ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 58 - ( 1395 )
تشکیل کمپلکس محلول پروتئینهای شیر–بخش محلول صمغهای بومی ایرانی و بررسی تاثیر غلظت بسپارهای زیستی بر رفتار فازی سامانهها
ص. 14-1
فاطمه آذری کیا
،
سلیمان عباسی
،
زهره حمیدی
،
محمدحسین عزیزی
چکیده
(6034 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3035 دریافت)
بررسی اثر فعالیت پروتئولیتیکی و تولید اگزوپلیساکارید توسط آغازگرهای بومی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماستهای تولیدی
ص. 29-15
الهه امانی
،
محمد هادی اسکندری
،
سید شهرام شکرفروش
،
محمد امین حنیف پور
چکیده
(5335 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3773 دریافت)
تاثیر ویژگیهای کیفی مخمر نانوایی در تولید ضایعات نان (مطالعه موردی در شهر زنجان)
ص. 45-31
سیمین حق نظری
،
سهیلا زرین قلمی
چکیده
(6315 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2924 دریافت)
تأثیر غلظتهای مختلف سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم و دمای نگهداری بر خصوصیات میکروبی آلبالو خشک در طی نگهداری
ص. 56-47
الناز شارفی آبادی
،
محمد حسن شاه حسینی
،
مانیا صالحی فر
چکیده
(6163 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7937 دریافت)
تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما و قند مایع خرما بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر بیسکوئیت
ص. 67-57
غلامرضا مصباحی
،
حسن منصوری
،
مهسا مجذوبی
،
عسگر فرحناکی
چکیده
(5876 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2886 دریافت)
بررسی ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت «زنده اما غیر قابل کشت» در فرآیند حرارتی فرآوری مواد غذایی
ص. 80-69
مهدی ذوالفقاری
،
مسعود رضائی
،
مهدی فروزنده مقدم
،
اشرف محبتی مبارز
،
هدایت حسینی
چکیده
(6068 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2827 دریافت)
مطالعه امکان استفاده از عصاره جلبک Enteromorpha intestinalis به منظور کنترل برخی پاتوژنهای غذایی
ص. 91-81
محمد خضری احمدآباد
،
مسعود رضائی
،
مهدی ذوالفقاری
چکیده
(5086 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2730 دریافت)
تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگیهای کارکردی و رئولوژیکی ژلاتین پوست ماهی کپور سرگنده (Hypophtalmichthys nobilis)
ص. 106-93
الهه ابویی
،
سید علی جعفرپور
،
علی معتمد زادگان
چکیده
(4902 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2712 دریافت)
مقایسه تاثیر امواج کوتاه و متوسط مادون قرمز بر پارامترهای خشک شدن برش های هلو در شرایط خلأ
ص. 116-107
رضا امیری چایجان
،
بهنام علائی
چکیده
(4735 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2721 دریافت)
اثر صمغهای قدومه شهری (Leidium perfoliatum) و زانتان بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان قالبی تهیه شده از آرد گندم
ص. 129-117
هادی باقری
،
آرش کوچکی
،
محبت محبی
چکیده
(5265 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4519 دریافت)
ویژگیهای رئولوژیکی دینامیک (نوسانی) پنیر پیتزای پروسس آنالوگ حاوی ایزولهی پروتئین سویا در جایگزینی جزئی کازئینات
ص. 144-131
فرناز رضائیان عطار
،
جواد حصاری
چکیده
(5267 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4005 دریافت)
برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نشاسته های فسفریله و هیدروکسی پروپیله گندم
ص. 160-145
علیرضا یوسفی
،
سید محمد علی رضوی
،
محبت محبی
،
عبدالرضا نوروزی
،
محمدرضا اکبرزاده توتونچی
چکیده
(5048 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3092 دریافت)
اثر اسید استئاریک بر خواص حرارتی، سد کنندگی و مورفولوژی فیلم های خوراکی بر پایه ثعلب
ص. 171-161
محمد اکرامی
،
زهرا ا امام جمعه
چکیده
(5620 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5623 دریافت)
شناسایی میزان تقلب آب در آبلیموی طبیعی با استفاده از جدول جستجوی منطق فازی
ص. 181-173
علیرضا یوسفی
،
شهلا خدابخش اقدم
چکیده
(4886 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3993 دریافت)
تأثیر جایگزینی ساکاروز با اینولین و ترکیبات حجم دهنده روی ویژگیهای رئولوژیکی و اندازه ذرات شکلات تلخ کمکالری
ص. 194-183
شکوفه بیطرف
،
سلیمان عباسی
،
زهره حمیدی
چکیده
(5893 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3136 دریافت)
بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین ارده ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی کرم ارده
ص. 203-195
فاطمه پورحاجی
،
مصطفی مظاهری تهرانی
چکیده
(4789 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2583 دریافت)
بررسی ترکیبات و استخراج موسیلاژ مخلوط برگ و ساقه گیاه ( Malva neglecta )
ص. 214-205
مریم محمدی
،
محمد فرجی
،
قاسم فدوی
،
مریم سلامی
چکیده
(8424 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3727 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS