You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تأثیر بسته بندی خلاء بر خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی بستنی خشک نگار راوش، جواد حصاری، صدیف آزادمرد دمیرچی، سید عباس رافت
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر اسید آسکوربیک و اسید اگزالیک بر ماندگاری آریلهای انار فاطمه عزیزی، جواد عرفانی مقدم، اورنگ خادمی، خشنود نورالهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
پیشفرآوری دانه سورگوم با امواج فراصوت بهمنظور بهبود فرآیند استخراج بتاگلوکان به روش آب داغ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن فریبا نقی پور، فریده طباطبایی یزدی، مهدی کریمی، سید علی مرتضوی، محبّت محبّی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکی، ضد اکسایشی و ضدمیکروبی فیلمهای زیست تخریب پذیر پلی ساکارید سویا حاوی اسانس مرزه حسن برزگر، وحید علیزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی شرایط استخراج رنگ طبیعی کلروفیل از یونجه و بررسی ویژگی های کمی و کیفی آن در مقایسه با منابع گیاهی مختلف حامد صابریان، فرشته حسینی، شادی بلوریان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مقایسه ای اثر پوشش ژلاتین غنی شده با اسانس پونه کوهی خالص و نانولیپوزوم شده بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد (°C2±4) سید مهدی اجاق، محسن کاظمی، حجت میرصادقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین همبستگی بین آزمونهای دستگاهی و پردازش تصویر با آزمونهای حسی در نان باگت معصومه صحراگرد، زهرا شیخ الاسلامی، ریحانه احمدزاده قویدل
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس فرانکفورتر دوددهی شده با منابع دود و زمان متفاوت مهتاب السادات میربد، سیدابراهیم حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از مخلوط آرد نخودچی و آرد برنج، صمغ گوار و صمغ زانتان مهتا صابری، لیلا ناطقی، محمدرضا اسحاقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر درجه غیر اشباعیت سیستم لیپیدی و درجه حرارت بر فعالیت آنتیاکسیدانی ترسیوبوتیل هیدروکینون هادی مهدویان مهر، رضا فرهوش، علی شریف
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان استفاده از اسانس کارواکرول در پوشش صمغ دانه قدومه شیرازی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی انگور در طول مدت ماندگاری صغری مرآتی فشی، لیلا ناطقی، نازنین زند
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مقایسهای اثر ممانعتکنندگی صمغ دانه ریحان، کربوکسیمتیل سلولز و گوار بر انتقال جرم طی سرخکردن عمیق خلالهای سیبزمینی و مدلسازی رگرسیونی سینتیک جذب روغن عنایت الله نقوی، رسول قربانی، سمیرا باقرزاده3
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی مقادیر قند تری هالوز و پروتئین و تاثیر آن بر قابلیت ورآوری مخمر نانوایی (ساکارومایسس سرویزیه) به روش سطح پاسخ احسان ا... اژدری، سید رضا محمود زاده آخرت، جعفر قلی جعفری، محسن پرهیزکار
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر عصاره چوبک و صمغ ریحان بر بافت و ظاهر اشترودل حاصل از خمیر منجمد زهرا شیخ الاسلامی، مهدی کریمی، مهدی قیافه داودی، بهاره صحرائیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر فیلم و پوشش نانوکامپوزیت فعال کازئینات سدیم حاوی اسانس دارچین در افزایش ماندگاری فیله سینه مرغ سـعـید رنـجـبریان، مـحـمود رضـازاد بـاری، هـادی الـماسی، صـابر امـیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین اثر استفاده از بتا گلوکان و مالتیتول به عنوان جایگزین روغن وقند بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی سس مایونز رژیمی با روش RSM حسین نفرزاده، پیمان آریائی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر ترکیبی لاکتوباسیلوس ها همراه با اتیلن دی آمین تترااستیک اسید(EDTA) در کنترل باکتری های پاتوژن در گوشت چرخ کرده مرغ ندا علی عباسی، فریبا زینالی، جواد علی اکبرلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر افزودن نشاسته گندم اتصال عرضی بر کاهش میزان آکریلآمید و خواص کیفی نان سنگک مهرشاد عابدی، جواد کرامت، محمد حجت الاسلامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر متغیر های دمایی و رطوبتی فرایند اکستروژن بر برخی خواص عملکردی و پارامترهای رنگ کنسانتره پروتئینهای سویا رسول مظفر پور، آرش کوچکی، الناز میلانی، مهدی وریدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر افزودن صمغ گوار و امولسیفایر پروپیلن گلیکول منواستئارات بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی امیر احمدی، یحیی مقصودلو، محسن حمه جانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اندازهگیری قدرت تولید گاز پودرهای نانوایی (بیکینگ پودر) با روش سریع حجمسنجی آزمایشگاهی فرزانه امینی، سید هادی پیغمبردوست، سالار همتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
افزایش کیفیت و ماندگاری نان با استفاده از تکنولوژی منجمد کردن و صمغ ریحان زهرا شیخ الاسلامی، مهدی کریمی، تکتم هجرانی، مهدی قیافه داوودی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای رنگسنجی پوسته، مغز و خصوصیت کیفی نان بربری غنی شده با آرد کامل کینوا شیما جلدانی، بهزاد ناصحی، حسن برزگر، نیازعلی سپهوند
چکیده -
متن کامل (PDF)
بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه در فرمولاسیون کیک روغنی و ارزیابی تغییرات فیزیکی و بافتی حاصل امیر جعفرنژادی ماسوله، اورنگ عیوض زاده، محمد حسین عزیزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
طراحی و ساخت دستگاه تخمیر تحقیقاتی به منظور پایش چگالی دینامیک خمیر نان علیرضا سلیمانی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان مشروط نمودن دانه گندم با امواج فراصوت و تأثیر آن بر خصوصیات فارینوگرافی خمیر و تصویری نان بربری شهره شیرزائی، زهرا شیخ الاسلامی، اسماعیل عطایی صالحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی ژلاتین-کربوکسیمتیلسلولز و بهینه سازی فرمولاسیون به روش دی-اپتیمال میلاد رنجبر، محمدحسین عزیزی، عادل میرمجیدی هشتجین
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر تیمار اسیدسالیسیلیک و نانو زئولیتهای حاوی پرمنگنات پتاسیم بر حفظ کیفیت و افزایش عمرانبارمانی کلم براکلی رقم ایتالیکا پلنک فرزاد آزاد شهرکی، امیر حسن اسعدیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر فرآوری، دمای نگهداری و مدت زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی مغز گردوی تازه مریم نیکوسیر، جواد خزائی، محمد رضا اسحاقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
سیاست جنایی ایران در قبال رفتارهای تهدیدکننده امنیت غذایی: واکاوی بزهانگاری و پاسخگذاری اداری- انضباطی در زنجیره تأمین غذا مهدی قربانی قلجلو، جعفر کوشا
چکیده -
متن کامل (PDF)