Improving storage of sugar beet to reduction of microbial flou in silo
Behzad, Kh. 1, Mazaheri Tehrani, M. 1 , Mortazavi, S. A. 1, , Shahidi Noghabi, M.2 Behzad, R. 3. FSCT 2014; 11 (45) :111-122
URL:
http://fsct.modares.ac.ir/article-7-10570-fa.html
بهینه سازی روش ذخیره سازی چغندر در سیلو برای کاهش فلور میکروبی خلیل بهزاد1، مصطفی مظاهری تهرانی2، سید علی مرتضوی3، مصطفی شهیدی نوقابی4 ، روح الله بهزاد5. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1393; 11 (45) :111-122
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-10570-fa.html
چکیده: (4892 مشاهده)
چکیده عوامل زیادی در رشد میکرو ارگانیسم ها در حین نگهداری چغندر در سیلوها موثر هستند که در این تحقیق به بررسی تاثیر اندازه چغندر ( در 4 سطح) و ارتفاع نگهداری (در4 سطح) بر روی تغییرات فلور میکروبی چغندرهای قند در طی دوره نگهداری 18 روز، پرداخته شده است. نتایج حاکی از آن است که بیشترین فعالیت باکتریها، کپکها، و مخمرها و نیز بالاترین جمعیت میکروبی متعلق به چغندرهای ریز و کمترین آن متعلق به چغندرهای درشت است و بیشترین فعالیت باکتریها، قارچها، کپکها و بالاترین جمعیت میکروبی متعلق به چغندرهایی است که در ارتفاع سه متری سیلو ذخیره شدهاند و کمترین آن متعلق به چغندرهایی است که در ارتفاع 5 متری نگهداری شده اند.
دریافت: 1391/2/25 | پذیرش: 1391/12/25 | انتشار: 1393/3/11