You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
ارزیابی پوشش خوراکی بر پایه ژلاتین پای مرغ/ عصاره پوست سبز گردو بر ویژگی های فیزیکی، خوصیات رنگی و بافتی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمانی طی شرایط نگهداری در یخچال نسرین افشار، سید حسین سید قوامی، ناصر صداقت
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر تیمار ازن بر افزایش ماندگاری شیر پس چرخ پاستوریزه: ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی شمشاد اکبری، محمدرضا پژوهی الموتی
*، مصطفی کرمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر دما و زمان نگهداری بر فعالیت زیستی و پایداری فیزیکوشیمیایی نانووزیکولهای حاوی پروتئین هیدرولیز شدهی گرده زنبور عسل عاطفه مقصودلو
*، علیرضا صادقی ماهونک، حسین محب الدینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نوشیدنی فراسودمند برپایه آب نیشکر محمد حجتی
*، محمد نوشاد، سید محمدعلی نوری، کوثر کاکایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و بافت کیک اسفنجی بدون گلوتن حاوی پودر کدوحلوایی محمد منصور سمیع، آریو امامی فر
*، فخرالدین صالحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
خصوصیات ضدمیکروبی، ضد بیوفیلمی و فارماکوکینتیکی برخی از اسانس های خانواده نعناعیان علیه استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین و ونکومایسین محمد ولیان، ماتیا سادات برهانی
*، اسماعیل باباخانزاده سجیرانی، عیسی جرجانی، سهراب بوذر پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
ساخت حسگر زیستی هوشمند بر پایه ی نانوکریستال نشاسته و رز هلندی جهت تشخیص فساد مرغ منا مرادی، محمد جوکی، مژگان امتیازجو
*، نرگس مورکی، محمدجواد شکوری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر نانوامولسیون اسانس گریپ فروت و موسیلاژ دانه بالنگوی شهری بر ویژگیهای میکروبی و شیمیایی گوشت گوسفند طی دوره نگهداری حسین زنگانه، سیدعلی مرتضوی
*، فخری شهیدی، بهروز Alizadeh Behbahani
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فرایند استخراج عصاره چای ترش به روش سطح پاسخ و ارزیابی فرمولاسیون نوشیدنی حاصل از آن نرگس نعمتی
*، امیرحسین الهامی راد، اکرم شریفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فعالیت ضدمیکروبی عصاره اتانولی تاتوره بر تعدادی از باکتریهای بیماریزای عامل عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط برونتنی محمد نوشاد
*، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین فنول و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی پنیرباد بر قارچهای عامل فساد پس از برداشت میوه سیب و توت فرنگی مصطفی رحمتی جنیدآباد
*، فاطمه برنا، مختار حیدری
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه پایداری فرم نانولیپوزومی اسانس های پوست بالنگ به دست آمده از روش های مختلف استخراج در طول دوره نگهداری در دمای 4 و 18- درجه سانتی گراد فروغ گیلانی، زینب رفتنی امیری
*، رضا Reza_kenari@yahoo.com، نادر غفاری خلیق
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر بکارگیری پیش تیمار فراصوت و آنزیم پکتیناز بر بازده استخراج و خواص آنتی اکسیدانی عصاره پلی فنولی ضایعات غوره (Vitis viniferia) بهرام حسنی، فخری شهیدی
*، سید علی مرتضوی، محبت محبی، رضا فرهوش
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر فیلم خوراکی ضدباکتری کازئینات سدیم- نانوکریستال سلولز حاوی سلول و سوپرناتانت باکتری لاکتوباسیلوس رئوتری بر خواص کیفی کباب پوران قادری
*، محمد علی نجفی، ناصر سلطانی تهرانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر نوع بسته بندی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در دمای یخچال ساناز خسروی بچه میر، محمد کاظمیان
*، محمدحسین عزیزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue