You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
اثر ضد میکروبی عصاره کاردین (Biarum bovei) بر اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس: مطالعه در محیط in vitro و همبرگر رضا فرهمندفر، عارفه کردجزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیتوشیمیایی و ظرفیت آنتیاکسیدانی برخی ریز میوههای دارویی جمعآوری شده از منطقه خاندرسی ارومیه قادر قاسمی، ابوالفضل علیرضالو، شیرین رحمن زاده ایشکه
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید ماست همزده فراسودمند حاوی پودر ترهکوهی(Allium iranicum) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاریآن sajad pirsa، رسول امینی، محمد علیزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی و بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولی از دانه آفتابگردان آجیلی و مقایسه فعالیت آنتیاکسیدانی آن با آنتی-اکسیدان سنتزی در پایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان لاله مهریار، مریم اسکندرخانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهکارگیری روش سطح پاسخ در بهینهسازی فرمولاسیون نان مسطح برنج، حاوی خمیر کنجد و هیدروکسیپروپیلمتیلسلولز مریم اسمعیلی بازارده، فریبا زینالی، محسن اسمعیلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه روش کم انرژی و پرانرژی در ساخت نانوامولسیون روغن هسته انار حاوی مخلوط سورفکتانت های غیر یونی سعید صادقی، میرخلیل پیروزی فرد، زهرا امام جمعه
چکیده -
متن کامل (PDF)
افزایش انبارمانی آرد ارزن با استفاده از تیمارهای حرارتی-رطوبتی و مایکروویو سیما مهاجرخراسانی، مهران اعلمی، مهدی کاشانی نژاد، هدی شهیری طبرستانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی استخراج روغن از دان سیاه به کمک پیش تیمار ترکیبی ریزموج – میدان الکتریکی پالسی با شبکههای عصبی مصنوعی نازنین مریم محسنی، حبیب الله میرزایی، معصومه مقیمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی فرآوری ماست کمچرب پریبیوتیک حاوی اینولین تحت تاثیر دما و نیروی برشی مختلف میترا صوفی، آیناز علیزاده، سیده الهام موسوی کلجاهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین مقادیر ترکیبات فنولی و فعالیت رادیکالگیرندگی عصاره استخراجشده ازبرگهای گیاه چویل (Ferulago angulata) با تکنیک مایکروویو و روش غرقابی عبدالرضا آقاجانی، سید علی مرتضوی، فریده طباطبایی یزدی، مسعود شفافی زنوزیان، محمدرضا سعیدی اصل
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه تاثیر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر کنترل پوسیدگی، خواص کیفی و برخی فلاونوئیدهای میوه پرتقال تامسون ناول در انبار سرد مازیار فقیه نصیری، رضا امیدبیگی، سیدمحمد فخر طباطبایی، کاظم ارزانی، رسول زارع
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تغییرات ویژگی های فیزیکو-مکانیکی نقل گردویی طی زمان نگهداری: مطالعه نقش افزودنی ها فاطمه آذری کیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی رهایش اسانس بادرنجبویه انکپسوله شده در ماست بوسیله روش ریز استخراج مایع-مایع پخشی و کروماتوگرافی گازی ایرج کریمی ثانی، محمد علیزاده، سجاد پیرسا، احسان مقدس کیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
اندازهگیری کمی رنگهای مصنوعی مجاز خوراکی در موادغذایی: افزایش سلامت و ایمنی غذا کامبیز حسن زاده، اعظم کرانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پیش تیمار مایکروویو بر کیفیت خلالهای خشک سیبزمینی با استفاده از روش سطح پاسخ ناهید جعفری، سیدحمیدرضا ضیاءالحق، عبدالرضا محمدی نافچی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهیابی اثر سطوح مختلف استارتر، مخمر و زمان نگهداری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر با استفاده از روش سطح پاسخ سهیلا احمدیان مسک، فریده طباطبایی یزدی، سید علی مرتضوی، آرش کوچکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر غنی سازی آرد گندم با آرد لوبیا چیتی بر ویژگیهای فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک محمد علی حصاری نژاد، زهرا سیر، فرناز رضائیان عطار
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه اثر تریپسین ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با آنزیم های تجاری بر خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده سویا زهره حاسبی، علی معتمدزادگان، رسول مدنی، عباس زمانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تهیه فیلم رنگی آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی پکتین حاوی اسانس زنیان و رنگدانه بتاکاروتن و بررسی ویژگیهای آن افشار اصدق، sajad pirsa، اصغر خسروشاهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تجمع زیستی فلزات سنگین در بافت خوراکی عضله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio linnaeus, 1758) رودخانه سیاه درویشان استان گیلان محمد اتفاق دوست
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و مورفولوژی فیلم نانوکامپیوزیت آلژینات سدیم حاوی نانوذرات چربی جامد فرود باقری، محسن رادی، صدیقه امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تغییرات کمی و کیفی ترکیب اسیدهای چرب کنسرو فسنجان در طی فرایند و زمان ماندگاری مریم قائد، مریم قراچورلو، بابک غیاثی طرزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر و برخی پایدارکنندهها بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی ماست منجمد مریم عباسعلیپور، رضا اسماعیلزاده کناری، پیمان آریایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تأثیر پوشش ژل آلوئهورای حاوی سالیسیلیکاسید و عصاره آویشن بر ماندگاری پسته تازه در طی نگهداری زرین صالحی فتح آبادی، یحیی مقصودلو، حمیدرضا اخوان، علی مویدی، سپیده خراسانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر عصاره برگ زیتون بر خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه زئین ذرت بهاره موسوی، حبیب اله میرزایی، محبوبه کشیری، امان محمد ضیائی فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
اصالتسنجی آبلیموهای مصرفی استان گلستان با استفاده از کروماتوگرافی مایع جفت شده با آشکارساز جرمی مهدی مهام، روح اله کرمی اسبو، محمد حسین شجاعی علی آبادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر تیمارهای استخراج با کمک اولتراسوند و سیال فوق بحرانی بر خصوصیات آنتیاکسیدانی و آنتیمیکروبی عصاره دارچین سپیده سهراب پور، رضا اسمعیل زاده کناری، زینب رفتنی امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر روشهای استخراج با کمک اولتراسوند و سیال فوق بحرانی بر خصوصیات آنتیاکسیدانی و آنتیمیکروبی عصاره دارچین سپیده سهراب پور، رضا اسمعیل زاده کناری، زینب رفتنی امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی میزان کارایی لوتئولین بر پایداری روغن های زیتون و کانولا در درجه حرارت های مختلف بر اساس مکانیسم مهارکنندگی سید محمد احمدی، رضا فرهوش، علی شریف، میترا رضایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پودر تفاله هویج بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان فاقد گلوتن انیس طالبی، فروغ محترمی، sajad pirsa
چکیده -
متن کامل (PDF)