You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تأثیر بسته بندی خلاء بر خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی بستنی خشک
نگار راوش، جواد حصاری *، صدیف آزادمرد دمیرچی، سید عباس رافت
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر اسید آسکوربیک و اسید اگزالیک بر ماندگاری آریل‌های انار
فاطمه عزیزی، جواد عرفانی مقدم، اورنگ خادمی *، خشنود نورالهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پیش‏فرآوری دانه سورگوم با امواج فراصوت به‏منظور بهبود فرآیند استخراج بتاگلوکان به روش آب داغ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن
فریبا نقی پور، فریده طباطبایی یزدی *، مهدی کریمی، سید علی مرتضوی، محبّت محبّی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص فیزیکی، ضد اکسایشی و ضدمیکروبی فیلم‏های زیست ‏تخریب‏ پذیر پلی‏ ساکارید سویا حاوی اسانس مرزه
حسن برزگر *، وحید علیزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‎سازی شرایط استخراج رنگ طبیعی کلروفیل از یونجه و بررسی ویژگی های کمی و کیفی آن در مقایسه با منابع گیاهی مختلف
حامد صابریان *، فرشته حسینی، شادی بلوریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی مقایسه ای اثر پوشش ژلاتین غنی شده با اسانس پونه کوهی خالص و نانولیپوزوم شده بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد (°C2±4)
سید مهدی اجاق *، محسن کاظمی، حجت میرصادقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین همبستگی بین آزمونهای دستگاهی و پردازش تصویر با آزمونهای حسی در نان باگت
معصومه صحراگرد، زهرا شیخ الاسلامی *، ریحانه احمدزاده قویدل
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس فرانکفورتر دوددهی شده با منابع دود و زمان متفاوت
مهتاب السادات میربد، سیدابراهیم حسینی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از مخلوط آرد نخودچی و آرد برنج، صمغ گوار و صمغ زانتان
مهتا صابری، لیلا ناطقی *، محمدرضا اسحاقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر درجه غیر اشباعیت سیستم لیپیدی و درجه حرارت بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی ترسیوبوتیل هیدروکینون
هادی مهدویان مهر، رضا فرهوش *، علی شریف
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان استفاده از اسانس کارواکرول در پوشش صمغ دانه قدومه شیرازی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی انگور در طول مدت ماندگاری
صغری مرآتی فشی، لیلا ناطقی *، نازنین زند
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی مقایسه‌ای اثر ممانعت‌کنندگی صمغ دانه ریحان، کربوکسی‌‌متیل‌ سلولز و گوار بر انتقال جرم طی سرخ‌کردن عمیق خلال‌های سیب‌زمینی و مدل‌سازی رگرسیونی سینتیک جذب روغن
عنایت الله نقوی *، رسول قربانی، سمیرا باقرزاده3
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی مقادیر قند تری هالوز و پروتئین و تاثیر آن بر قابلیت ورآوری مخمر نانوایی (ساکارومایسس سرویزیه) به روش سطح پاسخ
احسان ا... اژدری، سید رضا محمود زاده آخرت *، جعفر قلی جعفری، محسن پرهیزکار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر عصاره چوبک و صمغ ریحان بر بافت و ظاهر اشترودل حاصل از خمیر منجمد
زهرا شیخ الاسلامی *، مهدی کریمی، مهدی قیافه داودی، بهاره صحرائیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر فیلم و پوشش نانوکامپوزیت فعال کازئینات سدیم حاوی اسانس دارچین در افزایش ماندگاری فیله سینه مرغ
سـعـید رنـجـبریان، مـحـمود رضـازاد بـاری *، هـادی الـماسی، صـابر امـیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین اثر استفاده از بتا گلوکان و مالتیتول به عنوان جایگزین روغن وقند بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی سس مایونز رژیمی با روش RSM
حسین نفرزاده *، پیمان آریائی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ترکیبی لاکتوباسیلوس ها همراه با اتیلن دی آمین تترااستیک اسید(EDTA) در کنترل باکتری های پاتوژن در گوشت چرخ کرده مرغ
ندا علی عباسی، فریبا زینالی *، جواد علی اکبرلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر افزودن نشاسته گندم اتصال عرضی بر کاهش میزان آکریل‌آمید و خواص کیفی نان سنگک
مهرشاد عابدی *، جواد کرامت، محمد حجت الاسلامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر متغیر های دمایی و رطوبتی فرایند اکستروژن بر برخی خواص عملکردی و پارامترهای رنگ کنسانتره پروتئینهای سویا
رسول مظفر پور، آرش کوچکی *، الناز میلانی، مهدی وریدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر افزودن صمغ گوار و امولسیفایر پروپیلن گلیکول منواستئارات بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی
امیر احمدی *، یحیی مقصودلو، محسن حمه جانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اندازه‌گیری قدرت تولید گاز پودرهای نانوایی (بیکینگ پودر) با روش سریع حجم‌سنجی آزمایشگاهی
فرزانه امینی، سید هادی پیغمبردوست *، سالار همتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML افزایش کیفیت و ماندگاری نان با استفاده از تکنولوژی منجمد کردن و صمغ ریحان
زهرا شیخ الاسلامی *، مهدی کریمی، تکتم هجرانی، مهدی قیافه داوودی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های رنگ‌سنجی پوسته، مغز و خصوصیت کیفی نان بربری غنی شده با آرد کامل کینوا
شیما جلدانی، بهزاد ناصحی *، حسن برزگر، نیازعلی سپهوند
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه در فرمولاسیون کیک روغنی و ارزیابی تغییرات فیزیکی و بافتی حاصل
امیر جعفرنژادی ماسوله *، اورنگ عیوض زاده، محمد حسین عزیزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML طراحی و ساخت دستگاه تخمیر تحقیقاتی به منظور پایش چگالی دینامیک خمیر نان
علیرضا سلیمانی پور *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان مشروط نمودن دانه گندم با امواج فراصوت و تأثیر آن بر خصوصیات فارینوگرافی خمیر و تصویری نان بربری
شهره شیرزائی *، زهرا شیخ الاسلامی، اسماعیل عطایی صالحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی ژلاتین-کربوکسی‌متیل‌سلولز و بهینه سازی فرمولاسیون به روش دی-اپتیمال
میلاد رنجبر، محمدحسین عزیزی، عادل میرمجیدی هشتجین
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر تیمار اسیدسالیسیلیک و نانو زئولیت‌های حاوی پرمنگنات پتاسیم بر حفظ کیفیت و افزایش عمرانبارمانی کلم براکلی رقم ایتالیکا پلنک
فرزاد آزاد شهرکی *، امیر حسن اسعدیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر فرآوری، دمای نگهداری و مدت زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی مغز گردوی تازه
مریم نیکوسیر *، جواد خزائی، محمد رضا اسحاقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML سیاست جنایی ایران در قبال رفتارهای تهدیدکننده امنیت غذایی: واکاوی بزهانگاری و پاسخگذاری اداری- انضباطی در زنجیره تأمین غذا
مهدی قربانی قلجلو *، جعفر کوشا
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue