ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 20، شماره 137 - ( 1402 )
اثرات فرآیندهای کباب کردن و مایکروویو در pH های مختلف بر میزان بقایای انروفلوکساسین، اکسی تتراسایکلین و سولفادیازین در گوشت مرغ
ص. 18-1
10.22034/FSCT.20.137.1
محمدتقی حیدریان
،
محمدرضا خانی
،
اشکان جبلی جوان
،
علیرضا رحمن
چکیده
(1533 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(959 دریافت)
کربوکسی متیلاسیون صمغ کندرو بررسی گرانروی و شاخصهای رنگسنجی
ص. 34-19
10.22034/FSCT.20.137.19
آوا دلیری
،
حمید توکلی پور
،
بهنام مهدوی
،
محمدرضا سعیدی اصل
،
امیرحسین الهامی راد
چکیده
(1110 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1340 دریافت)
بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز و فراصوت دهی بر خصوصیات نان بربری حاوی آرد کنجاله سویا
ص. 48-35
10.22034/FSCT.20.137.35
هانیه ناصری
،
ابوالفضل فدوی
،
سیده زهرا سید النگی
چکیده
(1074 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2046 دریافت)
امکان سنجی استفاده از روش استریولوژی برای تعیین درصد گوشت بکار رفته در محصولات گوشتی خام (همبرگر) و حرارت دیده (سوسیس)
ص. 59-49
10.22034/FSCT.20.137.49
آزاده رشیدی مهر
،
پریسا فلاحی
،
عزیزاله زرگران
،
فاطمه اسفرجانی
،
مریم امیراحمدی
،
سهیل اسکندری
چکیده
(1210 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2090 دریافت)
اثرات بسته بندی با فیلم پلیاتیلنی پوششدهی شده با منتول و کارواکرول بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبیولوژیکی و حسی پنیر موزارلای کمرطوبت
ص. 73-60
10.22034/FSCT.20.137.60
الهه جهدکاران
،
ابراهیم حسینی
،
عبدالرضا محمدی نافچی
،
لیلا نوری
چکیده
(1126 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1845 دریافت)
گروه بندی برخی ژنوتیپ های برتر زردآلوی بومی ایران بر اساس خواص فیزیکی و هندسی
ص. 87-74
10.22034/FSCT.20.137.74
فوژان بدیعی
،
ناصر بوذری
،
فروغ شواخی
،
زهرا رفیعی درسنگی
چکیده
(1045 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1835 دریافت)
فرمولاسیون پنیر سفید ایرانی غنی شده با پروتئین ماهی قزل آلای رنگین کمان استخراج شده با هیدرولیز اسیدی و قلیایی: بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی، بافتی و حسی
ص. 99-88
10.22034/FSCT.20.137.88
حسن نجفزاده
،
سعید مشکینی
،
مهسا یوسفی
،
حامد حسن زاده اوچتپه
چکیده
(1082 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1398 دریافت)
تاثیر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره میوه سماق و نانوذرات مس بر افزایش ماندگاری گوشت چرخ شده گوساله
ص. 110-100
10.22034/FSCT.20.137.100
محمدرضا پژوهی الموتی
،
بهناز بازرگانی گیلانی
،
فرزانه ایزدی
چکیده
(1265 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1326 دریافت)
تولید بیوپلیمر زیستتخریبپذیر بر پایه کیتوزان- نشاسته سیب زمینی حاوی عصاره دانه کرفس برای بستهبندی فیله مرغ
ص. 128-111
10.22034/FSCT.20.137.111
فرزانه کرمعلی
،
مریم اثنی عشری
،
رضا فرهمندفر
چکیده
(1263 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1919 دریافت)
تأثیر پودر کدوحلوایی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. 141-129
10.22034/FSCT.20.137.129
محمد منصور سمیع
،
آریو امامی فر
،
فخرالدین صالحی
چکیده
(1250 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2328 دریافت)
مطالعه تاثیر غلظت های مختلف ژل آلوئه ورا بر شاخص های حسی، میکروبی و شیمیایی ماهی سی باس آسیایی )(1790Bloch,) ( Lates calcarife نگهداری شده در یخچال
ص. 155-143
10.22034/FSCT.20.137.143
حکیمه فکراندیش
،
انیسه جمشیدی
،
ماندانا شمسی زاده
چکیده
(905 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1695 دریافت)
: تأثیر تیمار فراصوت بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و ساختاری نشاستههای استخراج شده از حبوبات مختلف
ص. 190-156
10.22034/FSCT.20.137.156
محمدکاظم حیدریان
،
علیرضا حیدریان
،
سیدعلی مرتضوی
چکیده
(1464 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2370 دریافت)
مدلسازی تولید زیستتوده میکروبی توسط لاکتوباسیلوس فرمنتوم 17-4 جدا شده از ترخینه در بستر لجن لبنی بهوسیله روش سطح پاسخ (RSM)
ص. 209-191
10.22034/FSCT.20.137.191
علیرضا حیدریان
،
فریده طباطبایی یزدی
،
سید علی مرتضوی
،
فرشته فلاح
چکیده
(1168 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1873 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماست غنیشده با مخمر نانوایی غیر فعال
ص. 229-210
10.22034/FSCT.20.137.210
محمد آزادی
،
معصومه مهربان سنگ آتش
،
حسین آزادی
،
احمد احتیاطی
چکیده
(1191 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2151 دریافت)
بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی عسلهای استان مازندران در مقایسه با نمونههای تجاری
ص. 243-230
10.22034/FSCT.20.137.230
عادل حاجیان تیلکی
،
reza esmaeilzadeh kenari
،
رضا فرهمندفر
،
راضیه رضوی
چکیده
(1141 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2016 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS