You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بهینهیابی تولید نانوژل کیتوزان- اسیدکافئیک حاوی اسانس آویشن شیرازی و نایسین و بررسی اثر نانوژل بهینه بر کیفیت پنیر سفید ایرانی سید محمد حسینی، حمید توکلیپور، محسن مختاریان، محمد آرمین
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر سیستمهای مختلف تربیت تاک بر عمر انبارمانی میوه انگور رقم سفید بیدانه معصومه شکری، مصطفی رحمتی جنیدآباد، مختار حیدری، Mousa Rasouli، احمد زارع
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر روشهای دی اکسید کربن فوق بحرانی و مایکروویو بر استخراج ترکیبات زیستفعال از دانه خارمریم محدثه یوسفی، ماندانا بی مکر، سید محمد قریشی، علی گنجلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
نانولیپوزوم ترکیبات آنتوسیانینی انجیر سیاه و کاربرد آن در نوشیدنی کامبوجا عاطفه جامی، بهرام فتحی آچاچلویی، رضوان شاددل
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر فیلم ژلاتینی حاوی پروبیوتیکهای بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و لاکتوباسیلوس رامنسوس بر بقاء باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان آناهیتا سیفی پاشا، حمیدرضا کاظمینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر همزمان ترکیبات فنولیک پوست انار درهمتنیده شده در ساختار هیدروژل آلوئهورا جهت گسترش ماندگاری جگر سیاه گوسفندی محسن مختاریان، زهرا کاویانی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی پیش فرآیند ترکیبی (اسمز-فراصوت) و خشک کردن تکمیلی با هوای داغ میوه پوملو مریم ثابت قدم، فاطمه پورحاجی، مهدی جلالی، الهام آزادفر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی شرایط استخراج اسانس مرزه سهندی (Satureja sahendica Bornm.) جلال خورشیدی، سید هیمن امان اللهی، پخشان بایزیدی آذر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتی اکسیدانی از سبوس برنج طارم توسط آنزیم آلکالاز فاطمه رضانژاد امیردهی، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، محسن رشیدی، سیده نرگس مظلومی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تهیه فیلم آنتیاکسیدانی و آنتیباکتریایی برپایه موسیلاژ گل پنیرک اصلاح شده با ریشه شیرین بیان و نانو ذرات سولفات مس اکرم خاکپور، محمود رضازاد باری، سجاد پیرسا، فاطمه خاکپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای بافتی، حسی و ماندگاری نان تهیه شده با خمیرترش ماش حاوی عصاره گلبرگ زعفران علیرضا ضیایی ریزی، علیرضا صادقی، حسن فیضی، سید مهدی جعفری، حسین پور عبدالله
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از روشهای هوای داغ، فروسرخ و مایکروویو برای خشککردن جوانههای چرخشده نخود کیمیا گوهرپور، فخرالدین صالحی، امیر دارایی گرمهخانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج ترکیبات زیستفعال گلنار فارسی (punica pranatum) با استفاده از روشهای اهمیک، فراصوت و پرکولاسیون نازنین امیراحمدی، اکرم شریفی، محمد کوبا
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج اسانس رزماری و استفاده از آن در تهیه بیوکامپوزیت بر پایه فیلم موسیلاژ بذر شنبلیله و پودر پوست بادمجان حاوی نانوذرات مس فاطمه خاکپور، سجاد پیرسا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر پیش تیمار مایکرویو بر ویژگیهای آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده بذر کتان نادر سندگل، سید حسین حسینی قابوس، علیرضا صادقی ماهونک
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue