Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 20, Number 138 (2023-8)
Use of millets flours for partial wheat replacement in production of reduced gluten baguette bread
استفاده از آرد ارزن بعنوان جایگزین آرد گندم در تولید نان باگت با گلوتن کاهش یافته
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of gelatin coating containing aqueous extract of Citrus sinensis peel on increasing shelf life of rainbow trout fillet during refrigeration
تأثیر پوشش ژلاتین حاوی عصاره آبی پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر افزایش ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان طی نگهداری در دمای یخچال
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Changes in qualitative properties of cold press extracted oil from Nigella sativa L. seed pre-treated with ethanol solution during storage
تغییرات در ویژگیهای کیفی روغن استخراج شده با پرس سرد از سیاهدانه پیش تیمار شده با محلول اتانولی در طی نگهداری
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigating the effect of storage time on the rheological characteristics of processed cheese produced from egg white, corn oil and soy protein
بررسی تأثیر زمان ماندگاری بر روی ویژگی های رئولوژیکی پنیر پروسس تولیدی از سفیده تخم مرغ، روغن ذرت و پروتئین سویا
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigating on Production Healthy Snack Food Based on Cereal by Type III Resistant Starch Addition
بررسی امکان تولید میانوعدههای غذایی سالم بر پایه غلات با افزودن نشاسته مقاوم نوع سه
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigation the effect of processed quinoa on physicochemical and sensory characteristics of compact food bar
بررسی اثر کینوای فراوری شده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی قالب غذایی فشرده
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigating the structural properties of nanoliposomes containing Padina distromatic algae extract fabricated by heating method
بررسی ویژگیهای ساختاری نانولیپوزومهای حاوی عصاره جلبک پادینا (Padina distromatic) تولید شده به روش حرارتی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Enrichment of sponge cake with tomato pomace powder and pomegranate peel extract and evaluation of its physical, textural and sensorial properties
غنیسازی کیک اسفنجی با پودر تفاله گوجهفرنگی و عصاره پوست انار و ارزیابی ویژگیهای فیزیکی، بافتی و حسی آن
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of millet milk powdre on the physico-chemical properties of gluten-free cake based on rice flour
تأثیر پودر شیر ارزن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
A Survey of Effective Parameters in Biomass Separation Using Vacuum Membrane Filtering: A Case Study of Pectin Acidic Solution
بررسی متغیرهای مؤثر در جداسازی مواد زیستی توسط فیلتر غشایی تحت خلاء: مطالعه موردی محلول اسیدی پکتین
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect nonionic surface-active components on cold crystallization in sugar industry
بررسی اثر ماده فعال سطحی غیر یونی کاهنده ویسکوزیته بر کارآیی کریستالیزاسیون سرد کارخانههای قند
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Improving bulky Bread Quality with the Application of a Thermostable Amylase from Bacillus safensis strain MT501806.1
بهبود کیفیت نان حجیم با بکارگیری آمیلاز مقاوم به حرارت تولید شده از Bacillus safensis strain MT501806.1
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Optimization of aqueous extraction conditions of phenolic and antioxidant compounds of Caper (Capparis spinosa) leaves and roots using response surface
بهینهسازی شرایط استخراج آبی ترکیبات فنلی و آنتیاکسیدانی برگ و ریشه گیاه داغ قارپوزی با کاربرد متدولوژی سطح پاسخ
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Anti-diabetic effect of probiotic milk containing Lactobacillus rhamnosus IBRC-M10754 in animal model of wistar rat and survive it in cold storage conditions
اثرات ضد دیابتیک شیر پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس IBRC-M 10754 در مدل حیوانی موش ویستار و بررسی زنده مانی باکتری در شیر در شرایط سرد
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of different proportions of hydrocolloids and food emulsifiers on the physicochemical, textural and microbial properties of sponge cake during the storage period
اثر نسبتهای مختلف هیدروکلوئیدها و امولسیفایرهای غذایی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و میکروبی کیک اسفنجی در طی دوره نگهداری
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles