You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر خواص حسی، بافت و ویژگی-های میکروبی پنیر فراپالوده کمچرب احلام بوحمید، حسین جوینده
*، بهروز علیزاده بهبهانی، حسن برزگر
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از خرمای ضایعاتی در تهیه نوعی آبنبات ژلهای و بررسی ویژگی های کیفی و حسی آن نگین بیگلربیگی، سمیه رحیمی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پیشتیمار مایکروویو بر زمان هیدرولیز پروتئین قارچخوراکی (Agaricus bisporus) بهوسیله آنزیم تریپسین جهت تولید پپتیدهای آنتیاکسیدان آیسان ایزانلو، علیرضا صادقی ماهونک
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی خصوصیات رئولوژی فیلم و روکش نانوکامپوزیت (پلی لاکتیک اسید و کیتوزان) طی زمان ماندگاری در نان هفت غله معصومه یوسفی، مهسا تبری
*، حمید توکلی پور، سیروس بیدریغ
چکیده -
متن کامل (PDF)
توسعه یک روش استخراج مبتنی بر حلالهای یونی مغناطیسی برای اندازهگیری باقیمانده آنتیبیوتیکهای تتراسایکلین، اکسی تتراسایکلین و انروفلوکساسین در نمونه پنیر بهوسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا جلیل خندقی، محمدرضا افشار مقدم، صمد وجدی حکم آباد
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید و ارزیابی نانولیپوزوم های پوشش داده شده با کیتوزان برای درون پوشانی کافئین شادی رجبی مقدم، رضوان شاددل
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی شیره خرما در طول مراحل تولید (از ماده اولیه تا محصول نهایی) نوشین نوشیروانی
*، عاطفه محبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی و تعیین میزان فیتواسترولها در ماستهای توزیعی در شهر تهران به روش کروماتوگرافی گازی حسام صادقی، محمد حسین موثق
*چکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی و شناسایی باکتری های تولید کننده آمیلاز مقاوم به حرارت از فاضلاب کارخانه کنسروسازی سوده یوسفی فخر، نفیسه دعوتی
*، داریوش مینایی تهرانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پنیر فراپالودهی سینبیوتیک حاوی پودر آبپنیر فراپالایش املاحگیری شده و لاکتولوز طی مدت نگهداری غزال نصرتی، حسین جوینده
*، محمد حجتی، محمد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر نمکهای قلیایی و عصاره پوست بادامزمینی بر ویژگیهای کیفی بادامزمینی روکشدار سرخشده و روغن استفادهشده در فرآیند سرخکردن المیرا بنیادلو، افشین جعفرپور
*، ثمر منصوری پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین محتوای استرول و ارزیابی کیفی روغن زیتون بکر ارقام آربیکینا، ماری، شنگه و زرد در منطقه طارم آرمین عارفی مینا آباد، Mahsa Tabari
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ بذر شاهی در ترکیب با اسانس میخک بر افزایش عمر انبارمانی توتفرنگی مصطفی رحمتی جنیدآباد
*، حسین جوینده
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی خواص کیفی ریزپوشینههای تفاله انگور و روغن بزرک پایدار شده با نسبتهای مختلف مالتودکسترین و صمغ کتیرا مناف صابری، سولماز صارم نژاد، مصطفی سلطانی
*، علیرضا فرجی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی عصاره گل گاوزبان (Echium amoenum) تولید شده با حامل های مختلف به روش خشک کن پاششی امیر ثابتی، ابوالفضل فدوی
*، سعیده عربشاهی دلوئی، ابوالقاسم سراج، طاهر شاهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue