دوره 17، شماره 98 - ( 1399 )                   جلد 17 شماره 98 صفحات 40-27 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Khoshmaram L, Ghaffarzadeh E. Investigation of analysis methods of pesticide residues, mycotoxins, antioxidants and heavy metals in edible oils. FSCT 2020; 17 (98) :27-40
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-35041-fa.html
خوشمرام لیلا، غفارزاده الهام. بررسی روشهای آنالیز باقیمانده ی آفت کش ها، مایکوتوکسین ها، آنتی اکسیدانها و فلزات سنگین در روغن های خوراکی. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1399; 17 (98) :27-40

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-35041-fa.html


1- گروه شیمی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، تبریز، ایران ، l.khoshmaram@gmail.com
2- گروه شیمی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، تبریز، ایران
چکیده:   (3416 مشاهده)
با توجه به استفاده­ ی گسترده از روغن­ها در تهیه غذاها، کنترل مقدار انواع ترکیبات موجود در روغن­های خوراکی که می­توانند برای سلامتی انسان مشکل­ ساز باشند از اهمیت فوق­العاده ­ای برخوردار است. با توجه به ماتریکس پیچیده روغن­ها، آنالیز انواع ترکیبات موجود در آنها معمولا بدون جداسازی و حذف اثرات ماتریکس امکان­پذیر نمی­باشد. در این راستا، انواع روشهای استخراج و جداسازی توسط پژوهشگران ارائه شده است. لذا در این مقاله سـعی شـده اسـت مهمترین روشهای استخراج به کار گرفته شده در آنالیز روغن­های خوراکی به صورت جـامع معرفـی شده و به جزئیات روش اجرا و کاربرد آنها در آنالیز روغنها پرداخته شود.  
متن کامل [PDF 346 kb]   (1622 دریافت)    
نوع مقاله: مروری سیستماتیک | موضوع مقاله: کنترل کیفیت مواد غذایی
دریافت: 1398/4/31 | پذیرش: 1398/10/28 | انتشار: 1399/1/10

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.