ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 71 - ( 1396 )
تأثیر بسته بندی خلاء بر خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی بستنی خشک
ص. 13-1
نگار راوش
،
جواد حصاری
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
سید عباس رافت
چکیده
(6423 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2845 دریافت)
تاثیر اسید آسکوربیک و اسید اگزالیک بر ماندگاری آریلهای انار
ص. 24-15
فاطمه عزیزی
،
جواد عرفانی مقدم
،
اورنگ خادمی
،
خشنود نورالهی
چکیده
(6151 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3097 دریافت)
پیشفرآوری دانه سورگوم با امواج فراصوت بهمنظور بهبود فرآیند استخراج بتاگلوکان به روش آب داغ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن
ص. 34-25
فریبا نقی پور
،
فریده طباطبایی یزدی
،
مهدی کریمی
،
سید علی مرتضوی
،
محبّت محبّی
چکیده
(5147 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2640 دریافت)
بررسی خواص فیزیکی، ضد اکسایشی و ضدمیکروبی فیلمهای زیست تخریب پذیر پلی ساکارید سویا حاوی اسانس مرزه
ص. 45-35
حسن برزگر
،
وحید علیزاده
چکیده
(5533 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1514 دریافت)
بهینهسازی شرایط استخراج رنگ طبیعی کلروفیل از یونجه و بررسی ویژگی های کمی و کیفی آن در مقایسه با منابع گیاهی مختلف
ص. 57-47
حامد صابریان
،
فرشته حسینی
،
شادی بلوریان
چکیده
(6809 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1988 دریافت)
بررسی مقایسه ای اثر پوشش ژلاتین غنی شده با اسانس پونه کوهی خالص و نانولیپوزوم شده بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد (°C2±4)
ص. 71-59
سید مهدی اجاق
،
محسن کاظمی
،
حجت میرصادقی
چکیده
(5186 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1499 دریافت)
تعیین همبستگی بین آزمونهای دستگاهی و پردازش تصویر با آزمونهای حسی در نان باگت
ص. 81-73
معصومه صحراگرد
،
زهرا شیخ الاسلامی
،
ریحانه احمدزاده قویدل
چکیده
(3783 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2443 دریافت)
بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس فرانکفورتر دوددهی شده با منابع دود و زمان متفاوت
ص. 94-83
مهتاب السادات میربد
،
سیدابراهیم حسینی
چکیده
(3701 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2329 دریافت)
تولید کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از مخلوط آرد نخودچی و آرد برنج، صمغ گوار و صمغ زانتان
ص. 109-95
مهتا صابری
،
لیلا ناطقی
،
محمدرضا اسحاقی
چکیده
(4276 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4650 دریافت)
تاثیر درجه غیر اشباعیت سیستم لیپیدی و درجه حرارت بر فعالیت آنتیاکسیدانی ترسیوبوتیل هیدروکینون
ص. 120-111
هادی مهدویان مهر
،
رضا فرهوش
،
علی شریف
چکیده
(2929 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2602 دریافت)
بررسی امکان استفاده از اسانس کارواکرول در پوشش صمغ دانه قدومه شیرازی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی انگور در طول مدت ماندگاری
ص. 134-121
صغری مرآتی فشی
،
لیلا ناطقی
،
نازنین زند
چکیده
(3124 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2681 دریافت)
بررسی مقایسهای اثر ممانعتکنندگی صمغ دانه ریحان، کربوکسیمتیل سلولز و گوار بر انتقال جرم طی سرخکردن عمیق خلالهای سیبزمینی و مدلسازی رگرسیونی سینتیک جذب روغن
ص. 145-135
عنایت الله نقوی
،
رسول قربانی
،
سمیرا باقرزاده3
چکیده
(2691 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2444 دریافت)
بهینه سازی مقادیر قند تری هالوز و پروتئین و تاثیر آن بر قابلیت ورآوری مخمر نانوایی (ساکارومایسس سرویزیه) به روش سطح پاسخ
ص. 157-147
احسان ا. . اژدری
،
سید رضا محمود زاده آخرت
،
جعفر قلی جعفری
،
محسن پرهیزکار
چکیده
(2864 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2918 دریافت)
بررسی اثر عصاره چوبک و صمغ ریحان بر بافت و ظاهر اشترودل حاصل از خمیر منجمد
ص. 169-159
زهرا شیخ الاسلامی
،
مهدی کریمی
،
مهدی قیافه داودی
،
بهاره صحرائیان
چکیده
(2896 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4841 دریافت)
تاثیر فیلم و پوشش نانوکامپوزیت فعال کازئینات سدیم حاوی اسانس دارچین در افزایش ماندگاری فیله سینه مرغ
ص. 184-171
سـعـید رنـجـبریان
،
مـحـمود رضـازاد بـاری
،
هـادی الـماسی
،
صـابر امـیری
چکیده
(3056 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2978 دریافت)
تعیین اثر استفاده از بتا گلوکان و مالتیتول به عنوان جایگزین روغن وقند بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی سس مایونز رژیمی با روش RSM
ص. 200-185
حسین نفرزاده
،
پیمان آریائی
چکیده
(2754 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2726 دریافت)
اثر ترکیبی لاکتوباسیلوس ها همراه با اتیلن دی آمین تترااستیک اسید(EDTA) در کنترل باکتری های پاتوژن در گوشت چرخ کرده مرغ
ص. 211-201
ندا علی عباسی
،
فریبا زینالی
،
جواد علی اکبرلو
چکیده
(2919 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2863 دریافت)
تأثیر افزودن نشاسته گندم اتصال عرضی بر کاهش میزان آکریلآمید و خواص کیفی نان سنگک
ص. 221-213
مهرشاد عابدی
،
جواد کرامت
،
محمد حجت الاسلامی
چکیده
(3193 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2631 دریافت)
بررسی اثر متغیر های دمایی و رطوبتی فرایند اکستروژن بر برخی خواص عملکردی و پارامترهای رنگ کنسانتره پروتئینهای سویا
ص. 229-223
رسول مظفر پور
،
آرش کوچکی
،
الناز میلانی
،
مهدی وریدی
چکیده
(2668 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2507 دریافت)
بررسی تأثیر افزودن صمغ گوار و امولسیفایر پروپیلن گلیکول منواستئارات بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی
ص. 241-231
امیر احمدی
،
یحیی مقصودلو
،
محسن حمه جانی
چکیده
(3227 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3237 دریافت)
اندازهگیری قدرت تولید گاز پودرهای نانوایی (بیکینگ پودر) با روش سریع حجمسنجی آزمایشگاهی
ص. 249-243
فرزانه امینی
،
سید هادی پیغمبردوست
،
سالار همتی
چکیده
(3147 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4682 دریافت)
افزایش کیفیت و ماندگاری نان با استفاده از تکنولوژی منجمد کردن و صمغ ریحان
ص. 258-251
زهرا شیخ الاسلامی
،
مهدی کریمی
،
تکتم هجرانی
،
مهدی قیافه داوودی
چکیده
(3059 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3016 دریافت)
بررسی ویژگیهای رنگسنجی پوسته، مغز و خصوصیت کیفی نان بربری غنی شده با آرد کامل کینوا
ص. 267-259
شیما جلدانی
،
بهزاد ناصحی
،
حسن برزگر
،
نیازعلی سپهوند
چکیده
(3398 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2539 دریافت)
بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه در فرمولاسیون کیک روغنی و ارزیابی تغییرات فیزیکی و بافتی حاصل
ص. 280-269
امیر جعفرنژادی ماسوله
،
اورنگ عیوض زاده
،
محمد حسین عزیزی
چکیده
(3064 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2471 دریافت)
طراحی و ساخت دستگاه تخمیر تحقیقاتی به منظور پایش چگالی دینامیک خمیر نان
ص. 289-281
علیرضا سلیمانی پور
چکیده
(3326 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2059 دریافت)
بررسی امکان مشروط نمودن دانه گندم با امواج فراصوت و تأثیر آن بر خصوصیات فارینوگرافی خمیر و تصویری نان بربری
ص. 298-291
شهره شیرزائی
،
زهرا شیخ الاسلامی
،
اسماعیل عطایی صالحی
چکیده
(3011 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4647 دریافت)
ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی ژلاتین-کربوکسیمتیلسلولز و بهینه سازی فرمولاسیون به روش دی-اپتیمال
ص. 308-299
میلاد رنجبر
،
محمدحسین عزیزی
،
عادل میرمجیدی هشتجین
چکیده
(2958 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2731 دریافت)
تاثیر تیمار اسیدسالیسیلیک و نانو زئولیتهای حاوی پرمنگنات پتاسیم بر حفظ کیفیت و افزایش عمرانبارمانی کلم براکلی رقم ایتالیکا پلنک
ص. 322-309
فرزاد آزاد شهرکی
،
امیر حسن اسعدیان
چکیده
(2631 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3294 دریافت)
تاثیر فرآوری، دمای نگهداری و مدت زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی مغز گردوی تازه
ص. 332-323
مریم نیکوسیر
،
جواد خزائی
،
محمد رضا اسحاقی
چکیده
(2929 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3840 دریافت)
سیاست جنایی ایران در قبال رفتارهای تهدیدکننده امنیت غذایی: واکاوی بزهانگاری و پاسخگذاری اداری- انضباطی در زنجیره تأمین غذا
ص. 333-350
مهدی قربانی قلجلو
،
جعفر کوشا
چکیده
(3179 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3072 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS