1- گروه شیمی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، تبریز، ایران ، l.khoshmaram@gmail.com
2- گروه شیمی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، تبریز، ایران
چکیده: (3844 مشاهده)
با توجه به استفاده ی گسترده از روغنها در تهیه غذاها، کنترل مقدار انواع ترکیبات موجود در روغنهای خوراکی که میتوانند برای سلامتی انسان مشکل ساز باشند از اهمیت فوقالعاده ای برخوردار است. با توجه به ماتریکس پیچیده روغنها، آنالیز انواع ترکیبات موجود در آنها معمولا بدون جداسازی و حذف اثرات ماتریکس امکانپذیر نمیباشد. در این راستا، انواع روشهای استخراج و جداسازی توسط پژوهشگران ارائه شده است. لذا در این مقاله سـعی شـده اسـت مهمترین روشهای استخراج به کار گرفته شده در آنالیز روغنهای خوراکی به صورت جـامع معرفـی شده و به جزئیات روش اجرا و کاربرد آنها در آنالیز روغنها پرداخته شود.
نوع مقاله:
مروری سیستماتیک |
موضوع مقاله:
کنترل کیفیت مواد غذایی دریافت: 1398/4/31 | پذیرش: 1398/10/28 | انتشار: 1399/1/10