دوره 11، شماره 42 - ( 1393 )                   جلد 11 شماره 42 صفحات 105-95 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Study the effect of temperature and hydrocolloid concentration on rheological characteristics of fig juice concentrates using response surface methodology Forozandeh, N. 1, Maftoon Azad, N. 2 , Farahnaki, A. 3, Hosseini, S. A. 4. FSCT 2014; 11 (42) :95-105
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-1628-fa.html
مطالعه تاثیر دما و غلظت هیدروکلوئید بر ویژگیهای رئولوژیک کنسانتره آب انجیر با استفاده از روش پاسخ سطحی فاطمه فروزنده 1، ندا مفتون آزاد 2 ، عسکر فرحناکی3، سید ابراهیم حسینی4. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1393; 11 (42) :95-105

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-1628-fa.html


چکیده:   (7717 مشاهده)
چکیده ویژگیهای رئولوژیک کنسانتره آب انجیر با مدلهای توصیف کننده به منظور درک بهتر در فرایندهای تبخیر و روند عمل­آوری مورد مطالعه قرار گرفت. ویژگیهای جریان برای کنسانتره با محتوای ماده جامد محلول(بریکس) °65 حاوی غلظتهای مختلف پکتین از2/0 تا 8/0 درصد و محدوده دمایی 5 تا 65 درجه سانتیگراد با استفاده از روش پاسخ سطح تعیین شد. ویسکومتر چرخشی برای تعیین رفتار جریان بکار برده شد. نمونه ها در معرض سرعت برشی برنامه ریزی شده افزاینده از 0 تا s-1100  در 10 دقیقه قرار داده شدند. نوع جریان همه این ترکیبات به نحو رضایت بخشی با مدل هرشل – بالکلی1 شرح داده شد و ضریب قوام (m)، شاخص رفتار جریان(n)، تنش آستانه(τ0) ، و ویسکوزیته ظاهری(η)  اندازه گیری شد. همه پارامترها به تغییرات دما و غلظت پکتین حساس بودند.  
متن کامل [PDF 461 kb]   (2991 دریافت)    

دریافت: 1389/9/3 | پذیرش: 1390/9/3 | انتشار: 1393/2/1

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.