ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 50 - ( 1395 )
تأثیر رقم و آرد مالت تهیه شده از گندم بر بهبود خواص تکنولوژیک و حسی نان قالبی
ص. 10-1
زهرا شیخ الاسلامی
چکیده
(5410 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1787 دریافت)
بررسی اثر افزودن سبوس گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری
ص. 21-11
آزاده مردانی قهفرخی
،
محمد سعید یارمند
چکیده
(6756 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2515 دریافت)
تاثیر هیدروکلوییدهای کتیرا و ثعلب بر خواص رئولوژیک خمیر و کیفیت نان بربری
ص. 31-23
زهرا قرایی
،
محمد حسین عزیزی
،
محسن برزگر
،
رویا آقا قلی زاده
چکیده
(6004 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1908 دریافت)
اثرعصاره رزماری بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش
ص. 39-33
عفت احمدی اقدم
،
جواد حصاری
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
فرج جهانگیری
،
صمد بدبدک
چکیده
(5747 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2894 دریافت)
کاربرد روش سطح پاسخ در بهینهسازی شرایط استخراج رنگ از دانه آناتو به کمک امواج فراصوت
ص. 51-41
محمود یلمه
،
محمدباقر حبیبی نجفی
،
رضا فرهوش
،
فرشته حسینی
چکیده
(6322 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2019 دریافت)
مدلسازی و بهینهسازی عوامل موثر در خشک کردن بر خصوصیات کیفی تمشک سیاه Rabus fruticocus L.)) با روش سطح پاسخ
ص. 65-53
قاسم یوسفی
،
زهرا امام جمعه
،
زهره کرمی
چکیده
(5464 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1917 دریافت)
بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی آب زغال اخته با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 78-67
مریم احمدی راد
،
زهرا امام جمعه
،
حسن اسدی
چکیده
(6484 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2314 دریافت)
بررسی میزان جذب روغن طی فرآیند سرخکردن عمیق قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با فراصوت و آبگیری اسمزی
ص. 94-79
لیدا عابدپور
،
جلال دهقاننیا
چکیده
(4325 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1845 دریافت)
مهاجرت آلومینیوم از بسته بندی های نیمه منعطف به خوراک مرغ ایرانی و شبه غذاها پس از فرایند حرارتی و در طی نگهداری
ص. 101-95
چکیده
(3621 مشاهده)
بررسی اثر شرایط استخراج بر ویژگیهای بافتی ژل آگار جلبک پرورشی Gracilariopsis persica به روش RSM
ص. 114-103
محمدرضا انتصاریان بیدگلی
،
مسعود رضایی
،
علی معتمدزادگان
،
عبدالرسول دریایی
چکیده
(3988 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2079 دریافت)
کیفیت میکروبی شیرهای پاستوریزه عرضه شده در منطقه غرب تهران (زمستان 1391)
ص. 120-115
محمد رضا کوشکی
،
پالیز کوهی کمالی دهکردی
چکیده
(3485 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2007 دریافت)
بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان های بربری و سنگک
ص. 131-121
معصومه شفیعی
،
محمد سعید یارمند
،
زهرا امام جمعه
چکیده
(4097 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2143 دریافت)
تاثیر اسانس پوست پرتقال به عنوان نگهدارندهی طبیعی بر خصوصیات رئولوژیک، حسی و میکروبی کیک روغنی
ص. 143-133
سونیا افشاریان طرقبه
،
زهرا شیخ الاسلامی
،
اسماعیل عطایی صالحی
چکیده
(4784 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2204 دریافت)
بررسی ویژگیهای کدوی خشک شده در طی فرآیند بازجذب آب در دماها و نسبتهای مختلف ماده خشک به آب
ص. 157-145
سیما چراغی دهدزی
،
ناصر همدمی
چکیده
(3689 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1656 دریافت)
خواص کاربردی و فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)
ص. 169-159
مرجانه علی نژاد
،
علی معتمدزادگان
،
مسعود رضائی
چکیده
(4443 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1904 دریافت)
پیشبینی محتوای رطوبتی خشکشدن لایهنازک قارچ خوراکی به کمک شبکههای عصبی مصنوعی پس انتشار
ص. 182-171
محمدهادی خوش تقاضا
،
بهرام حسین زاده سامانی
،
ابراهیم فیاضی
،
حامد امیرنجات
چکیده
(3741 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1793 دریافت)
بررسی اثر پریبیوتیکهای بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر
ص. 193-183
زهرا محبی
،
عزیز همایونی راد
،
محمد حسین عزیزی
،
محمد اصغری جعفرآبادی
،
رضا افشین پژوه
چکیده
(4232 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1915 دریافت)
ارزیابی خواص ضد باکتریایی فیلم زیست فعال زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی
ص. 206-195
محبوبه کشیری
،
یحیی 1 مقصودلو
،
مرتضی خمیری
،
ربیع بهروز
چکیده
(4209 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2004 دریافت)
فرمولاسیون پاستیل (ژل مک) بادام بر اساس ویژگیهای حسی، بافتی، پارامترهای رنگی و فعالیت آب آن
ص. 218-207
فاطمه صادقی
،
فخری شهیدی
،
آرش کوچکی
،
محبت محبی
چکیده
(4042 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1956 دریافت)
بررسی امکان استفاده از شیر فراپالایش به عنوان فاز آبی در تولید کره کم چرب
ص. 226-219
یدالله ترکاشوند
چکیده
(3830 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1664 دریافت)
سینتیک خشک کردن چای با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعی
ص. 237-227
حسین قنادزاده
،
بهروز عباسی
،
ملیحه قویدل
،
نیما امامی
چکیده
(3913 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2345 دریافت)
اثر پیشتیمارهای آنزیم بری در فرآیند خشککردن با ماکروویو بر خواص کیفی برشهای میوه به (Cydoniaoblonga)
ص. 249-239
سید جعفر هاشمی
،
سارا رحمان پور
،
علی معتمدزادگان
،
رضا طباطبایی
چکیده
(3660 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3050 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS