You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بهینه سازی فرمولاسیون دسر غیرلبنی بر پایه کدو حلوایی با استفاده از طرح مخلوط حدیثه چراغیان، معصومه مهربان، رضا کاراژیان، زهرا نظری
چکیده -
متن کامل (PDF)
فرمولاسیون کیک فنجانی کم چرب با استفاده از صمغ دانه بارهنگ (ذنب الفار) شیرین رحیمی، زهرا شیخ الاسلامی، سید مهدی سیدین اردبیلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
فعالیت ضدباکتریایی عصاره هیدروالکلی برگ کاردین بر لیستریا مونوسیتوژنز، سالمونلا اینترتیدیس و سودوموناس آئروژینوزا عارفه کردجزی، رضا فرهمندفر
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج پنتوزانها از سبوس گندم با استفاده از روشهای متداول و ترکیبی مینا امامیان، محسن رادی، صدیقه امیری، حمیدرضا اخوان
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر جایگزینی شیره خرما و شربت گلوکز به جای ساکارز بر خواص کیفی کیک مافین محمد هانی آشوری، سارا موحد، اورنگ عیوضزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی پروفایل اسیدهای چرب آزاد و پایداری دوغ فرا سودمند تولید شده با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و لیپاز Sedigheh Yazdanpanah، شادی جوکار
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس پونه بر تعدادی از پاتوژنهای غذایی و برهمکنش آن با آنتیبیوتیکهای جنتامایسین و کلرامفنیکل در شرایط محیط کشت هادی تناور، حسن برزگر، بهروز علیزاده بهبهانی، محمدامین مهرنیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید گاما آمینو بوتریک اسید توسط باکتری Lactococcus lactis NZ1330 در محیط کشت حاوی لجن لبنی و مونوسدیم گلوتامات بهروز علیزاده بهبهانی، فرشته فلاح، علیرضا وسیعی، farideh tabatabaei yazdi، سیدعلی مرتضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت فراسودمند حاوی جو و قند مایع خرما سیده الهام موسوی کلجاهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر ضد میکروبی و ضد اکسایشی فیلم های پلی پروپیلن پوشانده شده با عصاره های گیاهی مورد و رزماری در بسته بندی سس مایونز ثناء موسی پوربالغ، سید علی یاسینی اردکانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی شاخص های قهوه ای شدن غیرآنزیمی درکنسانتره انگور سیاه سردشت با روش سطح پاسخ حجت بکشلو، میر خلیل پیروزی فرد، محمد علیزاده، صابر امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی سطوح متفاوت صمغ فارسی (زدو) بر بافت، ریزساختار و ویژگیهای حسی کیک روغنی زعفرانی مارال رجبی، زهرا شیخ الاسلامی، مرتضی الماسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر روشهای مختلف خشک کردن بر ترکیب شیمیایی و ویژگیهای ضداکسایشی عصاره متانولی برگ زیتون لیلا حق جو، حسن برزگر، حسین جوینده
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر خیساندن و پخت در حضورعوامل چنگالیکننده (سیترات و تارتارات پتاسیم) بر کاهش کادمیوم برخی ارقام برنج وارداتی عاطفه سادات هاشمی گرم دره، محمد گلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر آرد بلوط بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکوئیت فاقد گلوتن سونا ترابی ترابی، فروغ محترمی، محمد رضا دباغ مظهری
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue