You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML افزایش پایداری اکسایشی و میکروبی گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیست‌فعال حاصل از موسیلاژ بارهنگ صغیر بارگذاری شده با اسانس آویشن باغی
محمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی، سمیرا دهقانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر استفاده از مقادیر مختلف ایزوله پروتئین آب پنیر و صمغ خرنوب بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی
مصطفی سلطانی، مهسا هادی، سوده محمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی کارآیی روش فرآوری با اشعه فرابنفش در کاهش بار میکروبی برخی از دانه های آجیلی پرمصرف
بهروز اکبری، صبا صادقی، مسعود هماپور، فائزه شیرخان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر افزودن آرد اکسترود شده، صمغ‌های هیدروکسی‌پروپیل‌متیل‌سلولز و زانتان بر خصوصیات کیفی نان فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و ذرت
مسعود یقبانی، آرش کوچکی، مهدی کریمی، سید علی مرتضوی، الناز میلانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر فراصوت و بسته بندی های ضد میکروبی حاوی نانو اکسید روی بر غیر فعال سازی ساکارومایسز سرویزیه و اشرشیاکلی در آب توت فرنگی طی انبار داری
آریو امامی فر، مهری محمدی زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فعالیت ضدمیکروبی موسیلاژ میوه سپستان بر باکتری‌های بیماری‌زا: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی “in vitro”
Mohsen محسن، حسین جوینده، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ایجاد سامانه‌های ژلی الاستیک پنیر ریکوتا حاوی هیدروکلوئیدها در مغزی زیتون
محمدعلی حصاری نژاد، علی رافع، علیرضا صادقیان، محبوبه سرابی جماب
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر استویا و صمغ گوار بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست منجمد حاوی کنسانتره پرتقال
وهاب محمدزاده، ادریس آرژه، داریوش معصومی، اصغر خسروشاهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی بادام هندی خام و تفت داده
محمد یقطینی، جواد فیضی، سید عزیزالله حسینی طاهری، سید عماد حسینی طاهری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر جایگزینی شکر با شربت افرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، میکروبی و حسی بستنی
Sedigheh Yazdanpanah، مهناز پیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان برخی فلزات سنگین ( کادمیوم ، سرب ، آرسنیک) و ارزیابی ریسک در نمونه‌های گندم و آرد گندم استان‌های گلستان و مازندران
اله یار عرب امیر آبادی، رکسانا موگوئی، نوشین سجادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر ضد میکروبی اسانس اسطوخودوس (Lavandula Angustifolia) و نمک (NaCl) بر کنترل رشد اشریشیاکلی O157:H7 تلقیح شده به گوشت چرخ شده گوساله طی زمان نگهداری
محمد لشگری چرمی، محمد محسن زاده، محمد عزیززاده، محمد مالکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML آنالیز شیمیایی و شناسایی ترکیبات غالب اسانس از گیاه دارویی مریم‌گلیSalvia officinalis L.
علی بابایی قاقلستانی، محمدتقی آل ابراهیم، محمد اسدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر فرآیند جوانه‌زدن بر برخی از ویژگی‌های فراسودمند ارقام عدس ایرانی
امیرسهیل کریمی، سولماز صارم نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پیش تیمارهای مختلف پیش از خشک کردن سیر بر کیفیت پودر سیر تولیدی
پریا پیشوافرد، صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue