Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 17, Number 98 (2020-3)
Determination of Some Antinutritional Factors and Heavy Metals in Sesame Oil, Raw and Peeled Sesame (sesamum indicum L.) Seed of two Varieties Cultivated in Iran
اندازه گیری برخی ترکیبات ضد تغذیه ای و فلزات سنگین در روغن کنجد، دانه کنجد خام و پوست گیری شده دو واریته کشت شده در ایران
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigating the effect of extraction of bath ultrasound in different conditions on antioxidant properties of Hyssop (Hyssopus officinalis) extract
بررسی اثر استخراجی التراسوند حمام در شرایط مختلف بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره زوفا
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Optimization of Ultrasound Assisted and Maceration Extraction of Bioactive Compounds of Sardasht Black Grape residue by using Response Surface Methodology
بهینهسازی فرایند استخراج ترکیبات زیست فعال از تفاله انگور سیاه سردشت به روشهای فراصوت و غرقابی با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Texture, Color and Sensory Characteristics of Synbiotic Ultrafiltrated White Cheese Treated with Microbial Transglutaminase Enzyme During Storage Period
ویژگی های رنگ، بافت و قابلیت پذیرش پنیرسفید فراپالوده سین بیوتیک تیمار شده با آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی طی نگهداری
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Antimicrobial effect of soy protein coating containing tarragon essential oil (Artemisia dracunculud L.) on chicken fillet kept at refrigerated temperature
بررسی اثر ضد میکروبی پوشش پروتئین سویا حاوی اسانس گیاه ترخون (Artemisia dracunculud L.) بر فیله مرغ نگهداری شده در دمای یخچال
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Modeling and Optimization of Persimmon Drying Using Response Surface Methodology
مدل سازی و بهینه سازی خشک کردن میوه خرمالو به روش سطح پاسخ
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Production of gamma-aminobutyric acid ontaining yogurt by using Lactobacillus sakei and brown rice malt extract
تولید ماست تقویت شده با گاما آمینوبوتیریک اسید به کمک لاکتوباسیلوس ساکئی و عصاره مالت برنج قهوه ای
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Application of Artemisia absinthium essential oil to the control of pathogenic bacteria growth on fresh lettuce
کاربرد اسانس روغنی آرتیمیسیا افسنطین در کنترل رشد باکتری های بیماری زا روی کاهوی تازه
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Physicochemical characterization of different tomato commercial cultivars grown in Iran
ویژگی های فیزیکی شیمیایی ارقام تجاری میوه گوجه فرنگی کاشته شده در ایران
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
A survey of enrichment of broiler breast and thigh meat with vegetable oil sources of omega fatty acids and effect on oxidative stability during Storage (4oc and -20oc)
بررسی غنی سازی گوشت سینه و ران مرغ با منابع گیاهی اسیدهای چرب امگا و تأثیر بر پایداری اکسیداتیو طی دوره نگهداری (oc 4 و oc 20-)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Ultrasonic mass transfer button mushroom after osmotic dehydration process
انتقال جرم قارچ دکمه ای با امواج فراصوت با پیش فرایند آبگیری اسمزی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of ultraviolet radiation on some quality characteristics of dry pistachio kernel
تاثیر پرتودهی فرابنفش بر برخی ویژگیهای کیفی مغز پسته خشک
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigation of analysis methods of pesticide residues, mycotoxins, antioxidants and heavy metals in edible oils
بررسی روشهای آنالیز باقیمانده ی آفت کش ها، مایکوتوکسین ها، آنتی اکسیدانها و فلزات سنگین در روغن های خوراکی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Ultrasound-assisted deodorization of sheep tail fat and evaluation of odor intensity using electronic nose and sensorial analysis
بوبری روغن دنبه گوسفند با امواج فراصوت و ارزیابی شدت بو با استفاده از بینی الکترونیکی و آزمون حسی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigating the Effect of Raw Material and Temperature and Method of Process of Sunflower kernel on the Chemical, Sensory Properties and Shelf-life of Packaged kernel Sunflower
بررسی تأثیر نوع ماده اولیه، دما و نحوه فرآوری مغز تخمهآفتابگردان بر ویژگیهای شیمیایی، حسی و ماندگاری مغز تخمهآفتابگردان بسته بندی شده
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles