You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
افزایش پایداری اکسایشی و میکروبی گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیستفعال حاصل از موسیلاژ بارهنگ صغیر بارگذاری شده با اسانس آویشن باغی محمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی، سمیرا دهقانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر استفاده از مقادیر مختلف ایزوله پروتئین آب پنیر و صمغ خرنوب بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی مصطفی سلطانی، مهسا هادی، سوده محمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی کارآیی روش فرآوری با اشعه فرابنفش در کاهش بار میکروبی برخی از دانه های آجیلی پرمصرف بهروز اکبری، صبا صادقی، مسعود هماپور، فائزه شیرخان
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر افزودن آرد اکسترود شده، صمغهای هیدروکسیپروپیلمتیلسلولز و زانتان بر خصوصیات کیفی نان فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و ذرت مسعود یقبانی، آرش کوچکی، مهدی کریمی، سید علی مرتضوی، الناز میلانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر فراصوت و بسته بندی های ضد میکروبی حاوی نانو اکسید روی بر غیر فعال سازی ساکارومایسز سرویزیه و اشرشیاکلی در آب توت فرنگی طی انبار داری آریو امامی فر، مهری محمدی زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
فعالیت ضدمیکروبی موسیلاژ میوه سپستان بر باکتریهای بیماریزا: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی “in vitro” Mohsen محسن، حسین جوینده، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
ایجاد سامانههای ژلی الاستیک پنیر ریکوتا حاوی هیدروکلوئیدها در مغزی زیتون محمدعلی حصاری نژاد، علی رافع، علیرضا صادقیان، محبوبه سرابی جماب
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر استویا و صمغ گوار بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست منجمد حاوی کنسانتره پرتقال وهاب محمدزاده، ادریس آرژه، داریوش معصومی، اصغر خسروشاهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی بادام هندی خام و تفت داده محمد یقطینی، جواد فیضی، سید عزیزالله حسینی طاهری، سید عماد حسینی طاهری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر جایگزینی شکر با شربت افرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، میکروبی و حسی بستنی Sedigheh Yazdanpanah، مهناز پیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی میزان برخی فلزات سنگین ( کادمیوم ، سرب ، آرسنیک) و ارزیابی ریسک در نمونههای گندم و آرد گندم استانهای گلستان و مازندران اله یار عرب امیر آبادی، رکسانا موگوئی، نوشین سجادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر ضد میکروبی اسانس اسطوخودوس (Lavandula Angustifolia) و نمک (NaCl) بر کنترل رشد اشریشیاکلی O157:H7 تلقیح شده به گوشت چرخ شده گوساله طی زمان نگهداری محمد لشگری چرمی، محمد محسن زاده، محمد عزیززاده، محمد مالکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
آنالیز شیمیایی و شناسایی ترکیبات غالب اسانس از گیاه دارویی مریمگلیSalvia officinalis L. علی بابایی قاقلستانی، محمدتقی آل ابراهیم، محمد اسدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر فرآیند جوانهزدن بر برخی از ویژگیهای فراسودمند ارقام عدس ایرانی امیرسهیل کریمی، سولماز صارم نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پیش تیمارهای مختلف پیش از خشک کردن سیر بر کیفیت پودر سیر تولیدی پریا پیشوافرد، صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue