Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 11, Number 42 (2014-2)


The effect of collagen hydrolysate as a partial replacement of cocoa butter on the rheological and sensory properties of milk chocolate Tayefeh Ashrafiyeh, N. 1, Azizi, M. H. 2 , Taslimi, A. 3, Mohamadi Far, M. A. 4, Shorideh, M. 5, Mohammadi, M. 6
تأثیر کلاژن هیدرولیز شده به عنوان جایگزین بخشی از کره کاکائو بر ویژگیهای رئولوژیک و حسی شکلات شیری نجوا طایفه اشرفیه 1، محمد حسین عزیزی 2، اقدس تسلیمی 3، محمد امین محمدی فر 4، مهری شوریده 5، مهرداد محمدی 6
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effect of BalanguShirazi (Lallemantiaroyleana) gum on quantitative and qualitative of surghum gluten free bread Sahraiyan, B. 1, Karimi, M. 2, Habibi Najafi, M. B. 3, Hadad Khodaparast, M. H. 3, Ghiafeh Davoodi, M. 2, Sheikholeslami, Z. 2, Naghipour, F.1
بررسی تأثیر صمغ بومی بالنگو شیرازی (Lallemantiaroyleana) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری نیمه حجیم بدون گلوتن سورگوم بهاره صحرائیان1، مهدی کریمی2، محمد باقر حبیبی نجفی3، محمد حسین حداد خداپرست 3، مهدی قیافه داودی2، زهرا شیخ الاسلامی2، فریبا نقی‏پور1
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Functional properties of freeze-dried protein powder prepared from common carp (Cyprinus carpio) Bagherimofidi, M. 1 , Jafarpour, A . 2, Motamedzadegan, A. 3
خصوصیات کیفی پودر پروتئینی تهیه شده به روش انجماد خشک از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) مهرنوش باقری مفیدی1، سید علی جعفرپور ، علی معتمدزادگان3
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Investigating the effect of ingredients supplementation on survival rate of bacteria in probiotic yogurt powder Izadi, M.1, Eskandari, M. H.2, Niakousari, M.3 , Shekarforoush, Sh.4, Hanifpour, M. A.5, Izadi, Z.6
بررسی اثر ترکیبات مکمل بر زنده مانی باکتری ها در پودر ماست پروبیوتیک معصومه ایزدی1، محمد هادی اسکندری2، مهرداد نیاکوثری3 ، شهرام شکرفروش4، محمد امین حنیف پور5، زهرا ایزدی6
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Study the effect of temperature and hydrocolloid concentration on rheological characteristics of fig juice concentrates using response surface methodology Forozandeh, N. 1, Maftoon Azad, N. 2 , Farahnaki, A. 3, Hosseini, S. A. 4
مطالعه تاثیر دما و غلظت هیدروکلوئید بر ویژگیهای رئولوژیک کنسانتره آب انجیر با استفاده از روش پاسخ سطحی فاطمه فروزنده 1، ندا مفتون آزاد 2 ، عسکر فرحناکی3، سید ابراهیم حسینی4
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effect of the selected emulsifiers (E471, DATEMand SYTREM) and final fermentation time on reduction of staling and improvement of physical properties of Barbari bread using composite wheat- potato flour Ghiafeh Davoodi, M. 1, Sahraiyan, B. 2, Naghipour, F. 2 , Karimi, M. 1, Sheikholeslami , Z. 1
بررسی اثر امولسیفایرهای (E471، داتم و سیترم) و زمان تخمیر نهایی بر کاهش بیاتی و بهبود خواص فیزیکی نان بربری ترکیبی (گندم-سیب زمینی) مهدی قیافه داودی 1، بهاره صحرائیان2، فریبا نقی پور2 ، مهدی کریمی2، زهرا شیخ الاسلامی2
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Efficacy of formol titration test for estimating the milk solid non fat in ice cream Shekarforoush, S. S. 1, Abhari, K. 2
ارزیابی کارایی روش تیتراسیون فرمل در تعیین میزان ماده خشک بدون چربی شیر در بستنی سید شهرام شکرفروش 1، خدیجه ابهری
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Robust optimization of Whey Less yoghurt process based on design of experiments and multi-criteria decision making Baradaran kazemzadeh, R. 1 , Salmasnia, A. 2, Kouhestani, B. 3
بهینه سازی مقاوم فرآیند تولید ماست تغلیظ شده ی تقلیدی بر پایه ی روش های موجود در طراحی آزمایش ها و تصمیم گیری چندمعیاره رضا برادران کاظم زاده 1 ، علی سلماس نیا 2، بهنوش کوهستانی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Modeling and optimization of textural properties of low calorie mayonnaise containing xanthan, guar and pre gel corn starch as fat replacer Rahmati, N. F. *, Mazaheri Tehrani, M. 2, Koocheki, A. 2
مدل سازی و بهینه سازی خصوصیات بافتی سس مایونز کم کالری حاوی زانتان، گوار و نشاسته ذرت پری ژلاتینه به عنوان جانشین چربی نازنین فاطمه رحمتی *، مصطفی مظاهری تهرانی2، آرش کوچکی2
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effect of visual and informational packaging factors on repurchasing intention of edible items Motameni, A. 1, Moradi, H. 2, 3, Hemmati, A. 4 , Hashemzade, A. 2, Moradi, V. 5
تأثیر عوامل بصری و اطلاعاتی بسته بندی بر گرایش به خرید مجدد مواد غذایی علیرضا موتمنی1، هادی مرادی2و 3، امین همتی4 ، آناهیتا هاشم زاده 2، وحید مرادی5
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of sensory properties and color parameters fruit pastille based on cantaloupe puree Khalilian, S. 1 , Shahidi, F. 2, Elahi, M. 3, Mohebi, M. 4
بررسی ویژگی های حسی و پارامترهای رنگی پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی صفیه خلیلیان 1، فخری شهیدی 2، محمد الهی 3، محبت محبی4
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Investigation of extraction methods of rice bran in order to using in the formulation of beverages Raiesi, F. 1, Razavi, S. H. 2, Hojjatoleslamy, M. 3, Mohammadian, M. 4
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی عصاره سبوس برنج فاطمه رئیسی1، سید هادی رضوی 2 ، محمد حجت الاسلامی 3، مهران محمدیان 4
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation effect of tragacanth gum on quality properties of sponge cake Hajmohammadi, A. 1 , Keramat, J. 2, Hojjatoleslami, M. 3, Molavi, H. 4
بررسی اثر کتیرا بر خواص کیفی کیک اسفنجی اعظم حاج محمدی1 ، جواد کرامت2 ، محمد حجت الاسلامی3 ، هومان مولوی4
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles