You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تأثیر بسته بندی خلاء بر خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی بستنی خشک نگار راوش، جواد حصاری
*، صدیف آزادمرد دمیرچی، سید عباس رافت
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر اسید آسکوربیک و اسید اگزالیک بر ماندگاری آریلهای انار فاطمه عزیزی، جواد عرفانی مقدم، اورنگ خادمی
*، خشنود نورالهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
پیشفرآوری دانه سورگوم با امواج فراصوت بهمنظور بهبود فرآیند استخراج بتاگلوکان به روش آب داغ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن فریبا نقی پور، فریده طباطبایی یزدی
*، مهدی کریمی، سید علی مرتضوی، محبّت محبّی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکی، ضد اکسایشی و ضدمیکروبی فیلمهای زیست تخریب پذیر پلی ساکارید سویا حاوی اسانس مرزه حسن برزگر
*، وحید علیزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی شرایط استخراج رنگ طبیعی کلروفیل از یونجه و بررسی ویژگی های کمی و کیفی آن در مقایسه با منابع گیاهی مختلف حامد صابریان
*، فرشته حسینی، شادی بلوریان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مقایسه ای اثر پوشش ژلاتین غنی شده با اسانس پونه کوهی خالص و نانولیپوزوم شده بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد (°C2±4) سید مهدی اجاق
*، محسن کاظمی، حجت میرصادقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین همبستگی بین آزمونهای دستگاهی و پردازش تصویر با آزمونهای حسی در نان باگت معصومه صحراگرد، زهرا شیخ الاسلامی
*، ریحانه احمدزاده قویدل
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس فرانکفورتر دوددهی شده با منابع دود و زمان متفاوت مهتاب السادات میربد، سیدابراهیم حسینی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از مخلوط آرد نخودچی و آرد برنج، صمغ گوار و صمغ زانتان مهتا صابری، لیلا ناطقی
*، محمدرضا اسحاقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر درجه غیر اشباعیت سیستم لیپیدی و درجه حرارت بر فعالیت آنتیاکسیدانی ترسیوبوتیل هیدروکینون هادی مهدویان مهر، رضا فرهوش
*، علی شریف
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان استفاده از اسانس کارواکرول در پوشش صمغ دانه قدومه شیرازی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی انگور در طول مدت ماندگاری صغری مرآتی فشی، لیلا ناطقی
*، نازنین زند
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مقایسهای اثر ممانعتکنندگی صمغ دانه ریحان، کربوکسیمتیل سلولز و گوار بر انتقال جرم طی سرخکردن عمیق خلالهای سیبزمینی و مدلسازی رگرسیونی سینتیک جذب روغن عنایت الله نقوی
*، رسول قربانی، سمیرا باقرزاده3
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی مقادیر قند تری هالوز و پروتئین و تاثیر آن بر قابلیت ورآوری مخمر نانوایی (ساکارومایسس سرویزیه) به روش سطح پاسخ احسان ا... اژدری، سید رضا محمود زاده آخرت
*، جعفر قلی جعفری، محسن پرهیزکار
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر عصاره چوبک و صمغ ریحان بر بافت و ظاهر اشترودل حاصل از خمیر منجمد زهرا شیخ الاسلامی
*، مهدی کریمی، مهدی قیافه داودی، بهاره صحرائیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر فیلم و پوشش نانوکامپوزیت فعال کازئینات سدیم حاوی اسانس دارچین در افزایش ماندگاری فیله سینه مرغ سـعـید رنـجـبریان، مـحـمود رضـازاد بـاری
*، هـادی الـماسی، صـابر امـیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین اثر استفاده از بتا گلوکان و مالتیتول به عنوان جایگزین روغن وقند بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی سس مایونز رژیمی با روش RSM حسین نفرزاده
*، پیمان آریائی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر ترکیبی لاکتوباسیلوس ها همراه با اتیلن دی آمین تترااستیک اسید(EDTA) در کنترل باکتری های پاتوژن در گوشت چرخ کرده مرغ ندا علی عباسی، فریبا زینالی
*، جواد علی اکبرلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر افزودن نشاسته گندم اتصال عرضی بر کاهش میزان آکریلآمید و خواص کیفی نان سنگک مهرشاد عابدی
*، جواد کرامت، محمد حجت الاسلامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر متغیر های دمایی و رطوبتی فرایند اکستروژن بر برخی خواص عملکردی و پارامترهای رنگ کنسانتره پروتئینهای سویا رسول مظفر پور، آرش کوچکی
*، الناز میلانی، مهدی وریدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر افزودن صمغ گوار و امولسیفایر پروپیلن گلیکول منواستئارات بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی امیر احمدی
*، یحیی مقصودلو، محسن حمه جانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اندازهگیری قدرت تولید گاز پودرهای نانوایی (بیکینگ پودر) با روش سریع حجمسنجی آزمایشگاهی فرزانه امینی، سید هادی پیغمبردوست
*، سالار همتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
افزایش کیفیت و ماندگاری نان با استفاده از تکنولوژی منجمد کردن و صمغ ریحان زهرا شیخ الاسلامی
*، مهدی کریمی، تکتم هجرانی، مهدی قیافه داوودی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای رنگسنجی پوسته، مغز و خصوصیت کیفی نان بربری غنی شده با آرد کامل کینوا شیما جلدانی، بهزاد ناصحی
*، حسن برزگر، نیازعلی سپهوند
چکیده -
متن کامل (PDF)
بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه در فرمولاسیون کیک روغنی و ارزیابی تغییرات فیزیکی و بافتی حاصل امیر جعفرنژادی ماسوله
*، اورنگ عیوض زاده، محمد حسین عزیزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
طراحی و ساخت دستگاه تخمیر تحقیقاتی به منظور پایش چگالی دینامیک خمیر نان علیرضا سلیمانی پور
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان مشروط نمودن دانه گندم با امواج فراصوت و تأثیر آن بر خصوصیات فارینوگرافی خمیر و تصویری نان بربری شهره شیرزائی
*، زهرا شیخ الاسلامی، اسماعیل عطایی صالحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی ژلاتین-کربوکسیمتیلسلولز و بهینه سازی فرمولاسیون به روش دی-اپتیمال میلاد رنجبر، محمدحسین عزیزی، عادل میرمجیدی هشتجین
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر تیمار اسیدسالیسیلیک و نانو زئولیتهای حاوی پرمنگنات پتاسیم بر حفظ کیفیت و افزایش عمرانبارمانی کلم براکلی رقم ایتالیکا پلنک فرزاد آزاد شهرکی
*، امیر حسن اسعدیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر فرآوری، دمای نگهداری و مدت زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی مغز گردوی تازه مریم نیکوسیر
*، جواد خزائی، محمد رضا اسحاقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
سیاست جنایی ایران در قبال رفتارهای تهدیدکننده امنیت غذایی: واکاوی بزهانگاری و پاسخگذاری اداری- انضباطی در زنجیره تأمین غذا مهدی قربانی قلجلو
*، جعفر کوشا
چکیده -
متن کامل (PDF)