You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تشکیل کمپلکس محلول پروتئینهای شیر–بخش محلول صمغهای بومی ایرانی و بررسی تاثیر غلظت بسپارهای زیستی بر رفتار فازی سامانهها فاطمه آذری کیا، سلیمان عباسی
*، زهره حمیدی، محمدحسین عزیزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر فعالیت پروتئولیتیکی و تولید اگزوپلیساکارید توسط آغازگرهای بومی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماستهای تولیدی الهه امانی، محمد هادی اسکندری
*، سید شهرام شکرفروش، محمد امین حنیف پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر ویژگیهای کیفی مخمر نانوایی در تولید ضایعات نان (مطالعه موردی در شهر زنجان) سیمین حق نظری
*، سهیلا زرین قلمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر غلظتهای مختلف سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم و دمای نگهداری بر خصوصیات میکروبی آلبالو خشک در طی نگهداری الناز شارفی آبادی
*، محمد حسن شاه حسینی، مانیا صالحی فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما و قند مایع خرما بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر بیسکوئیت غلامرضا مصباحی، حسن منصوری، مهسا مجذوبی
*، عسگر فرحناکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت «زنده اما غیر قابل کشت» در فرآیند حرارتی فرآوری مواد غذایی مهدی ذوالفقاری، مسعود رضائی
*، مهدی فروزنده مقدم، اشرف محبتی مبارز، هدایت حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه امکان استفاده از عصاره جلبک Enteromorpha intestinalis به منظور کنترل برخی پاتوژنهای غذایی محمد خضری احمدآباد، مسعود رضائی
*، مهدی ذوالفقاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگیهای کارکردی و رئولوژیکی ژلاتین پوست ماهی کپور سرگنده (Hypophtalmichthys nobilis) الهه ابویی، سید علی جعفرپور
*، علی معتمد زادگان
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه تاثیر امواج کوتاه و متوسط مادون قرمز بر پارامترهای خشک شدن برش های هلو در شرایط خلأ رضا امیری چایجان
*، بهنام علائی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر صمغهای قدومه شهری (Leidium perfoliatum) و زانتان بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان قالبی تهیه شده از آرد گندم هادی باقری، آرش کوچکی
*، محبت محبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگیهای رئولوژیکی دینامیک (نوسانی) پنیر پیتزای پروسس آنالوگ حاوی ایزولهی پروتئین سویا در جایگزینی جزئی کازئینات فرناز رضائیان عطار
*، جواد حصاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نشاسته های فسفریله و هیدروکسی پروپیله گندم علیرضا یوسفی، سید محمد علی رضوی
*، محبت محبی، عبدالرضا نوروزی، محمدرضا اکبرزاده توتونچی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر اسید استئاریک بر خواص حرارتی، سد کنندگی و مورفولوژی فیلم های خوراکی بر پایه ثعلب محمد اکرامی، زهرا ا امام جمعه
*چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی میزان تقلب آب در آبلیموی طبیعی با استفاده از جدول جستجوی منطق فازی علیرضا یوسفی
*، شهلا خدابخش اقدم
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر جایگزینی ساکاروز با اینولین و ترکیبات حجم دهنده روی ویژگیهای رئولوژیکی و اندازه ذرات شکلات تلخ کمکالری شکوفه بیطرف، سلیمان عباسی
*، زهره حمیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین ارده ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی کرم ارده فاطمه پورحاجی
*، مصطفی مظاهری تهرانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ترکیبات و استخراج موسیلاژ مخلوط برگ و ساقه گیاه ( Malva neglecta ) مریم محمدی، محمد فرجی
*، قاسم فدوی، مریم سلامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue