You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تشکیل کمپلکس محلول پروتئین‌های شیر–بخش محلول صمغ‌های بومی ایرانی و بررسی تاثیر غلظت بسپارهای زیستی بر رفتار فازی سامانه‌ها
فاطمه آذری کیا، سلیمان عباسی *، زهره حمیدی، محمدحسین عزیزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر فعالیت پروتئولیتیکی و تولید اگزوپلی‌ساکارید توسط آغازگر‌های بومی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست‌های تولیدی
الهه امانی، محمد هادی اسکندری *، سید شهرام شکرفروش، محمد امین حنیف پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر ویژگیهای کیفی مخمر نانوایی در تولید ضایعات نان (مطالعه موردی در شهر زنجان)
سیمین حق نظری *، سهیلا زرین قلمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر غلظت‌های مختلف سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم و دمای نگهداری بر خصوصیات میکروبی آلبالو خشک در طی نگهداری
الناز شارفی آبادی *، محمد حسن شاه حسینی، مانیا صالحی فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما و قند مایع خرما بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر بیسکوئیت
غلامرضا مصباحی، حسن منصوری، مهسا مجذوبی *، عسگر فرحناکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت «زنده اما غیر قابل کشت» در فرآیند حرارتی فرآوری مواد غذایی
مهدی ذوالفقاری، مسعود رضائی *، مهدی فروزنده مقدم، اشرف محبتی مبارز، هدایت حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه امکان استفاده از عصاره جلبک Enteromorpha intestinalis به منظور کنترل برخی پاتوژن‌های غذایی
محمد خضری احمدآباد، مسعود رضائی *، مهدی ذوالفقاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های کارکردی و رئولوژیکی ژلاتین پوست ماهی کپور سرگنده (Hypophtalmichthys nobilis)
الهه ابویی، سید علی جعفرپور *، علی معتمد زادگان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه تاثیر امواج کوتاه و متوسط مادون قرمز بر پارامترهای خشک شدن برش های هلو در شرایط خلأ
رضا امیری چایجان *، بهنام علائی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر صمغ‌های قدومه شهری (Leidium perfoliatum) و زانتان بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان قالبی تهیه شده از آرد گندم
هادی باقری، آرش کوچکی *، محبت محبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگیهای رئولوژیکی دینامیک (نوسانی) پنیر پیتزای پروسس آنالوگ حاوی ایزولهی پروتئین سویا در جایگزینی جزئی کازئینات
فرناز رضائیان عطار *، جواد حصاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نشاسته های فسفریله و هیدروکسی پروپیله گندم
علیرضا یوسفی، سید محمد علی رضوی *، محبت محبی، عبدالرضا نوروزی، محمدرضا اکبرزاده توتونچی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر اسید استئاریک بر خواص حرارتی، سد کنندگی و مورفولوژی فیلم های خوراکی بر پایه ثعلب
محمد اکرامی، زهرا ا امام جمعه *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی میزان تقلب آب در آبلیموی طبیعی با استفاده از جدول جستجوی منطق فازی
علیرضا یوسفی *، شهلا خدابخش اقدم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر جایگزینی ساکاروز با اینولین و ترکیبات حجم دهنده روی ویژگی‌های رئولوژیکی و اندازه ذرات شکلات تلخ کم‌کالری
شکوفه بیطرف، سلیمان عباسی *، زهره حمیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین ارده ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی کرم ارده
فاطمه پورحاجی *، مصطفی مظاهری تهرانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ترکیبات و استخراج موسیلاژ مخلوط برگ و ساقه گیاه ( Malva neglecta )
مریم محمدی، محمد فرجی *، قاسم فدوی، مریم سلامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue