You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر خواص حسی، بافت و ویژگی-های میکروبی پنیر فراپالوده کم‌چرب‌
احلام بوحمید، حسین جوینده *، بهروز علیزاده بهبهانی، حسن برزگر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از خرمای ضایعاتی در تهیه نوعی آب‌نبات ژله‌ای و بررسی ویژگی های کیفی و حسی آن
نگین بیگلربیگی، سمیه رحیمی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر زمان هیدرولیز پروتئین قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus) به‌وسیله آنزیم تریپسین جهت تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدان
آیسان ایزانلو، علیرضا صادقی ماهونک *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی خصوصیات رئولوژی فیلم و روکش نانوکامپوزیت (پلی لاکتیک اسید و کیتوزان) طی زمان ماندگاری در نان هفت غله
معصومه یوسفی، مهسا تبری *، حمید توکلی پور، سیروس بیدریغ
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML توسعه یک روش استخراج مبتنی بر حلال‌های یونی مغناطیسی برای اندازه‌گیری باقیمانده آنتی‌بیوتیک‌های تتراسایکلین، اکسی تتراسایکلین و انروفلوکساسین در نمونه پنیر به‌وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
جلیل خندقی، محمدرضا افشار مقدم، صمد وجدی حکم آباد *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید و ارزیابی نانولیپوزوم های پوشش داده شده با کیتوزان برای درون پوشانی کافئین
شادی رجبی مقدم، رضوان شاددل *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی شیره خرما در طول مراحل تولید (از ماده اولیه تا محصول نهایی)
نوشین نوشیروانی *، عاطفه محبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی و تعیین میزان فیتواسترول‌ها در ماست‌های توزیعی در شهر تهران به روش کروماتوگرافی گازی
حسام صادقی، محمد حسین موثق *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی و شناسایی باکتری های تولید کننده آمیلاز مقاوم به حرارت از فاضلاب کارخانه کنسروسازی
سوده یوسفی فخر، نفیسه دعوتی *، داریوش مینایی تهرانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پنیر فراپالوده‌ی سین‌بیوتیک حاوی پودر آب‌پنیر فراپالایش املاح‌گیری شده و لاکتولوز طی مدت نگهداری
غزال نصرتی، حسین جوینده *، محمد حجتی، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر نمک‌های قلیایی و عصاره پوست بادام‌زمینی بر ویژگی‌های کیفی بادام‌زمینی روکش‌دار سرخ‌شده و روغن استفاده‌شده در فرآیند سرخ‌کردن
المیرا بنیادلو، افشین جعفرپور *، ثمر منصوری پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین محتوای استرول و ارزیابی کیفی روغن زیتون بکر ارقام آربیکینا، ماری، شنگه و زرد در منطقه طارم
آرمین عارفی مینا آباد، Mahsa Tabari *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ بذر شاهی در ترکیب با اسانس میخک بر افزایش عمر انبارمانی توت‌فرنگی
مصطفی رحمتی جنیدآباد *، حسین جوینده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی خواص کیفی ریزپوشینه‌های تفاله انگور و روغن بزرک پایدار شده با نسبت‌های مختلف مالتودکسترین و صمغ کتیرا
مناف صابری، سولماز صارم نژاد، مصطفی سلطانی *، علیرضا فرجی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی عصاره گل گاوزبان (Echium amoenum) تولید شده با حامل های مختلف به روش خشک‌ کن پاششی
امیر ثابتی، ابوالفضل فدوی *، سعیده عربشاهی دلوئی، ابوالقاسم سراج، طاهر شاهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue