You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بهینه سازی فرمولاسیون دسر غیرلبنی بر پایه کدو حلوایی با استفاده از طرح مخلوط
حدیثه چراغیان، معصومه مهربان، رضا کاراژیان، زهرا نظری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فرمولاسیون کیک فنجانی کم چرب با استفاده از صمغ دانه بارهنگ (ذنب الفار)
شیرین رحیمی، زهرا شیخ الاسلامی، سید مهدی سیدین اردبیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فعالیت ضدباکتریایی عصاره هیدروالکلی برگ کاردین بر لیستریا مونوسیتوژنز، سالمونلا اینترتیدیس و سودوموناس آئروژینوزا
عارفه کردجزی، رضا فرهمندفر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج پنتوزان‌ها از سبوس گندم با استفاده از روش‌های متداول و ترکیبی
مینا امامیان، محسن رادی، صدیقه امیری، حمیدرضا اخوان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر جایگزینی شیره خرما و شربت گلوکز به جای ساکارز بر خواص کیفی کیک مافین
محمد هانی آشوری، سارا موحد، اورنگ عیوض‌زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی پروفایل اسیدهای چرب آزاد و پایداری دوغ فرا سودمند تولید شده با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و لیپاز
Sedigheh Yazdanpanah، شادی جوکار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس پونه بر تعدادی از پاتوژن‌های غذایی و برهمکنش آن با آنتی‌بیوتیک‌های جنتامایسین و کلرامفنیکل در شرایط محیط کشت
هادی تناور، حسن برزگر، بهروز علیزاده بهبهانی، محمدامین مهرنیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید گاما آمینو بوتریک اسید توسط باکتری Lactococcus lactis NZ1330 در محیط کشت حاوی لجن لبنی و مونوسدیم گلوتامات
بهروز علیزاده بهبهانی، فرشته فلاح، علیرضا وسیعی، farideh tabatabaei yazdi، سیدعلی مرتضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت فراسودمند حاوی جو و قند مایع خرما
سیده الهام موسوی کلجاهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ضد میکروبی و ضد اکسایشی فیلم های پلی پروپیلن پوشانده شده با عصاره های گیاهی مورد و رزماری در بسته بندی سس مایونز
ثناء موسی پوربالغ، سید علی یاسینی اردکانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی شاخص های قهوه ای شدن غیرآنزیمی درکنسانتره انگور سیاه سردشت با روش سطح پاسخ
حجت بکشلو، میر خلیل پیروزی فرد، محمد علیزاده، صابر امیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی سطوح متفاوت صمغ فارسی (زدو) بر بافت، ریزساختار و ویژگی‌های حسی کیک روغنی زعفرانی
مارال رجبی، زهرا شیخ الاسلامی، مرتضی الماسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر روش‌های مختلف خشک کردن بر ترکیب شیمیایی و ویژگیهای ضداکسایشی عصاره متانولی برگ زیتون
لیلا حق جو، حسن برزگر، حسین جوینده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر خیساندن و پخت در حضورعوامل چنگالی‌کننده (سیترات و تارتارات پتاسیم) بر کاهش کادمیوم برخی ارقام برنج وارداتی
عاطفه سادات هاشمی گرم دره، محمد گلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر آرد بلوط بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکوئیت فاقد گلوتن
سونا ترابی ترابی، فروغ محترمی، محمد رضا دباغ مظهری
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue