمک امواج مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ محمدامین مهرنیا، بهروز علیزاده بهبهانی، بهاره گودرزی شمس آبادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید پپتیدهای آنتیاکسیدانی از کنجاله بذر کتان: تاثیر نوع و غلظت پروتئاز، زمان هیدرولیز و پیشتیمار مایکروویو فائزه فرزانفر، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، سید حسین حسینی قابوس، شیما کاوه
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی پتانسیل استفاده از آرد کینوا در تهیه دسر لبنی فراسودمند نادیا آریاپور، محمد حجتی، حسین جوینده، محمد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی، فیزیکی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیت (نانوکیتوزان/آلوئه ورا) به همراه پروتئین هیدرولیز شده دانه گوجه فرنگی مهسا فلاحتی، پیمان آریایی، ژاله خوشخو، غلامحسن اسدی، ابراهیم حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مروری بر بکارگیری پلیفنولها در بستهبندی فعال تخممرغ با هدف افزایش ماندگاری داریوش خادمی شورمستی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue