You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثر ضد میکروبی عصاره کاردین (Biarum bovei) بر اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس: مطالعه در محیط in vitro و همبرگر
رضا فرهمندفر، عارفه کردجزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیتوشیمیایی و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی برخی ریز میوه‌های دارویی جمع‌آوری شده از منطقه خان‌درسی ارومیه
قادر قاسمی، ابوالفضل علیرضالو، شیرین رحمن زاده ایشکه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید ‌ماست‌ هم‌زده فراسودمند حاوی پودر تره‌کوهی(Allium iranicum) و ‌بررسی خواص فیزیکوشیمیایی،‌ حسی و ماندگاری‌آن
sajad pirsa، رسول امینی، محمد علیزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی و بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولی از دانه آفتابگردان آجیلی و مقایسه فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن با آنتی-اکسیدان سنتزی در پایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان
لاله مهریار، مریم اسکندرخانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML به‌کارگیری روش سطح پاسخ در بهینه‌سازی فرمولاسیون نان مسطح برنج، حاوی خمیر کنجد و هیدروکسی‌پروپیل‌متیل‌سلولز
مریم اسمعیلی بازارده، فریبا زینالی، محسن اسمعیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه روش کم انرژی و پرانرژی در ساخت نانوامولسیون روغن هسته انار حاوی مخلوط سورفکتانت های غیر یونی
سعید صادقی، میرخلیل پیروزی فرد، زهرا امام جمعه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML افزایش انبارمانی آرد ارزن با استفاده از تیمارهای حرارتی-رطوبتی و مایکروویو
سیما مهاجرخراسانی، مهران اعلمی، مهدی کاشانی نژاد، هدی شهیری طبرستانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی استخراج روغن از دان سیاه به کمک پیش تیمار ترکیبی ریزموج – میدان الکتریکی پالسی با شبکه‌های عصبی مصنوعی
نازنین مریم محسنی، حبیب الله میرزایی، معصومه مقیمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی فرآوری ماست کم‌چرب پری‌بیوتیک حاوی اینولین تحت تاثیر دما و نیروی برشی مختلف
میترا صوفی، آیناز علیزاده، سیده الهام موسوی کلجاهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین مقادیر ترکیبات فنولی و فعالیت رادیکال‌گیرندگی عصاره استخراج‌شده ازبرگ‌های گیاه چویل (Ferulago angulata) با تکنیک مایکروویو و روش غرقابی
عبدالرضا آقاجانی، سید علی مرتضوی، فریده طباطبایی یزدی، مسعود شفافی زنوزیان، محمدرضا سعیدی اصل
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه تاثیر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر کنترل پوسیدگی، خواص کیفی و برخی فلاونوئیدهای میوه پرتقال تامسون ناول در انبار سرد
مازیار فقیه نصیری، رضا امیدبیگی، سیدمحمد فخر طباطبایی، کاظم ارزانی، رسول زارع
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تغییرات ویژگی های فیزیکو-مکانیکی نقل گردویی طی زمان نگهداری: مطالعه نقش افزودنی ها
فاطمه آذری کیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی رهایش اسانس بادرنجبویه انکپسوله شده در ماست بوسیله روش ریز استخراج مایع-مایع پخشی و کروماتوگرافی گازی
ایرج کریمی ثانی، محمد علیزاده، سجاد پیرسا، احسان مقدس کیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اندازه‌گیری کمی رنگ‌های مصنوعی مجاز خوراکی در موادغذایی: افزایش سلامت و ایمنی غذا
کامبیز حسن زاده، اعظم کرانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پیش تیمار مایکروویو بر کیفیت خلال‌های خشک سیب‌زمینی با استفاده از روش سطح پاسخ
ناهید جعفری، سیدحمیدرضا ضیاءالحق، عبدالرضا محمدی نافچی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌یابی اثر سطوح مختلف استارتر، مخمر و زمان نگهداری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر با استفاده از روش سطح پاسخ
سهیلا احمدیان مسک، فریده طباطبایی یزدی، سید علی مرتضوی، آرش کوچکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر غنی سازی آرد گندم با آرد لوبیا چیتی بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک
محمد علی حصاری نژاد، زهرا سیر، فرناز رضائیان عطار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه اثر تریپسین ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با آنزیم های تجاری بر خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده سویا
زهره حاسبی، علی معتمدزادگان، رسول مدنی، عباس زمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تهیه فیلم رنگی آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی پکتین حاوی اسانس زنیان و رنگدانه بتاکاروتن و بررسی ویژگی‌های آن
افشار اصدق، sajad pirsa، اصغر خسروشاهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تجمع زیستی فلزات سنگین در بافت خوراکی عضله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio linnaeus, 1758) رودخانه سیاه درویشان استان گیلان
محمد اتفاق دوست
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و مورفولوژی فیلم نانوکامپیوزیت آلژینات سدیم حاوی نانوذرات چربی جامد
فرود باقری، محسن رادی، صدیقه امیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تغییرات کمی و کیفی ترکیب اسیدهای چرب کنسرو فسنجان در طی فرایند و زمان ماندگاری
مریم قائد، مریم قراچورلو، بابک غیاثی طرزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر و برخی پایدارکننده‌ها بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی ماست منجمد
مریم عباسعلی‌پور، رضا اسماعیل‌زاده کناری، پیمان آریایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی تأثیر پوشش ژل آلوئه‌ورای حاوی سالیسیلیک‌اسید و عصاره آویشن بر ماندگاری پسته تازه در طی نگه‌داری
زرین صالحی فتح آبادی، یحیی مقصودلو، حمیدرضا اخوان، علی مویدی، سپیده خراسانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر عصاره برگ زیتون بر خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم‌‌ خوراکی بر پایه زئین ذرت
بهاره موسوی، حبیب اله میرزایی، محبوبه کشیری، امان محمد ضیائی فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اصالت‌سنجی آب‌لیموهای مصرفی استان گلستان با استفاده از کروماتوگرافی مایع جفت شده با آشکارساز جرمی
مهدی مهام، روح اله کرمی اسبو، محمد حسین شجاعی علی آبادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر تیمارهای استخراج با کمک اولتراسوند و سیال فوق بحرانی بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی و آنتی‌میکروبی عصاره دارچین
سپیده سهراب پور، رضا اسمعیل زاده کناری، زینب رفتنی امیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر روشهای استخراج با کمک اولتراسوند و سیال فوق بحرانی بر خصوصیات آنتیاکسیدانی و آنتیمیکروبی عصاره دارچین
سپیده سهراب پور، رضا اسمعیل زاده کناری، زینب رفتنی امیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی میزان کارایی لوتئولین بر پایداری روغن های زیتون و کانولا در درجه حرارت های مختلف بر اساس مکانیسم مهارکنندگی
سید محمد احمدی، رضا فرهوش، علی شریف، میترا رضایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پودر تفاله هویج بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان فاقد گلوتن
انیس طالبی، فروغ محترمی، sajad pirsa
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue