You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML ارزیابی پوشش خوراکی بر پایه ژلاتین پای مرغ/ عصاره پوست سبز گردو بر ویژگی های فیزیکی، خوصیات رنگی و بافتی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمانی طی شرایط نگهداری در یخچال
نسرین افشار، سید حسین سید قوامی، ناصر صداقت *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر تیمار ازن بر افزایش ماندگاری شیر پس چرخ پاستوریزه: ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی
شمشاد اکبری، محمدرضا پژوهی الموتی *، مصطفی کرمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر دما و زمان نگهداری بر فعالیت زیستی و پایداری فیزیکوشیمیایی نانووزیکول‌های حاوی پروتئین هیدرولیز شده‌ی گرده زنبور عسل
عاطفه مقصودلو *، علیرضا صادقی ماهونک، حسین محب الدینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نوشیدنی فراسودمند برپایه آب نیشکر
محمد حجتی *، محمد نوشاد، سید محمدعلی نوری، کوثر کاکایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و بافت کیک اسفنجی بدون گلوتن حاوی پودر کدوحلوایی
محمد منصور سمیع، آریو امامی فر *، فخرالدین صالحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خصوصیات ضدمیکروبی، ضد بیوفیلمی و فارماکوکینتیکی برخی از اسانس های خانواده نعناعیان علیه استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین و ونکومایسین
محمد ولیان، ماتیا سادات برهانی *، اسماعیل باباخانزاده سجیرانی، عیسی جرجانی، سهراب بوذر پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ساخت حسگر زیستی هوشمند بر پایه ی نانوکریستال نشاسته و رز هلندی جهت تشخیص فساد مرغ
منا مرادی، محمد جوکی، مژگان امتیازجو *، نرگس مورکی، محمدجواد شکوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر نانوامولسیون اسانس گریپ فروت و موسیلاژ دانه بالنگوی شهری بر ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت گوسفند طی دوره نگهداری
حسین زنگانه، سیدعلی مرتضوی *، فخری شهیدی، بهروز Alizadeh Behbahani
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی فرایند استخراج عصاره چای ترش به روش سطح پاسخ و ارزیابی فرمولاسیون نوشیدنی حاصل از آن
نرگس نعمتی *، امیرحسین الهامی راد، اکرم شریفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فعالیت ضدمیکروبی عصاره اتانولی تاتوره بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زای عامل عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط برون‌تنی
محمد نوشاد *، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین فنول و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی پنیرباد بر قارچ‌های عامل فساد پس از برداشت میوه سیب و توت فرنگی
مصطفی رحمتی جنیدآباد *، فاطمه برنا، مختار حیدری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه پایداری فرم نانولیپوزومی اسانس های پوست بالنگ به دست آمده از روش های مختلف استخراج در طول دوره نگهداری در دمای 4 و 18- درجه سانتی گراد
فروغ گیلانی، زینب رفتنی امیری *، رضا Reza_kenari@yahoo.com، نادر غفاری خلیق
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر بکارگیری پیش تیمار فراصوت و آنزیم پکتیناز بر بازده استخراج و خواص آنتی اکسیدانی عصاره پلی فنولی ضایعات غوره (Vitis viniferia)
بهرام حسنی، فخری شهیدی *، سید علی مرتضوی، محبت محبی، رضا فرهوش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر فیلم خوراکی ضدباکتری کازئینات‌ سدیم- نانوکریستال سلولز حاوی سلول و سوپرناتانت باکتری لاکتوباسیلوس رئوتری بر خواص کیفی کباب
پوران قادری *، محمد علی نجفی، ناصر سلطانی تهرانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر نوع بسته بندی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در دمای یخچال
ساناز خسروی بچه میر، محمد کاظمیان *، محمدحسین عزیزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue