ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 16، شماره 97 - ( 1398 )
بهینه سازی فرمولاسیون دسر غیرلبنی بر پایه کدو حلوایی با استفاده از طرح مخلوط
ص. 12-1
10.29252/fsct.16.97.1
حدیثه چراغیان
،
معصومه مهربان
*
،
رضا کاراژیان
،
زهرا نظری
چکیده
(4638 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2140 دریافت)
فرمولاسیون کیک فنجانی کم چرب با استفاده از صمغ دانه بارهنگ (ذنب الفار)
ص. 28-13
10.29252/fsct.16.97.13
شیرین رحیمی
،
زهرا شیخ الاسلامی
*
،
سید مهدی سیدین اردبیلی
چکیده
(4332 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1816 دریافت)
فعالیت ضدباکتریایی عصاره هیدروالکلی برگ کاردین بر لیستریا مونوسیتوژنز، سالمونلا اینترتیدیس و سودوموناس آئروژینوزا
ص. 35-29
10.29252/fsct.16.97.29
عارفه کردجزی
،
رضا فرهمندفر
*
چکیده
(4451 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1870 دریافت)
استخراج پنتوزانها از سبوس گندم با استفاده از روشهای متداول و ترکیبی
ص. 49-37
10.29252/fsct.16.97.37
مینا امامیان
،
محسن رادی
،
صدیقه امیری
،
حمیدرضا اخوان
*
چکیده
(4531 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2420 دریافت)
تاثیر جایگزینی شیره خرما و شربت گلوکز به جای ساکارز بر خواص کیفی کیک مافین
ص. 61-51
10.29252/fsct.16.97.51
محمد هانی آشوری
،
سارا موحد
*
،
اورنگ عیوضزاده
چکیده
(4825 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1915 دریافت)
بررسی پروفایل اسیدهای چرب آزاد و پایداری دوغ فرا سودمند تولید شده با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و لیپاز
ص. 76-63
10.29252/fsct.16.97.63
Sedigheh Yazdanpanah
*
،
شادی جوکار
چکیده
(4370 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1854 دریافت)
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس پونه بر تعدادی از پاتوژنهای غذایی و برهمکنش آن با آنتیبیوتیکهای جنتامایسین و کلرامفنیکل در شرایط محیط کشت
ص. 87-77
10.29252/fsct.16.97.77
هادی تناور
،
حسن برزگر
*
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمدامین مهرنیا
چکیده
(4829 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1559 دریافت)
تولید گاما آمینو بوتریک اسید توسط باکتری Lactococcus lactis NZ1330 در محیط کشت حاوی لجن لبنی و مونوسدیم گلوتامات
ص. 100-89
10.29252/fsct.16.97.89
بهروز علیزاده بهبهانی
،
فرشته فلاح
،
علیرضا وسیعی
،
farideh tabatabaei yazdi
*
،
سیدعلی مرتضوی
چکیده
(4394 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2807 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت فراسودمند حاوی جو و قند مایع خرما
ص. 112-101
10.29252/fsct.16.97.101
سیده الهام موسوی کلجاهی
*
چکیده
(4543 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2539 دریافت)
اثر ضد میکروبی و ضد اکسایشی فیلم های پلی پروپیلن پوشانده شده با عصاره های گیاهی مورد و رزماری در بسته بندی سس مایونز
ص. 126-113
10.29252/fsct.16.97.113
ثناء موسی پوربالغ
*
،
سید علی یاسینی اردکانی
چکیده
(4611 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1734 دریافت)
بررسی شاخص های قهوه ای شدن غیرآنزیمی درکنسانتره انگور سیاه سردشت با روش سطح پاسخ
ص. 136-127
10.29252/fsct.16.97.127
حجت بکشلو
*
،
میر خلیل پیروزی فرد
،
محمد علیزاده
،
صابر امیری
چکیده
(4456 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1710 دریافت)
بررسی سطوح متفاوت صمغ فارسی (زدو) بر بافت، ریزساختار و ویژگیهای حسی کیک روغنی زعفرانی
ص. 148-137
10.29252/fsct.16.97.137
مارال رجبی
،
زهرا شیخ الاسلامی
*
،
مرتضی الماسی
چکیده
(3998 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1703 دریافت)
تاثیر روشهای مختلف خشک کردن بر ترکیب شیمیایی و ویژگیهای ضداکسایشی عصاره متانولی برگ زیتون
ص. 159-149
10.29252/fsct.16.97.149
لیلا حق جو
،
حسن برزگر
*
،
حسین جوینده
چکیده
(4010 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1942 دریافت)
اثر خیساندن و پخت در حضورعوامل چنگالیکننده (سیترات و تارتارات پتاسیم) بر کاهش کادمیوم برخی ارقام برنج وارداتی
ص. 169-161
10.29252/fsct.16.97.161
عاطفه سادات هاشمی گرم دره
،
محمد گلی
*
چکیده
(4185 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1652 دریافت)
تاثیر آرد بلوط بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکوئیت فاقد گلوتن
ص. 181-171
10.29252/fsct.16.97.171
سونا ترابی ترابی
،
فروغ محترمی
*
،
محمد رضا دباغ مظهری
چکیده
(5108 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4197 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS