You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بهینه‌یابی تولید نانوژل کیتوزان- اسیدکافئیک حاوی اسانس آویشن شیرازی و نایسین و بررسی اثر نانوژل بهینه بر کیفیت پنیر سفید ایرانی
سید محمد حسینی، حمید توکلی‌پور، محسن مختاریان، محمد آرمین
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر سیستم‌های مختلف تربیت تاک بر عمر انبارمانی میوه انگور رقم سفید بی‌دانه
معصومه شکری، مصطفی رحمتی جنیدآباد، مختار حیدری، Mousa Rasouli، احمد زارع
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر روش‌های دی اکسید کربن فوق بحرانی و مایکروویو بر استخراج ترکیبات زیست‌فعال از دانه خارمریم
محدثه یوسفی، ماندانا بی مکر، سید محمد قریشی، علی گنجلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML نانولیپوزوم ترکیبات آنتوسیانینی انجیر سیاه و کاربرد آن در نوشیدنی کامبوجا
عاطفه جامی، بهرام فتحی آچاچلویی، رضوان شاددل
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر فیلم ژلاتینی حاوی پروبیوتیک‌های بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و لاکتوباسیلوس رامنسوس بر بقاء باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
آناهیتا سیفی پاشا، حمیدرضا کاظمینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر همزمان ترکیبات فنولیک پوست انار در‌هم‌تنیده شده در ساختار هیدروژل آلوئه‌ورا جهت گسترش ماندگاری جگر سیاه گوسفندی
محسن مختاریان، زهرا کاویانی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی پیش فرآیند ترکیبی (اسمز-فراصوت) و خشک کردن تکمیلی با هوای داغ میوه پوملو
مریم ثابت قدم، فاطمه پورحاجی، مهدی جلالی، الهام آزادفر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی شرایط استخراج اسانس مرزه سهندی (Satureja sahendica Bornm.)
جلال خورشیدی، سید هیمن امان اللهی، پخشان بایزیدی آذر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتی اکسیدانی از سبوس برنج طارم توسط آنزیم آلکالاز
فاطمه رضانژاد امیردهی، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، محسن رشیدی، سیده نرگس مظلومی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تهیه فیلم آنتی‌اکسیدانی و آنتی‌باکتریایی برپایه موسیلاژ گل پنیرک اصلاح شده با ریشه شیرین بیان و نانو ذرات سولفات مس
اکرم خاکپور، محمود رضازاد باری، سجاد پیرسا، فاطمه خاکپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های بافتی، حسی و ماندگاری نان تهیه شده با خمیرترش ماش حاوی عصاره گلبرگ زعفران
علیرضا ضیایی ریزی، علیرضا صادقی، حسن فیضی، سید مهدی جعفری، حسین پور عبدالله
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از روش‌های هوای داغ، فروسرخ و مایکروویو برای خشک‌کردن جوانه‌های چرخ‌شده نخود
کیمیا گوهرپور، فخرالدین صالحی، امیر دارایی گرمه‌خانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج ترکیبات زیست‌فعال گلنار فارسی (punica pranatum) با استفاده از روش‌های اهمیک، فراصوت و پرکولاسیون
نازنین امیراحمدی، اکرم شریفی، محمد کوبا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج اسانس رزماری و استفاده از آن در تهیه بیوکامپوزیت بر پایه فیلم موسیلاژ بذر شنبلیله و پودر پوست بادمجان حاوی نانوذرات مس
فاطمه خاکپور، سجاد پیرسا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر پیش تیمار مایکرویو بر ویژگی‌های آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده بذر کتان
نادر سندگل، سید حسین حسینی قابوس، علیرضا صادقی ماهونک
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue